Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Αγαπητό Κριαράκι όπου και αν πας η δυναμική σου παρουσία είναι αισθητή! Έχεις αντίκτυπο στους γύρω σου. Δεν περνάς απαρατήρητη! Πάρε σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Οι άλλοι κρέμονται από τα λόγια σου! Τι τους έχεις κάνει;

Ταύρος

Όταν επικεντρώνεσαι στα ερωτικά σου βλέπεις πως η κατάσταση είναι λίγο σκληρή. Το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως τα θέλεις ακριβώς και εξελίσσονται αργά. Ο σύντροφός σου αντί να έρχεται κοντά σου, απομακρύνεται από εσένα.

Δίδυμοι

Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό σου δίνει μια extra ώθηση σήμερα. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο συναισθηματική σήμερα! Διότι αυτό θα σε πάει ένα βήμα πίσω και δεν το θέλεις. Το έχεις πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Μην τα χαλάσεις τώρα.

Καρκίνος

Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά και μην αφήνεις να σε επηρεάζει κανείς. Δεν σε νοιάζει οι άλλοι τι κάνουν. Εσύ είσαι ανεξάρτητη. Βέβαια πως να μείνεις ανεπηρέαστη από τα τελευταία γεγονότα; Θα βρεις τον τρόπο σου!

Λέων

Συναισθηματικά νιώθεις πολύ καλά σήμερα! Παίρνεις την κατάλληλη ενέργεια από εκεί, την οποία και θα αξιοποιήσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου! Άφησε τον ρομαντισμό να σε κατακλύσει. Κάποια φίλη σου είναι πιθανό να σε χρειαστεί σήμερα. Να είσαι δίπλα της!

Παρθένος

Όσο πιο πολύ προσπαθείς να εξηγήσεις τις καταστάσεις τόσο πιο πολύ περιπλέκεσαι. Γι’ αυτό μείνε μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Ζυγός

Θέλεις ελευθερία! Αυτό είναι το κλειδί για να ζήσεις το καλοκαίρι αυτό στο έπακρο! Κάνε παρέες, άνοιξε τους ορίζοντές σου! Μην κλείνεσαι και μην επηρεάζεσαι από κανέναν. Εσύ και μόνο εσύ είσαι υπεύθυνη για αυτά που περνάς. Φτιάξε την ψυχολογία σου!

Σκορπιός

Θα ανακατευτείς χωρίς λόγο αν δεν προσέξεις που μιλάς και που ανοίγεσαι. Μην αποκαλύπτεσαι σε ανθρώπους που τους αρέσει η ίντριγκα και το suspence! Προστάτεψε τον εαυτό σου.

Τοξότης

Ξαφνικά ξέρεις τι σου γίνεται! Πως και έτσι; Τι άλλαξε; Τώρα που ξέρεις κάνε τις απαραίτητες κινήσεις γιατί αν δεν το κάνεις άμεσα τα άστρα δεν θα σου δώσουν άλλη ευκαιρία. Θα αλλάξει το τοπίο και μετά ότι και αν κάνεις δεν θα έχει νόημα.

Αιγόκερως

Νιώθεις ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν. Ξέρεις τι σου γίνεται και τι ζητάς. Αυτό σου δίνει το έναυσμα που χρειάζεσαι για να κορυφώσεις τις καταστάσεις στη ζωή σου!

Υδροχόος

Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα! Μπορεί να έχεις τις εναλλαγές σου μέσα στην ημέρα αλλά οκ, το ξεπερνάς και αυτό! Απλά μην δίνεις σημασία περισσότερη από αυτή που πρέπει.

Ιχθύες

Nα είσαι ανοιχτή και επικοινωνιακή σήμερα. Είσαι από τις πιο συναισθηματικές του ζωδιακού, ολοφάνερα! Γι’ αυτό μην κλείνεσαι, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου! Μην νομίζεις πως το να κρύβεσαι είναι πάντα και καλό!