Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Σήμερα νιώθεις μέσα στην ευεξία! Με κάτι θα καταπιαστείς και θα του δώσεις να καταλάβει! Θα ξεχορταριάσεις την αυλή; Θα σκαλίσεις τον κήπο; Θα φέρεις το σπίτι τρεις βόλτες για να το καθαρίσεις; Όλη την ημέρα πάντως με κάτι πρακτικό θα ασχολείσαι!

Ταύρος

Μια έντονη συζήτηση με κάποιον φίλο ή τον σύντροφό σας θα σας φέρει πιο κοντά του. Πιθανότατα θα μοιραστείτε μαζί του όνειρα και στόχους. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι στο ζενίθ και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες. Βάλτε το κεφάλι κάτω και προχωρήστε μπροστά!

Δίδυμοι

Η ευαισθησία σας μπορεί να σας βγάλει έξω από τον ρυθμό σας. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, μαζί και εσείς να τις προλάβετε. Σπίτι, δουλειά, υποχρεώσεις και ο χρόνος σας πιέζει. Η οικογένειά σας είναι στο πλάι σας και ίσως πρέπει να μιλήσετε μαζί τους για μια… χείρα βοηθείας.

Καρκίνος

Η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει αρκετές φορές μέσα σε λίγους μήνες ωστόσο έχεις μπει πλέον σε άλλη βάση. Η επιτυχία μαζί με την τύχη περπατούν χέρι-χέρι για σένα και σήμερα θα τα καταφέρεις. Έχεις την δύναμη να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο.

Λέων

Περίεργη μέρα ξημέρωσε για σένα Λέοντα. Είσαι το ζώδιο που αγαπάει τη δουλειά και σήμερα θα έχεις μπόλικη. Είναι μια καλή μέρα για να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα ωστόσο πρόσεξε μην περάσεις την λεπτή γραμμή και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα άλλα πράγματα. Όπως την αισθηματική σου ζωή ας πούμε…

Παρθένος

Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί σήμερα και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά ή κάτι δεν κάνεις εσύ καλά. Νιώθεις την ανάγκη για ένα ταξίδι, αλλά οι υποχρεώσεις σε κρατούν εδώ. Μήπως όμως το έχεις ανάγκη και εσύ και ο σύντροφός σου;

Ζυγός

Δίνεις μεγάλη σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα και αυτό αρκετές φορές δυσχεραίνει τις προσπάθειες που κάνεις για να λάβεις μια απόφαση. Ίσως να έχεις να αντιμετωπίσεις ένα δίλλημα σήμερα Ζυγέ αλλά εσύ είσαι master στο να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις.

Σκορπιός

Μπορεί να έχεις αποφασίσει να αλλάξεις Σκορπιέ μερικά πράγματα στην ζωή σου αλλά μήπως τελικά είναι πάνω από τις δυνάμεις σου; Κάποιος τσακωμός θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα για την συμπεριφορά σου και ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε κάνει δυναμίτη έτοιμο να εκραγείς!

Τοξότης

Τρέχεις σήμερα και μάλιστα με… 1000! Θα ξεπετάς τις δουλειές, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και ότι άλλο βρεθεί στο διάβα σου. Και πολύ καλά κάνεις αλλά πρόσεχε μην το… παρακάνεις. Λίγη ξεκούραση δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα Τοξότη!

Αιγόκερως

Κόσμος και κοσμάκης σήμερα θα περάσει από το σπίτι σου. Μέσα σε όλα το τηλέφωνο δεν θα σταματήσει να χτυπάει και εσύ θα πρέπει να γίνεις 1000 κομμάτια για να τους ικανοποιήσεις όλους. Λίγο θα ταλαιπωρηθείς γιατί οι βίζιτες θα είναι αρμένικες αλλά… Παρασκευή είναι μωρέ!

Υδροχόος

Xάος! Αυτή είναι η λέξη για να περιγράψει την μέρα σου Υδροχόοε που πάντως δεν φαίνεσαι να νοιάζεσαι ιδιαίτερα. Είσαι γνωστός για αυτό άλλωστε, οπότε γιατί να αλλάξεις και τώρα; Πρόσεξε μόνο μην τσακωθείς. Κρίμα θα είναι…

Ιχθείς

Ενέργεια έχεις και θα την ξοδέψεις σε μια δραστηριότητα. Γυμναστήριο θα είναι, στη δουλειά σου θα είναι; Αλλά να την ξοδέψεις θα βρεις κάτι να κάνεις. Μετά το απόγευμα λίγο τις κλειστές σου θα έχεις, οπότε σε βλέπω με DVD και κρασάκι σπίτι!