Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Δεν είσαι στο κατάλληλο mood σήμερα. Δεν έχεις τη διάθεση για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Πιθανότατα να πρέπει να βρεις το δικό σου ρυθμό και να κινηθείς σύμφωνα με αυτό!

Ταύρος

Ξεκίνα με θετική διάθεση την ημέρα σου! Άλλαξε νοοτροπία και γίνε πιο διαλλακτική με τους γύρω σου. Άκουσε και την άλλη άποψη, μην είσαι ξεροκέφαλη! Μην έχεις την ίδια στάση που είχες και δες τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Δίδυμοι

Βρες τον τρόπο να μετριάζεις τα συναισθήματά σου για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις να γίνουν. Είσαι ικανή να εκπλήξεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου αν αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου επιτέλους…

Καρκίνος

Έχεις τέτοια εσωτερική δύναμη που δεν μπορείς να φανταστείς. Σήμερα θα διαπιστώσεις την πηγή αυτή και θα την εκμεταλλευτείς. Πρέπει να ηρεμήσεις για να διαπιστώσεις ότι μόνο όταν έχεις την ψυχραιμία σου μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις όπως πρέπει.

Λέων

Πρόσφερε τις υπηρεσίες σου στους άλλους που σε έχουν ανάγκη. Διεύρυνε τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Θα εκπλαγείς με τις δυνατότητές σου.

Παρθένος

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αντιμετώπισε τα προβλήματά σου! Δράση χρειάζεται η κατάσταση και όχι αδράνεια και στενοχώρια. Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή σου τα πράγματα τα βλέπεις πάντα ακραία. Η παραμικρή λεπτομέρεια για εσένα κάνει τη διαφορά.

Ζυγός

Κάποια σύγχυση επικρατεί στο μυαλό σου σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν θα κρατήσει για όλη την ημέρα. Θα βρεις τον τρόπο να το ξεπεράσεις. Θα ξανανιώσεις ο εαυτός σου!

Σκορπιός

Ακολούθα το ένστικτό σου για οποιαδήποτε κατάσταση. Δεν πέφτεις έξω σε τίποτα. Εάν δεν αισθάνεσαι κάπου ασφαλής μην είσαι εκεί. Κάνε ότι σε ευχαριστεί!

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Μην βασίζεσαι σε άλλους. Μόνη σου θα λύσεις τα προβλήματά σου. Μια ανησυχία είναι διάχυτη στον αέρα για μια κατάσταση που κανονικά δεν έπρεπε να σε σε ενοχλεί.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αποδείξεις τι αξίζεις! Δείξε σε όλους το πόσο ευέλικτη και προσαρμόζεσαι εύκολα στις αλλαγές. Ξεγλιστράς στις δυσκολίες πανεύκολα.

Υδροχόος

Νέες εξελίξεις έρχονται στη ζωή σου και δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Η υπομονή είναι το κλειδί σε αυτή την περίπτωση.

Ιχθύες

Το mood σου σήμερα είναι ρομαντικό και ονειρικό! Το τέλειο είναι να μοιραστείς αυτά τα συναισθήματα με τον σύντροφό σου! Προσπάθησε αυτόν τον ρομαντισμό που σε διακατέχει να τον βγάλεις προς τα έξω με τις κατάλληλες κινήσεις.