Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Σήμερα επιθυμείς να απομακρυνθείς από όλους και από όλα. Να απομονωθείς κάπου και να αφεθείς στις σκέψεις σου. Δεν θα είσαι και πολύ συνεργάσιμη και θα θέλεις να κάνεις πιο μοναχικές δραστηριότητες. Χάρισε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σου.

Ταύρος

Φαίνεται να διανύεις την ιδανική περίοδος για να κάνεις ένα άλμα στην καριέρα σου!
Τους τελευταίους μήνες διαχειρίζεσαι καλά τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να διασφαλίσεις την επαγγελματική σου πορεία.

Δίδυμοι

Βάλε τα σχέδια σου σε δράση. Άφησε την φαντασία και την έμπνευσή  σου να σε οδηγήσει σε νέους δρόμους. Εάν έχεις ιδέες και προτάσεις καλό είναι να αρχίσεις να τις εκφράζεις στους ανωτέρους σου!

Καρκίνος

Μην δίνεις και πολύ σημασία στα όνειρα που βλέπεις είναι μπερδεμένα όπως μπερδεμένη νιώθεις και εσύ. Σίγουρα βλέπεις περίεργα πράγματα. Γράψε σε ένα χαρτί ότι βλέπεις και μοιράσου τα με μια φίλη σου που ξέρεις ότι θα σε καταλάβει.

Λέων

Είσαι απαράμιλλη όταν κάποιος προσπαθεί να σου αλλάξει την άποψή σου. Υπερασπίσου τα πιστεύω σου! Θα τα καταφέρεις σε όλα εκπλήσσοντας τους πάντες.

Παρθένος

Μην εκπλαγείς αν σου συμβούν απροσδόκητα πράγματα σήμερα! Μπορεί να είναι λεφτά που έρχονται από το πουθενά ή κάποια ευκαιρία που δεν περίμενες.

Ζυγός

Έχεις μυαλό αλλά φαίνεται πως δεν το αξιοποιείς όπως πρέπει. Πρέπει να  εκμεταλλευτείς μέχρι την τελευταία παραγωγική του μονάδα! Άσε τις νέες προκλήσεις που έρχονται να σε συνεπάρουν και αν δεν υπάρχουν φτιάξε δικές σου.

Σκορπιός

Χρειάζεσαι μια μέρα off από όλα! Προσπάθησε να ξεκουραστείς. Πέρασε χρόνο σε πράγματα που σε ξεκουράζουν. Βγες έξω με φίλους σου! Σώμα και πνεύμα χρειάζονται ένα διάλειμμα.

Τοξότης

Η στενή επαφή με τους φίλους σου θα σου αποφέρει πολλά καλά! Εκεί π νιώθεις μοναξιά και δεν περιμένεις τίποτα καλό να γίνει όλο και κάτι γίνεται και σε εκπλήσσει! Ακόμα και αν δεν έχεις το mood για party βγες έξω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις!

Αιγόκερως

Έχεις το χάρισμα και πείθεις τους άλλους. Όλα τα σημάδια δείχνουν πως η καριέρα σου θα ανέβει στα ύψη. Καριέρα και οικονομική επιτυχία είναι σχεδόν εγγυημένα στο άμεσο μέλλον σου!

Υδροχόος

Aισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου.Ξεκίνα νέα έργα και εκμεταλλεύσου αυτή την αύξηση της πνευματικής σου εξουσίας.

Ιχθύες

Η δημιουργικότητά σου είναι στο ζενίθ της σήμερα! Χρειάζεσαι υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους για να σου δώσουν ώθηση στα σχέδια σου! Αν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου μην πτοείσαι και κάνε μικρά βήματα για να εξασφαλίσεις τις ικανότητές σου.