Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Σήμερα καλό είναι να μην πάρεις στα σοβαρά ότι ακούς, διαβάζεις, βλέπεις. Οι αισθήσεις σου δεν μπορούν να αντιληφθούν τα μηνύματα από το περιβάλλον.

Ταύρος

Οικονομική σύγχυση επικρατεί  στο μυαλό σου πάλι. Αλλά μην αγχώνεσαι δεν θα επικρατήσει το χάος που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες!

Δίδυμοι

Σήμερα ευνοούνται  οι νέες γνωριμίες. Η ρομαντική σου πλευρά αποκαλύπτεται! Αλλά δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Μην σκέφτεσαι πολύ τις κινήσεις σου και γίνε αυθόρμητος!

Καρκίνος

To μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι ξεκούραση. Τα επαγγελματικά σου, εργασίες για την σχολή σε ανησυχούν αρκετά και σου δημιουργούν άγχος.

Λέων

Nιώθεις λίγο πιεσμένος σήμερα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες επιλογές σχετικά με άλλα θέματα που δεν αφορούν επαγγελματικά και οικογένεια.

Παρθένος

Απροσδόκητοι καλεσμένοι μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μπαίνεις σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνεις.

Ζυγός

Το σχέδιο που είχες για ένα ταξίδι καλύτερα άφησε το για άλλη στιγμή. Μπορεί να σκέφτεσαι χίλια δύο ωραία πράγματα αλλά δεν είναι η ώρα ακόμα για να πραγματοποιηθούν.

Σκορπιός

Το δίλημμά σου πάλι είναι στα οικονομικά θέματα. Ποια είναι η καλύτερη λύση αναρωτιέσαι! Όμως μην αγχώνεσαι γιατί οι λύσεις είναι πολλές.

Τοξότης

Η ζωή σου μπορεί να φαίνεται να είναι σε ένα σταυροδρόμι. Το μόνο πράγμα που φαίνεται επιτέλους  είναι ότι οι αλλαγές είναι στον ορίζοντα.

Αιγόκερως

Αλλάζεις στάση. Επιτέλους βρήκες τον εαυτό σου! Αυτή η αλλαγή θα αρέσει σε κάποιους από τους φίλους σου και σε κάποιους άλλους δεν θα αρέσει.

Υδροχόος

Έχεις στο μυαλό σου πολλά και διαφορετικά σενάρια που αφορούν τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις.

Ιχθείς

Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Δεν ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου. Παλεύεις με τις επιλογές σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις.