Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως κάτι δεν πάει καλά! Κάποιος προσπαθεί να σε σαμποτάρει και να σου δημιουργήσει δυσκολίες χωρίς λόγο. Αν και προσπαθείς να χειριστείς τις καταστάσεις αλλιώς δεν σου βγαίνει. Μάλλον δεν είναι η ώρα για αποφάσεις!

Ταύρος

Μην γίνεσαι πιεστική χωρίς λόγο. Έχεις νεύρα και ξεσπάς όπου να ‘ ναι. Δεν είναι σωστό όμως αυτό! Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη στις καταστάσεις και να φερθείς όπως πρέπει. Μην ανακατεύεις τρίτους γιατί θα έχεις μεγαλύτερο μπλέξιμο!

Δίδυμοι

Σήμερα εμπνέεις τους άλλους να βγουν από τα καβούκια τους! Έχεις αστείρευτη ενέργεια και την μεταδίδεις αβίαστα σε όποιον βρεθεί μπροστά σου! Μην αφήσεις κανέναν να σε ρίξει ψυχολογικά! Αν και θα δυσκολευτεί πολύ κάποιος για να το πετύχει! Εσύ βρίσκεσαι στο δικό σου κόσμο και εκεί να μείνεις!

Καρκίνος

Κράτα την ψυχική σου γαλήνη ότι και αν γίνει σήμερα! Μην είσαι ανυπόμονη να λύσεις ένα πρόβλημα και κάνεις κινήσεις που δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά. Θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά αν επέμβεις τώρα. Άφησε να περάσουν λίγες ημέρες ακόμα!

Λέων

Μιλάμε για τέτοια τύχη βουνό σήμερα! Αξιοποίησε την στο μέγιστο βαθμό! Μην πάει χαμένη είναι κρίμα. Enjoy την ημέρα και άφησε τις λεπτομέρειες στην άκρη, μην δίνεις βάση!

Παρθένος

Θα κάνεις νέες γνωριμίες! Όμως μην είσαι παρορμητική και αυθόρμητη. Άφησε τους άλλους να ανοιχτούν πρώτα αυτοί και μετά εσύ! Οι άνθρωποι χρειάζονται το χώρο τους γι’ αυτό να είσαι σίγουρη ότι τους δίνεις αυτό που χρειάζονται, μην τους πιέζεις επειδή εσύ είσαι ξεροκέφαλη!

Ζυγός

Μην σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε ανούσιες σκέψεις. Νιώσε ελεύθερη και κάνε ότι σου έρθει. Γίνε αυθόρμητη και πρόσεξε τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Κάνε ξεκαθάρισμα!

Σκορπιός

Σήμερα δεν είναι η ημέρα να νοσταλγήσεις αναμνήσεις από το παρελθόν σου. ότι έγινε έγινε. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις στο μέλλον σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες που που δίνονται. Σταμάτα να αναλώνεσαι στο παρασκήνιο και ανάλαβε δράση!

Τοξότης

Δύσκολη μέρα η σημερινή! Υποχρεώσεις, μικροπροβλήματα και τσακωμοί είναι στο σημερινό μενού. Από το απόγευμα ηρεμίες και δεν αποκλείεται να ψάξεις παρηγοριά σε μια έξοδο σου. Το νου σου σήμερα!

Αιγόκερως

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις για κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει τώρα τελευταία; Αφού βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και πολύ ακόμα να συνεχίζεις αυτό το μοτίβο! Γιατί δεν το αλλάζεις;

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα θα περάσει σαν νερό! Ούτε που θα καταλάβεις πόσα πράγματα θα έχεις πετύχει! Το έχεις πάρει αλλιώς και αυτό σου έκανε καλό εν τέλει! Άλλαξες τακτική και είσαι πιο free to go!

Ιχθύες

Μην παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά σήμερα! Οι δικοί σου δεν θα σε καταλάβουν όπως θέλεις γιατί τα βλέπουν αλλιώς! Μην φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου και μην διογκώνεις τις καταστάσεις! Όλα είναι απλά! Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων και χαμογέλα!