Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Ξαφνικά νιώθεις μια απίθανη δύναμη μέσα σου Κριέ. Νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στόχοι σου θα γίνουν προτεραιότητά σου!

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται εξελίξεις Ταύρε. Γι’ αυτό καλό θα είναι να έχεις τις… κεραίες σου τεντωμένες! Καρμικά γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν.

Δίδυμοι

Γεμάτος ενέργειας είσαι και δεν σε σταματάει τίποτα Διδυμάκο. Θέλεις να αναλάβεις δράση στις υποθέσεις σου που τρέχουν και παράλληλα να βοηθήσεις και αυτούς που σε χρειάζονται!

Καρκίνος

Η επαγγελματική σου σχέση σου με έναν συνεργάτη φαίνεται να είναι λίγο μπερδεμένη Καρκινάκι. Βρίσκεσαι σε σύγχυση πρόσεξε τις κινήσεις σου και το τι λες!

Λέων

Βρίσκεις αντίσταση από παντού Λέοντα και αυτό σε εκνευρίζει. Μην περιμένεις στηρίγματα γιατί θα μείνεις στην… αναμονή!

Παρθένος

Βλέπεις πολύ μπροστά Παρθένε! Όλες οι αισθήσεις σου έχουν ενεργοποιηθεί και είσαι ασταμάτητος. Τώρα είναι η στιγμή που θα καταλάβεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!

Ζυγός

Σήμερα παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου Ζυγέ! Το κάνεις με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Είσαι το αφεντικό και το δείχνεις!

Σκορπιός

Eάν κάποιος προσπαθήσει να σε κριτικάρει Σκορπιέ σήμερα… έμπλεξε! Δράση και αντίδραση είναι το μοτο σου και αλίμονο σε όποιον βιώσει το ένα από τα δυο από το κεντρί σου…

Τοξότης

Συμμάχησε με τους άλλους Τοξότη!Βοήθησε τους όταν σε χρειαστούν και θα δεις πως το αντάλλαγμα θα είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα έχεις δώσει.

Αιγόκερως

Μια μικρή αφορμή μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις υποθέσεις σου Αιγόκερε. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Θα επηρεάσουν το μέλλον σου…

Υδροχόος

Συναισθηματική η σημερινή μέρα Υδροχόε. Θα κατανοήσεις τα αισθήματα του συντρόφου σου και θα πας ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Δεν σε πιάνει κανείς…

Ιχθείς

Το παρελθόν είναι… παρελθόν Ψαράκι! Μην αναζητάς τι έφταιξε και ήρθαν έτσι τα πράγματα. Ήρθαν νέες αλλαγές και αρνείσαι να τις δεχτείς. Προχώρα μπροστά…