Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Σήμερα η ενέργεια σου χτυπάει κόκκινο! Συναισθηματικές εκρήξεις σε διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Μην εκπλαγείς αν η διάθεσή σου τη μία είναι καλή και την άλλη δεν είναι. Μπορεί οι δικοί σου άνθρωποι να δυσανασχετήσουν με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου αλλά μην πτοείσαι.

Ταύρος

Θα έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως παλιά και να ακολουθήσεις  τη γνωστή μη λανθασμένη σου τακτική αλλά καλύτερα να βρεις άλλο τρόπο να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που τυχόν σε προβληματίζουν!

Δίδυμοι

Ανάκτησε θετική ενέργεια από το οτιδήποτε σε ευχαριστεί γιατί θα τη χρειαστείς. Οι υποχρεώσεις σου τρέχουν και εσύ πρέπει να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Καρκίνος

Μη νιώθεις σαν να πρέπει να τα διαχειριστείς όλα με τη μία. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει η παροιμία και είναι κάτι που πρέπει να το έχεις στο νου σου. Επιζητάς το suspence στη ζωή σου και η ρουτίνα σου στο χαρίζει απλόχερα.

Λέων

Κάποιες μάλλον απρόβλεπτες ειδήσεις θα έρθουν σε εσένα από έναν φίλο που ζει μακριά. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε επηρεάσει άμεσα , δεδομένου ότι δεν σε αφορά προσωπικά. Θα μπορούσες να το συζητήσεις βέβαια με φίλους .

Παρθένος

Έχεις αρχίσει να ανησυχείς για το οικονομικό σου μέλλον. Μπορεί να έχεις κάνει κάποιες επενδύσεις που μάλλον δεν θα πάνε και τόσο καλά! Αλλά όλη αυτή η οικονομική αναμπουμπούλα που σου συμβαίνει είναι προσωρινή.

Ζυγός

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι μερικά από τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου φαίνεται να αποδίδουν καρπούς. Θα πρέπει να είσαι  χαρούμενη γι ‘αυτό αλλά να είσαι και σε “επιφυλακή”  μήπως και το τελευταίο λεπτό όλα αλλάξουν.

Σκορπιός

Προσπάθησε να συγκεντρώσεις ενέργεια γιατί με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει τον τελευταίο καιρό έχεις εξαντλήσει τις δυνάμεις σου. Εξέτασε το ενδεχόμενο να ξεκουραστείς και λίγο.

Τοξότης

Ένα project που ετοιμάζεις, που έχεις στο μυαλό σου, που έχεις ξεκινήσει πρόκειται να πάει πολύ καλά. Η έμπνευση θα σε κυριεύσει και οι ιδέες που θα σκέφτεσαι θα είναι καταιγιστικές. Πάρε χαρτί και μολύβι για να μην τις ξεχάσεις!

Αιγόκερως

Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται την πολύτιμη βοήθειά σου. Η ευαισθησία που διαθέτεις μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες τους. Μπορεί να θέλεις να το ξεκαθαρίσεις πως είσαι εκεί γι΄ αυτούς!

Υδροχόος

Ένας φίλος ή κάποιος συγγενής θα μπορούσε να είναι άρρωστος  ή να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να θέλεις  να κάνεις ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις . Κάνε ότι μπορείς!

Ιχθύες 

Απροσδόκητα έξοδα έρχονται από παντού με αποτέλεσμα τα λεφτά να λιγοστεύουν. Αυτό μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό. Η αλήθεια είναι πως έχεις εργαστεί αρκετά για να βγάλεις αυτά τα  χρήματα και ίσως χρειαστεί κάποια από τα σχέδιά σου να μπουν σε αναμονή.