Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Το μυστήριο και το σασπένς ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή σου! Απροσδόκητη ενέργεια έρχεται να κατακλύσει την καθημερινότητά σου. Μπορεί να παραξενευτείς με τις εξελίξεις αλλά δεν μπορείς να τις αποφύγεις.

Ταύρος

Αντιλαμβάνεσαι ότι οι κινήσεις των γύρω σου κρύβουν εγωιστικά κίνητρα. Καταλαβαίνεις την κατάσταση που επικρατεί γύρω σου και νιώθεις σαν παρατηρητής που κοιτάει από ένα βουνό ψηλά.

Δίδυμος

Ανάλαβε δράση επιτέλους έτσι ώστε να βρεις την ελευθερία στη ζωή σου. Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, μπορεί να έχεις δώσει πάρα πολλά από τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Μπορεί  συνειδητά να χρειαστεί να εγκαταλείψεις κάποια από τα σχέδιά σου και να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Το στοιχείο του απρόβλεπτου μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά.

Λέων

Μην αφήνεις την θετική ενέργεια που σε είχε κυριεύσει τις προηγούμενες ημέρες να φύγει έτσι ανεκμετάλλευτη! Έχεις τη δυνατότητα να την αυξήσεις!

Παρθένος

Μπαίνεις στον πειρασμό να φτιάξεις τους δικούς σου κανόνες για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Να είσαι προσεκτικός γιατί οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να μην κατανοήσουν τις κινήσεις σου

Ζυγός

Ασταθείς οι κινήσεις σου σήμερα αλλά σίγουρα πιο δυναμικές. Παίρνεις τα πάνω σου! Απότομη αλλαγή σκηνικού και συμπεριφοράς. Ίσως υπάρχει κάποιος κοντά σας ο οποίος έχει μεγάλη πονηριά!

Σκορπιός

Προσπάθησε να ξεφύγεις από την ρουτίνα και απόλαυσε τις μικρές καθημερινές στιγμές όσο πιο πολύ μπορείς! Είσαι επικεντρωμένος στα δικά σου πρόβληματα που δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου…

Τοξότης

Η ελευθερία είναι μια λέξη κλειδί για εσένα , οπότε φρόντισε να ασκήσεις αυτό το δικαίωμα σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για εσένα.

Αιγόκερως

Ενεργείς χωρίς να έχεις συνείδηση του τι κάνεις! Δώσε σημασία μόνο σε αυτά που έχουν νόημα στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η τύχη σου σε ευνοεί και θα σε βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις. Μπορείς να είσαι όσο παρορμητικός θέλεις σήμερα χωρίς να ανησυχείς για τίποτα.

Ιχθύες

Απομακρύνεις από δίπλα σου ανθρώπους επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς τις απρόβλεπτες καταστάσεις που σου έρχονται στη ζωή σου!