Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Ένα πολύ ζεστό και ερωτικό Σαββατοκύριακο ξημέρωσε για σένα Κριέ. Ένα νέο θα μάθεις και δεν θα… πιάνεσαι από την χαρά σου. Και επισκέψεις θα έχεις την Κυριακή από συγγενείς που θα θελήσουν κάτι από εσένα και εσύ δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς!

Ταύρος

Σε έχει πιάσει το… δαιμόνιο να ασχοληθείς με κάτι χειρονακτικό το Σάββατο Ταύρε. Ο κήπος θα είναι; Να διορθώσεις κάτι θα είναι; Πάντως σε ησυχία δεν θα κάτσεις. Την Κυριακή θα ρίξεις πάντως ταχύτητα και πιθανότατα θα κάτσεις στο σπίτι και δεν θα ξεμυτίσεις δευτερόλεπτο!

Δίδυμοι

Φίλοι και ξανά φίλοι θα είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου για σένα Δίδυμε. Ώσπου θα λάβεις ένα σημαντικό τηλεφώνημα για κάτι που περίμενες και θα… πετάξεις! Το καλό κλίμα θα συνεχιστεί για σένα και την Κυριακή, όπου ένα άτομο θα τριγυρίζει διαρκώς στο μυαλό σου.

Καρκίνος

Ένα μυστικό θα μοιραστεί μαζί σου κάποιος σήμερα Καρκινάκι και εσύ θα το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θυμήσου την Κυριακή όμως πως πρέπει να κάνεις και κανένα διάλλειμα από την διασκέδαση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα…

Λέων

Κάποιος που έχεις να δεις πραγματικά πολύ καιρό θα εμφανιστεί στην πόρτα σου Λέοντα. Αυτός ή αυτή θα σε προσκαλέσει σε ένα κοινωνικό γεγονός και θα περάσεις super. Λίγο πιο δύσκολη η Κυριακή, καθώς κάτι σε απασχολεί και «τρώει» το μυαλό σου για να βρεθεί λύση άμεσα.

Παρθένος

Ημέρα της οικογένειας το Σάββατο! Θα πάρεις γονείς, παιδιά, θείους Παρθένε και θα βγείτε όλοι μαζί. Οι σχέσεις σου με το άλλο σου μισό σε απασχολούν την Κυριακή αλλά θα δεις πως άδικα ανησυχείς…

Ζυγός

Σε έπιασε ξαφνικά η δίψα για μάθηση και ας είναι Σάββατο! Θες να διαβάσεις κάτι επιμορφωτικό και θα περάσεις όλη τη μέρα χωμένος στο κυνήγι της γνώσης. Την επόμενη μέρα θα την αφιερώσεις στον σύντροφό σου και στο σπίτι!

Σκορπιός

Με το χέρι στην… τσέπη είσαι Σκορπιέ, μιας και θες να βγεις για ψώνια, ακόμη και αν δεν σου λείπει κάτι. Την Κυριακή θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Αλλά και να το παραδεχτείς δεν θες, οπότε θα… βράσεις στο σκορπίσιο ζουμί σου!

Τοξότης

Χαρές και πανηγύρια είσαι σήμερα Τοξότη. Το Σάββατο είναι η μέρα σου και προβλέπεται να μαζεύεσαι σπίτι νωρίς το ξημέρωμα της Κυριακής. Μια και είπα Κυριακή, κάνε μια κούρα ομορφιάς, γιατί από εβδομάδα ετοιμάσου να κλέψεις καρδιές!

Αιγόκερως

Ένα αίσθημα απόλυτης πληρότητας αισθάνεσαι σήμερα Αιγόκερε. Πήγε πολύ καλά η δουλειά την εβδομάδα που πέρασε και χαλαρώνεις. Είσαι η ήρεμη δύναμη του ζωδιακού και την Κυριακή θα έχεις καλέσει τους φίλους σου να διασκεδάσεις!

Υδροχόος

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Υδροχόου μπήκε σε εφαρμογή ακόμη και Σάββατο! Κάτι ετοιμάζεις, το γυρνάς από εδώ, το γυρνάς από εκεί και ψάχνεις πώς να ξεκινήσεις το σχέδιο. Κυριακή… πάλι το ίδιο! Αλλά άκρη θα βρεις!

Ιχθείς

Εξόρμηση στας… εξοχάς έχει για σένα το πρόγραμμα Ψαράκι. Θες να φύγεις μια εκδρομή με τον σύντροφό σου και θα πας, ο κόσμος να χαλάσει. Την Κυριακή θα μελαγχολήσεις γιατί ξέρεις τι σε περιμένει στη δουλειά. Κάτι άφησες μισοτελειωμένο μήπως;