Όλοι οι Δίδυμοι θα ταυτιστούν με τα παρακάτω 10 facts! Οι περισσότεροι άντρες φίλοι μας που ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου έχουν την ίδια εμπειρία όταν λένε σε κάποια κοπέλα την ημερομηνία γέννησής τους: τις βλέπουν να στραβώνουν. Μέχρι και ‘Thank, You Next’ έχει δοθεί σε κάποιον απλά επειδή ήταν Δίδυμος.

Και γιατί αυτό; Γιατί πρόκειται για άτομα απρόβλεπτα, περίπλοκα, μπερδεμένα, αψυχολόγητα. Ταυτόχρονα όμως, είναι άτομα με ευαισθησίες, γούστο, έντονη και εξέχουσα προσωπικότητα. Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά με έναν Δίδυμο στην παρέα. Γι’ αυτό και το σημερινό μας αφιέρωμα είναι για τα Διδυμάκια, τα πιο παρεξηγημένα του ζωδιακού κύκλου. 

Δίδυμοι – 10 facts που τους περιγράφουν τέλεια:

1. Δεν αντέχουν τον περιορισμό 

Αλλά τον θέλουν και λίγο. 

Τους ζητάς να είστε σε σχέση; Πιέζονται. Κάνετε ό,τι περιλαμβάνει μία σχέση χωρίς να την αποκαλείτε σχέση; Είναι ευχαριστημένοι! Για εκείνους είναι όλα θέμα προοπτικής. Άσε τους να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και απλά συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις. Μην ζητήσεις όμως περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν, γιατί θα πιεστούν.

2. Είναι συνεχώς σε πόλεμο με το μυαλό τους

Μπορεί να δείχνουν ‘χαλαροί’, στην πραγματικότητα όμως το μυαλό τους συνεχώς κάνει περίπλοκες σκέψεις. Υπεραναλύουν και το πιο απλό πράγμα. Αγχώνονται με τα προβλήματα των άλλων, την κατάσταση του πλανήτη, το αποτέλεσμα των εκλογών μιας ξένης χώρας κτλ. Μπορεί να σου παραπονιούνται για κάτι που θεωρούν ότι θα συμβεί σε 5 χρόνια. Σε κάθε κατάσταση προσπαθούν να ελέγξουν όλες τις πιθανές εκβάσεις και επιλέγουν αυτήν που θεωρούν καλύτερη για όλους. Πολλές φορές, μπορεί να πάρουν αποφάσεις που σε αφορούν, γιατί τις θεωρούν τις κατάλληλες και για εσένα. Γενικά, δεν υπάρχει ηρεμία μέσα τους.

Γι’ αυτό και μπορούν να κάνουν ξαφνικά ξεσπάσματα, κατά τα οποία απλά θέλουν να μείνουν μόνοι τους να ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις τους. Μην το πάρεις προσωπικά. Είναι μία στάνταρ διαδικασία. Σαν να κάνουν format.

Δίδυμοι – 10 facts

3. Αλλάζουν τα ‘θέλω’ τους από την μία στιγμή στην άλλη

Καλώς ή κακώς, ένα διδυμάκι μπορεί να σε λατρεύει την μία και να μην θέλει να σε δει την επόμενη. Δεν είναι ότι σου είπαν ψέματα, το ένιωθαν όντως την συγκεκριμένη στιγμή. Πολλές φορές αυτό γίνεται και εντελώς χωρίς λόγο. Άλλο που στο μυαλό τους έχουν 1002 εξηγήσεις. Εσύ μπορεί να τα έκανες όλα σωστά, δεν ‘κόλλησε’ όμως καλά στην ιδιοσυγκρασία τους την συγκεκριμένη στιγμή. Το να βγαίνεις με έναν Δίδυμο είναι σαν παίζεις στον “Τροχό της Τύχης”. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι θα κερδίζεις και πράγματα ταυτόχρονα. Η ζωή μαζί τους είναι ένα λούνα παρκ, όλο χαρά εκπλήξεις, γέλια και… τρόμο. 

4. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται μέσα στο μυαλό τους 

Ακόμη και εάν νομίζεις ότι τους γνωρίζεις τέλεια, δεν σταματούν ποτέ να σε εκπλήσσουν. Πολλές φορές, ούτε και εκείνοι ξέρουν. Άσχετα εάν λένε ψέματα στον εαυτό τους και τα πιστεύουν.

Αντίστοιχα, πρόκειται για άτομα που μπορεί να νομίζεις ότι σε φλερτάρουν από πράγματα που είπαν, όμως δεν τα εννοούσαν έτσι. Στο δικό τους μυαλό έχουν άλλη εξήγηση, την οποία ίσως ποτέ δεν καταλάβεις. Για να συμβεί κάτι μεταξύ εσένα και ενός ατόμου που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου, πρέπει να τους αφήσεις να φτάσουν στα όρια τους ώστε να σου δείξουν πόσο το θέλουν.

Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις και πολύ τι συμβαίνει. Απλά πήγαινε με τα νερά τους και ζήσε το.

5. Δεν ακούν ποτέ τα συναισθήματά τους

Αφού κάνουν πρώτα ό,τι άλλη ανάλυση είναι πιθανή, στο τέλος θα αναρωτηθούν ποια πραγματικά είναι τα συναισθήματά τους για μία κατάσταση/άτομο. Βάζουν πρώτα την λογική, μετά όλους τους άλλους παράγοντες και τελευταίο το συναίσθημα.

Ταυτόχρονα, έχουν αλλεργία στα συναισθήματα. Εάν πεις πρώτα εσύ το ‘σ’αγαπώ’, να ξέρεις ότι η απάντηση θα είναι ‘ευχαριστώ’. Άσε εκείνους να σε καθοδηγήσουν συναισθηματικά και θα γίνουν όλα στην ώρα τους. Συνεχίσει να είσαι πρόκληση για εκείνους, ώστε να σου δείξουν τον δρόμο προς την καρδιά τους.

6. Τους τρομάζουν τα πολύ καλά πράγματα

Ας το παραδεχτούμε Διδυμάκια. Σας αρέσει και λίγο το δράμα. Πρέπει να έχετε κάτι να υπεραναλύσετε, κάτι για να ανησυχήσετε, κάτι να σας απασχολεί. Αλλιώς βαριέστε.

Έχεις ακούσει που λένε «αγάπη χωρίς πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα»; Ε, για κάποιον Δίδυμο θα γράφτηκε. Για εκείνους, «φαγητό χωρίς αλατοπίπερο» δεν τρώγεται. 

Χαρακτηριστικό τους; Όταν πάνε όλα τέλεια, ψάχνουν κάτι να πάει λάθος.

Δίδυμοι – 10 facts

7. Θέλουν να δείξουν τα συναισθήματα τους αλλά δεν ξέρουν πως

Μην σας κάνει εντύπωση εάν ένας Δίδυμος από εκεί που έδειχνε εντελώς αδιάφορος προς εσάς, ξαφνικά έρθει κοντά σας. Στο μυαλό του, τίποτα δεν ήταν ξαφνικό, απλά δεν ήξερε πως να εξωτερικεύσει αυτό που θέλει να κάνει. Γι’ αυτό, μπορεί η προσέγγισή του καμιά φορά να σας φανεί… κουλή. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε προετοιμασμένοι για όλα, καθώς το ίδιο ξαφνικά μπορούν να γίνουν φαντάσματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή ακριβώς δεν μπορούν να εξωτερικεύσουν και την αποδοκιμασία τους.

Ένας τρόπος να δείξουν τα συναισθήματα τους όταν δεν ξέρουν πως; Με ένα ζεστό και μεγάλο χαμόγελο. Δεν είναι τυχαίο. Πρόσεξέ το και απόλαυσέ το τι θα ακολουθήσει.

8. Απολαμβάνουν την ανεξαρτησία

Στους Δίδυμους αρέσει και η προσοχή, και να τους λατρεύουν, θέλουν όμως ταυτόχρονα να νιώθουν ότι έχουν την ελευθερία τους. Γι’ αυτό, εάν περιορίσεις έναν Δίδυμο, θα κάνει αμέσως πίσω, όσο και να του αρέσεις. Χρειάζεται και λίγο μυστήριο. Πήγαινε με τα νερά τους αλλά ταυτόχρονα άστους να σε ψάξουν και λίγο. Να αναρωτηθούν τι κάνεις. Θα εκτιμήσουν και τον χώρο/χρόνο που τους δίνεις και θα νιώσουν την ανάγκη να σε προσεγγίσουν εκείνοι. Προσοχή όμως, δεν θα το παραδεχτούν.

Μην σου φανεί περίεργο εάν όταν το περιβάλλον τους αρχίζει να τους πιέζει, κλείσουν όλα τα social media τους και εξαφανιστούν για λίγο καιρό. Άσε τους να πάρουν τον χρόνο τους και ίσως επιδιώξουν εκείνοι επικοινωνία μαζί σου. Μην αγχώνεσαι, έτσι και αλλιώς μέσα στο μυαλό τους κάνετε διάφορους υποθετικές συζητήσεις.

9. Εάν θέλουν, μπορούν

Υπάρχει μία μόνο συνθήκη υπό την οποία ένας Δίδυμος μπορεί να κάνει τα πάντα. Να θέλει πάρα πολύ. Εάν τους μπει κάτι στο μυαλό, δεν θα σταματήσουν μέχρι να το καταφέρουν. Και αυτό σημαίνει ότι θα κάνουν τα πάντα. Υπομονή; Γαιδουρινή; Την υπέρβαση; Θα την κάνουν. Υποχωρήσεις; Όσες χρειαστεί! Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο όταν λύσουν εκείνοι τα θέματα που έχουν με τον εαυτό τους. Μέχρι να το αποφασίσουν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μην αισθανθείς ότι μπορείς να τους αλλάξεις. Μόνο εκείνοι μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Εάν έρθετε πιο κοντά, είναι επειδή σου το επέτρεψαν.

Προσοχή όμως, εάν δεν τους δείξεις ότι εκτίμησες την προσπάθειά τους, δεν θα τους ξανά δεις.

10. Λατρεύουν τις προκλήσεις

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να βαριούνται τα συνηθισμένα. Θέλουν το διαφορετικό, το ενδιαφέρον, το δύσκολο. Εάν τους τα προσφέρεις, δεν θα τους χάσεις ποτέ. Δείξε τους τις γνώσεις σου, την όρεξή σου, τις ξεχωριστές σου ιδέες και δες τους να μένουν δίπλα σου. Μην τους το κάνεις εύκολο όμως, άσε τους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσένα. Δεν θα χάσεις, κάθε μέρα μαζί τους θα είναι συναρπαστική. Κάποιες μπορεί να έχουν μία δόση τρέλας, εγγυημένα όμως, καμία δεν θα είναι ανιαρή.

Υπάρχουν Δίδυμοι που θα αρνηθούν ότι ισχύουν αυτά τα facts; Δεν το νομίζουμε!

Διαβάστε ακόμη: Διαλέξτε το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του!