Η Αφροδίτη στον ρομαντικό Ιχθύς και ο Πλούτωνας στον ισχυρό Αιγόκερω, συνεργάζονται με τον ερωτικό τρόπο με ένα Εξάγωνο την Τρίτη 27 του Φλεβάρη 2018!

Το… θερμόμετρο ανεβαίνει!!!
Όλα βελτιώνεται ουσιαστικά στον έρωτα και μπορούμε να περιμένουμε μεγάλους έρωτες, μοιραίες καυτές καταστάσεις και ισχυρά πάθη!
Ο αληθινός Έρωτας, σε πολλούς θα χτυπήσει την πόρτα!

Γεμάτα…πορτοφόλια!
Ουσιαστικοί στόχοι και επιθυμίες οικονομικού χαρακτήρα, πραγματοποιούνται και κέρδη θα έρθουν σε πολλούς, ξαφνικά!

Ευνοούνται κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ:  Ένας καυτός απαγορευμένος, παρασκηνιακός ήπαλαιός έρωτας, συναρπάζει όλο σου το είναι! Άσε την διορατικότητα σου να σε οδηγήσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων, θα έχεις, όπως και ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο που επιτέλους πραγματοποιείται! Πιθανόν, μία φιλία μεταμορφώνεται σε έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επαγγελματική επιτυχία, πολλές ευκαιρίες και έπαινοι έρχονται! Πιθανό ερωτικό πάθος με ένα πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετακινήσεις και επαφές, ερωτικού κυρίως χαρακτήρα ευνοούνται! Πάθος πέρα από τα συνηθισμένα είναι έρχεται και σε ανανεώνει!

ΛΕΩΝ: Άψογη σεξουαλική ζωή, έντονες παθιασμένες ερωτικές στιγμές, ισχυρή διορατικότητα αλλά και οικονομική εύνοια, θα έχεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η συντροφική ζωή γεμίζει πάθος, ερωτισμό, ουσία και συναίσθημα! Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται!


ΖΥΓΟΣ: 
Έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες και αύξηση του εισοδήματος! Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερα σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από χαρά, πάθος, ερωτισμό, κατακτήσεις, συναίσθημα, ρομαντισμό, δημιουργικότητα, γονιμότητα και τύχη!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Σημαντικές και κυρίως καυτές εξελίξεις θα έχεις με ένα πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος! Οικογένεια και σπίτι είναι κυρίως ο τομέας που βελτιώνεται!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Οι κοινωνικές σου επαφές, ενδυναμώνονται, όπως και οι σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Μπορείς να περιμένεις μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις, όπως και ερωτικά μηνύματα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Οικονομική εύνοια αλλά και ερωτική σταθερότητα θα έχεις! Είσαι γεμάτος γοητεία και αυτοπεποίθηση!


ΙΧΘΥΣ
: Βελτιώνεται όλη η ζωή σου στον ερωτικό και οικονομικό τομέα!  Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, γοητεία, πάθος, οικονομική εύνοια, ομορφιά και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, έρχονται!

ΠΗΓΗ: Oroskopos.gr