Στις 30 Μαΐου 2018, ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει έως τις 12 Ιουνίου 2018. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Αυτός ο Ερμής έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Με τον Ερμή στους Διδύμους γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις και γνώση.

Ερμής στους Διδύμους: Ευγλωττία, εξυπνάδα, χιούμορ!

Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση, σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους, από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι.

Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους, και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας καθώς και τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

 

Ερμής στους Διδύμους και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στους Διδύμους στο ζώδιο σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε τώρα πιο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Με το πνευματώδες, έξυπνο και εύστροφο μυαλό σας, μπορείτε να κατανοήσετε και να μάθετε σχεδόν τα πάντα. Η ικανότητα στην επικοινωνία σας αυξάνεται και ευνοούνται τα σύντομα ταξίδια, οι σχέσεις με τους γείτονες και τα αδέλφια και τους άλλους στενούς συγγενείς και το εμπόριο γενικότερα. Τώρα θα είστε πολύ πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας και θα επιδιώκετε τη μάθηση. Θα πρέπει, όμως, να μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας, γιατί θα νομίζετε ότι ξέρετε πολλά αλλά μπορεί να μην έχουν βάθος αυτά που γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, έχετε τώρα πρακτικά οράματα και ακολουθείτε μια λογική και πρακτική προσέγγιση στα οικονομικά σας, χρησιμοποιώντας ειλικρίνεια και τιμιότητα. Πραγματικά ανησυχείτε για την οικονομική σας κατάσταση, αλλά θα ξοδεύετε, καθώς χρειάζεστε και κάποιες ανέσεις στη ζωή σας. Έχετε νέες ιδέες για να βγάλετε χρήματα και τώρα είστε αποτελεσματικοί οικονομικοί σχεδιαστές. Προβάλετε τώρα στους άλλους την ευγλωττία σας και τους επηρεάζετε με τις ρητορικές σας ικανότητες και τη νοημοσύνη σας. Το αποτέλεσμα είναι να εισπράξετε θαυμασμό από τον περιβάλλοντα χώρο σας. Τώρα έχετε διαπραγματευτικές και διπλωματικές ικανότητες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, γίνεστε πραγματικά πνευματικός άνθρωπος και επιδιώκετε τη μάθηση, πηγαίνοντας μέχρι το βάθος σε κάθε θέμα. Δείχνετε τώρα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάθε τι και είστε πολύ ανήσυχοι. Έχετε εξαιρετικές αντοχές, αλλά και δημιουργικές και καλλιτεχνικές τάσεις. Αυτό το διάστημα θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, η μουσική και η γραφή. Η προσωπικότητά σας μπορεί να είναι ευμετάβλητη από καιρό σε καιρό. Είστε ευέλικτοι και μπορεί να φαίνεστε περίεργοι τώρα σε όσους σας προσεγγίζουν για πρώτη φορά. Προσέξτε τη νευρικότητά σας ή μήπως αναπτύξετε αρνητικές συνήθειες εξαιτίας της ανησυχίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, η σκέψη σας θα είναι έντονα επηρεασμένη από ασυνείδητες μνήμες και συνήθειες που απορρέουν από την εμπειρία του παρελθόντος. Είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς, όσον αφορά τις εσωτερικές σκέψεις και τις ιδέες σας και να διστάζετε να πείτε αυτό που πραγματικά σκέφτεστε. Έχετε μια πολύ ενεργή φαντασία, αλλά στο μυαλό σας βασιλεύει το χάος. Αποφεύγετε να μιλάτε με τους ανθρώπους και προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας, πίσω από τα παρασκήνια. Θα έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά κρύβετε την ανασφάλειά σας. Προσέξτε γιατί οι αποφάσεις σας θα λαμβάνονται με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, αλλά τουλάχιστον θα είστε καλοί στην ανάλυση των προβλημάτων των άλλων.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα είστε αμερόληπτοι, συμπονετικοί, ιδεαλιστές, με ευρύ μυαλό, φιλικοί, αλλά κάπως απρόσωποι. Σας ενδιαφέρουν έντονα η εκπαίδευση και η ανταλλαγή ιδεών με τους φίλους σας ή και με ομάδες. Θα επιδιώξετε να βρίσκεστε με άτομα που διεγείρουν το μυαλό σας και να αυξήσετε τις γνώσεις σας, αλλά η σκέψη σας θα είναι έντονα επηρεασμένη από τη σκέψη των φίλων σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να γίνετε εκκεντρικοί και κυνικοί. Θα αναζητάτε την αλήθεια και θα σκέφτεστε αντικειμενικά. Μπορεί να ασχοληθείτε με την επιστημονική έρευνα, την αστρολογία, τη φιλοσοφία, τον αποκρυφισμό και τον ανθρωπισμό. Αναζητάτε τη βαθιά γνώση σε μεγαλύτερα κοινωνικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, έχετε ανησυχία για την καριέρα σας  και πιθανώς να σκέφτεστε και μια αλλαγή θέσης εργασίας. Μπορεί και να ψάξετε για δεύτερη δουλειά. Θα επιδιώκετε τώρα να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την επικοινωνία. Έχετε καλές ικανότητες οργάνωσης και τη δυνατότητα να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Προσέξτε τον εγωισμό σας, κατά την επίτευξη των προσωπικών σας φιλοδοξιών, και μην είστε ανέντιμοι και ψυχροί, επιτρέποντας στις φιλοδοξίες σας να υπερισχύσουν των αρχών σας. Η ανήσυχη φύση σας θα μπορούσε να αποτυπωθεί σε ένα γονέα που είναι μακριά για επαγγελματικούς λόγους. Το γρήγορο μυαλό σας, όμως, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θέλετε θα μάθετε μέσα από την εμπειρία που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη θρησκεία, το δίκαιο, τις εκδόσεις, τους ξένους πολιτισμούς και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα επεκτείνονται και αναζητάτε τη μελέτη. Αν είστε συγγραφέας ή εκδότης, ευνοείστε. Θα έχετε τώρα μια ανήσυχη ενεργητικότητα, κατά καιρούς, και αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως περιπλάνηση. Αυτήν τη στιγμή θα υπάρχει καλή επικοινωνία με τα πεθερικά σας και τους συγγενείς των συνεργατών σας και μπορείτε να καταλήξετε σε μια καλή οικονομική συμφωνία. Η καλή πνευματική ανταλλαγή σας βοηθά να έχετε ευνοϊκές σχέσεις αλλά μην περιμένετε ζεστά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, η νοητική ικανότητά σας σας ωθεί να βρείτε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά και να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων. Θα έχετε περισσότερο ενδιαφέρον για την επιστήμη, την αστρολογία και τον αποκρυφισμό. Προσέξτε το μυστήριο και την ίντριγκα. Βαθιά συναισθήματα μπορεί να προκληθούν από τους άλλους και μπορεί να δεχτείτε ή να δώσετε προσβολές. Προσέξτε γιατί θα κρατάτε κακίες, θα μιλάτε υπεροπτικά και θα αναζητάτε εκδίκηση. Έχετε τώρα ανεπτυγμένη διαίσθηση αλλά θα είστε πονηροί και σαρκαστικοί. Γίνεστε περισσότερο μυστικοπαθείς, ειδικά σε θέματα που θεωρείτε προσωπικά ή σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα ασχοληθείτε με τις αλληλεπιδράσεις σας με την κοινωνία ή το κοινό γενικά. Η σοβαρή ερωτική σας σχέση, ο γάμος, καθώς και οι επιχειρηματικές σας συνεργασίες αντανακλούν κατά κάποιο τρόπο πάνω στη σκέψη σας. Η αναζήτηση της πνευματικής και ψυχικής συμβατότητας, καθώς επίσης και της ικανότητας να επικοινωνείτε αρμονικά με τον σύντροφό σας, είναι τώρα πολύ σημαντικά για σας. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε τους έξυπνους τύπους, ίσως τους νεότερους, αλλά δυστυχώς έλκετε τους ανήσυχους και άστατους χαρακτήρες. Ευνοείστε σε επιχειρηματικές συνεργασίες που αφορούν τα μέσα επικοινωνίας ή ίσως έχουν κάποια μορφή διδασκαλίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και οποιαδήποτε μορφή αντιπαλότητας στο χώρο της εργασίας σας. Η υγεία σας θα μπορούσε να επηρεαστεί από τη νευρικότητά σας. Η διατήρηση μιας θετικής στάσης είναι συνήθως ευεργετική για τη γενική ευεξία σας. Θα έχετε τώρα έντονη πνευματική ικανότητα, αλλά τείνετε να γίνετε τελειομανείς. Είστε ανήσυχοι, επιδιώκοντας κάποιου είδους αλλαγή στην καριέρα σας. Είστε ικανοί να κάνετε τον κατάλληλο σχεδιασμό και οργάνωση και να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σας, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Προσέξτε γιατί έχετε την τάση να πάθετε υπερκόπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, σας ενδιαφέρουν πρόσωπα και πράγματα που κατά κάποιο τρόπο διεγείρουν το μυαλό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει χαλάρωση με ένα καλό βιβλίο ή ένα σύντομο ταξίδι. Ευνοείστε στην κερδοφορία που θα μπορούσε να περιλαμβάνει το χρηματιστήριο ή άλλες μορφές τυχερών παιχνιδιών. Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στις ερωτικές σχέσεις, την ευχαρίστηση και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Σας απασχολούν τα συναισθήματα τα δικά σας και του συντρόφου σας και νιώθετε ανησυχία. Θα είστε περήφανοι για τα επιτεύγματα των παιδιών σας. Η σκέψη σας θα είναι δημιουργική, η έκφραση σας κάπως δραματική, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να γίνετε αυταρχικοί, ιδιαίτερα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε προνοητικότητα, αποφασιστικότητα, οικονομική σκέψη και καλή μνήμη. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σπίτι σας και για την οικογένειά σας. Θα έχετε μια ορθολογιστική στάση, αλλά μπορεί να γίνετε επίσης ανήσυχοι σχετικά με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Θα υπάρξει πιθανώς μια μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι σας, ίσως με συχνές επισκέψεις. Μπορεί να ζητήσετε από τη σχέση σας να ζήσετε μαζί ή και να σκέφτεστε ακόμα να αλλάξετε κατοικία. Τώρα απολαμβάνετε τις διανοητικές αναζητήσεις με την οικογένειά σας, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες μαζί τους.

ΠΗΓΗ: Ezwdia.gr