Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη περνάει στον Κριό αυτή τη βδομάδα, και παραμένει εκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρνει εντάσεις αλλά αστείρευτο ερωτισμό, παρέα με τον Άρη που κινείται στο ίδιο ζώδιο ταυτόχρονα. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμικότητα της στο έπακρο!

Κριός
Κριέ μου, μπορεί γενικά η ζωή να σου συμπεριφέρεται κάπως σκληρά αλλά δεν μπορείς να πεις ότι στα ερωτικά σου έχεις πρόβλημα! Όλα υπέρ σου δουλεύουν, βασικά σχεδόν όλα γιατί μερικές φορές αφήνεις τις καλύτερες ευκαιρίες να σου ξεφύγουν… Ξύπνα! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου που σημαίνει ερωτισμός στο φουλ και ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, να του δείξεις την αγάπη σου, να χτίσετε γερές βάσεις για την ευτυχία σας.

Κι αν δεν έχεις ταίρι, μη σκας, βγες και διασκέδασε και μία από αυτές τις μέρες ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Φρόντισε να του ανοίξεις!

Pillowfight: Υδροχόος 

Goodnight: Καρκίνος

Ταύρος
Ταυράκι αισθάνεσαι τελευταία πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, πως ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε ένα πράγμα, και αγχώνεσαι τρελά. Βέβαια κάτι τέτοιο έπρεπε να γίνει για να πάρεις μπρος και να δεχτείς πως όντως υπάρχει πρόβλημα, και πως ναι, πρέπει να αντιδράσεις άμεσα για να το λύσεις πριν στραβώσουν όλα γενικώς. Έτσι λοιπόν, αλλάζεις τροπάρι, και δείχνεις λιγάκι περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, πριν καταρρεύσει ο,τι είχατε χτίσει.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτή η βδομάδα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, αλλά κόψε το υφάκι του “είμαι ανώτερος από σένα”, δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Pillowfight: Τοξότης
Goodnight: Λέων

Δίδυμος
Διδυμάκι μου ψάχνεις να βρεις τρόπους να έρθεις λιγάκι πιο κοντά με το άλλο σου μισό, να χαλαρώσετε μαζί κάνοντας πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά, γιατί αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα μικρό χάσμα ανάμεσα σας που θες να γεφυρώσεις άμεσα. Και καλά κάνεις. Σίγουρα αυτή η βδομάδα- και ειδικά εκεί στο Σαββατοκύριακο- σου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να κάνεις το σχέδιο σου πραγματικότητα και να απογειωθείς στα ουράνια με το άλλο σου μισό.

Κι αν δεν έχεις άλλο μισό, αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις! Έχε μάτια κι αυτιά ανοιχτά, καλέ μου!

Pillowfight: Ζυγός
Goodnight: Σκορπιός

Καρκίνος
Καρκινακι μου μ’ ένα χαμόγελο ευτυχίας σε βρίσκει αυτή η βδομάδα στα ερωτικά σου, αφού έχεις καταφέρει πολλά πράγματα με το ταίρι σου. Πρώτα απ’ όλα, αισθάνεσαι την απόλυτη ασφάλεια και θαλπωρή στα χέρια του και δεν γκρινιάζεις. Κι όποιος το καταφέρει αυτό με σένα είναι σίγουρα ήρωας! Φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το όμορφο σκηνικό όσο περισσότερο μπορείς. Είναι καλό πάνω απ’ όλα για την ψυχική σου υγεία.

Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, δεν έγινε και τίποτα, η Αφροδίτη θα κουνήσει το ραβδάκι της και σύντομα θα σου στείλει μια γνωριμία, σταθμό.

Pillowfight: Αιγόκερως
Goodnight: Τοξότης

Λέων
Λιοντάρι μου, υπάρχουν κάποια πράγματα που σε βασανίζουν όσον αφορά τη σχέση σου αλλά αυτή τη βδομάδα καταφέρνεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, κυρίως γιατί δεν θες με τίποτα να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Όταν αγαπάς, αγαπάς, και δίνεις τα πάντα- ειδικά όταν νιώσεις πως ο άλλος αξίζει πραγματικά. Έτσι κάπως θα σώσεις την κατάσταση. Ως άλλος τρελαμένος ιππότης θα αρπάξεις το άλλο σου μισό από τον κακό δράκο συνήθεια, και θα φύγετε μαζί στο ηλιοβασίλεμα.

Εσύ που ακόμα ψάχνεις το άλλο σου μισό, η Αφροδίτη σου κλείνει το μάτι αυτή τη βδομάδα. Απάντα στο φλερτ της χωρίς φόβο…

Pillowfight: Παρθένος
Goodnight: Ιχθύς

Παρθένος
Παρθενάκι μου, μια δυσκολία στην επικοινωνία θα την έχεις αυτή τη βδομάδα στα ερωτικά σου. Κλείνεσαι στον εαυτό σου άνευ λόγου κι αιτίας με αποτέλεσμα να απομακρύνεσαι από τον άνθρωπο σου, χωρίς να καταλαβαίνει κι εκείνος το λόγο. Θα πρέπει να βρεις το κουράγιο ν’ ανοίξεις το στόμα σου και να βγάλεις από μέσα σου τους φόβους σου. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, ή μιλάς ή αργότερα θα πρέπει να συμμαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα.

Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξεις για τον έρωτα. Βρες τον εαυτό σου πρώτα, και μετά…

Pillowfight: Σκορπιός
Goodnight: Ταύρος

Ζυγός
Ζυγέ μου, αφήνεις πίσω τα προβλήματα για λίγο για να μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε παρέα προβλήματα και παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Δεν σου αρέσει να νιώθεις πως υπάρχουν άλυτα θέματα ανάμεσα σας, θες να περάσεις καλά και να του δείξεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, κι αυτό κάνεις με επιτυχία αυτή τη βδομάδα.

Κι αν δεν έχεις ταίρι, μικρό το κακό, ο έρωτας παραμονεύει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σου κάνει έκπληξη. Το νου σου!

Pillowfight: Λέων
Goodnight: Καρκίνος

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, δεν θες με τίποτα αυτή η ταλαιπωρία της καθημερινότητας σου να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ήδη νιώθεις πίεση από παντού, αλλά δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το καλό κλίμα στη σχέση σου. Έτσι αυτή τη βδομάδα φροντίζεις να μένεις μόνος με το άλλο σου μισό, όσο περισσότερο γίνεται, έτσι ώστε να έρχεστε κοντά και να κολλάτε τα κομμάτια σας παρέα. Σχεδιάζεις αποδράσεις και νιώθεις πολύ καλά… και φαίνεται γιατί χαμογελάς.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους, η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα από εδώ και για αρκετό καιρό, ν’ ανοιχτείς ερωτικά και να βρεις το λιμάνι σου.

Pillowfight: Λέων
Goodnight: Δίδυμος

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, έχεις κουραστεί από μερικά χούγια του άλλου σου μισού, κι αυτό σε ρίχνει πάρα πολύ ψυχολογικά. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ή δέχεσαι αυτά τα χούγια ως μέρος της προσωπικότητας του και σταματάει εκεί το θέμα, ή απλά κάνεις μια ωραιότατη συζήτηση μαζί του χωρίς υστερίες, για να βρείτε κοινό παρανομαστή και να φτιάξετε τα πράγματα. Όπως και να έχει, το τομέας επικοινωνία ευνοείται πολύ αυτές τις μέρες.

Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην απαισιοδοξείς, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Pillowfight: Κριός
Goodnight: Λέων

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αυτό που θα σε απασχολήσει στην ερωτική σου ζωή αυτή τη βδομάδα είναι το πως μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας με το ταίρι σου. Αρχικά, πρέπει να μάθεις να ακούς πραγματικά αυτά που σου λέει. Έχεις την τάση να γίνεσαι ξεροκέφαλος και να μην δίνεις βάση σε ο,τι δεν σε συμφέρει, με αποτέλεσμα να έχετε απομακρυνθεί λιγάκι ο ένας από τον άλλον και να σε έχουν ζώσει τα φίδια. Μην αγχώνεσαι, το κλειδί σε όλα είναι η κατανόηση πάνω απ’ όλα.

Αν είσαι μόνος προσπάθησε να βρίσκεις λόγους να βγαίνεις και να περνάς καλά, να δείξεις την γλυκιά σου πλευρά στον κόσμο, κι ο έρωτας θα έρθει.

Pillowfight: Παρθένος
Goodnight: Δίδυμος

Υδροχόος
Υδροχόε μου, αυτή η βδομάδα θα χαρακτηριστεί από δύο πράγματα: από ρεαλισμό και ερωτισμό. Καταφέρνεις να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι μετά από καιρό, βάζοντας τον εαυτό σου στη θέση του συντρόφου σου για μία φορά, με αποτέλεσμα να δεις τα λάθη σου και να θελήσεις να τα διορθώσεις άμεσα. Και φυσικά, αυτό θα κάνεις, και θα χρησιμοποιήσεις τα μεγάλα μέσα για να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο σου. Ξέρεις, θα κλειστείς μαζί του κάπου και θα του δείξεις τι εστί να ερωτεύεσαι Υδροχόο!

Αν είσαι ελεύθερος βγες και φλέρταρε, ειδικά το Σαββατοκύριακο, και δεν θα το μετανιώσεις!

Pillowfight: Τοξότης
Goodnight: Σκορπιός

Ιχθείς
Ψαράκι μου, αισθάνεσαι πως τελευταία με τον άνθρωπο σου έχετε περάσει πολλά δεινά και τα προβλήματα έχουν στοιβαχθεί και σας πνίγουν. Και θες οπωσδήποτε να το αλλάξεις αυτό, γι’ αυτό θα λάβεις μέτρα αυτή τη βδομάδα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Μιλάτε, μοιράζεστε τους προβληματισμούς και παρέα βρίσκετε τις απαραίτητες λύσεις για να σώσετε την αγάπη σας.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδιακού, η εποχή δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα. Κάνε υπομονή γιατί στρώνεται καταλληλότερο έδαφος για τον έρωτα, με τον καιρό.

Pillowfight: Καρκίνος
Goodnight: Ταύρος