Με την Αφροδίτη στα Ψαράκια, βάζουμε πλώρη για νέα λιμάνια.

Κριός

Κριέ μου, αυτή τη βδομάδα αισθάνεσαι την αγκαλιά σου άδεια και πως τίποτα δεν μπορεί να τη ζεστάνει και κάτι παθαίνεις. Τρέχεις σαν τρελός να δεις τι έφταιξε και κατέληξες και πάλι μόνος κι έρημος ενώ τόσο καιρό έδινες ότι είχες και δεν είχες. Ο μαγνητισμός σου είναι εκεί, δυνατός, αλλά κάπου στο κόλλημα χαλάει η συνταγή κι επειδή αρχίζεις να τρελαίνεσαι αποφασίζεις να γυρίσεις το παρελθόν σου για να βρεις την αγάπη. Κακώς. Δεν σου έχει μάθει κανείς πως τα πισωγυρίσματα μόνο μπελάδες φέρνουν;

Αγάπη μόνο: Ναι στον ρομαντικό Ιχθύ

That’s life my love: Όχι στη γκρίνια του Καρκίνου

 

Ταύρος

Ταυράκι μου δε μαζεύεσαι με τίποτα αυτόν τον καιρό. Γιατί άλλωστε να μαζευτείς, αφού όλα πάνε καλά επιτέλους. Πολλές αλλαγές στη ζωή σου, όλες καλοδεχούμενες, από αλλαγή σπιτιού και τρόπου σκέψης ως αλλαγή συντρόφου. Μόνο που αυτούς τελευταία σαν τα πουκάμισα τους αλλάζεις και απορώ με σένα. Αλλά θα σε φτιάξω εγώ, ή μάλλον εκείνος ο απρόσμενος έρωτας από το πουθενά θα σε φτιάξει. Από κει που δεν το περίμενες θα σου ρθει, και πολύ το χαίρομαι.

Αγάπη μόνο: Ναι στον ζυγό του Ζυγού

That’s life my love: Όχι στον Ιχθύ. Είναι στον δικό του κόσμο

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, νομίζω πως οι δύο σου εαυτοί θα πρέπει επιτέλους να γίνουν ένας γιατί σαν να διχάζεσαι κι εσύ ο ίδιος για τα ερωτικά σου. Από τη μία το γεγονός πως όλοι σε θυμούνται όταν θέλουν κάτι, και από την άλλη η δουλειά που σε πνίγει, σε έχουν στείλει στα τάρταρα. Το αποτέλεσμα είναι να παραμελείς τα ερωτικά σου. Ευκαιρίες χάνονται, σύντροφοι μένουν ανικανοποίητοι κι εσύ παλεύεις για όλους. Για βάλε μερικές προτεραιότητες πριν είναι αργά.

Αγάπη μόνο: Μόνο ένας παθών θα σε καταλάβει… Δίδυμος.

That’s life my love: Ο Σκορπιός ζητά πολλά, κι εσύ δεν μπορείς τώρα.

 

Καρκίνος

Για να πας μπροστά, πρέπει λέει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις φόρα. Αυτό ισχύει για σένα Καρκίνε μου, γιατί έχεις χάσει το στόχο τον τελευταίο καιρό. Άλλα ήθελες να κάνεις, αλλού ήθελες να πας, κι αυτή η παλιοζωή αλλού σε στέλνει. Πρώτα απ’ όλα σιγουρέψου πως ο άνθρωπος για τον οποίο ξεστράτισες, αξίζει τον κόπο. Και μετά, κοίτα λίγο να βάλεις σε μία σειρά τα σκορπισμένα σου όνειρα, πριν χάσει κάποιο από αυτά και μετά σου φταίει ο άμοιρος ο σύντροφός σου. Ξέρεις εσύ τι λέω.

Αγάπη μόνο: Ο Τοξότης σου δείχνει το στόχο

That’s life my love: Παρθένος, μη, όχι.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, επικρατεί μία ασάφεια στην ερωτική σου ζωή που σε βγάζει εκτός εαυτού και σε κάνει να βρυχάσαι αγανακτισμένα. Νομίζω πως αρχικά θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το κυνήγι κάθε είδους, και να  επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα. Καταρχάς, το ταίρι σου τελικά είναι το ένα και μοναδικό; Μήπως τελικά η σεξουαλική σας ζωή έχει βαλτώσει; Δούλεψε πάνω στη σχέση σου, και ή σώσε την ή βρες μία που δεν θα σε γεμίζει ανασφάλεια. Έτσι κι αλλιώς, όπου κι αν πας αποκτάς θαυμαστές εύκολα.

Αγάπη μόνο: Παρθένος, σου κάνει κλικ

That’s life my love: Ζυγός, δεν παλεύεται

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις στο πετσί σου τον φόβο. Τον παράλογο φόβο, εκείνον που έχεις σαν βούτυρο στο ψωμί σου γιατί θα περάσεις μία περίοδο που ενώ όλα πάνε καλά γύρω σου, εσύ απλά με τη μανία σου να υπεραναλύεις τα πράγματα, θα φέρεις την καταστροφή. Κι όχι τίποτ΄ άλλο, στα ερωτικά σου γίνονται όλα αυτά κι αφήνεις το ταίρι σου με την απορία για το πόση τρέλα μπορεί να κουβαλάς. Βρες τον ορθολογισμό σου, γρήγορα, γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Αγάπη μόνο: Αιγόκερως, με κλειστά μάτια

That’s life my love: Ιχθύς, μη ρωτάς το γιατί

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αναρωτιέμαι που πήγε η αίσθηση δικαίου για την οποία ήσουν ανέκαθεν γνωστός. Να φταίει λίγο το παρελθόν που σου χτυπά την πόρτα ή το γεγονός πως τα πράγματα εκεί που δείχνουν ότι φτιάχνουν, καταστρέφονται; Ότι και να είναι, τα νεύρα σου είναι τεντωμένα με αποτέλεσμα οι φωνές που ακούγονται από το σπίτι σου, μόνο πάθους δεν είναι. Πάρε μία βαθιά ανάσα, θυμήσου γιατί οι πρώην είναι πρώην και ασχολήσου με τους νυν πριν τα κάνεις θάλασσα.

Αγάπη μόνο: Ιχθύες για ηρεμία

That’s life my love: Κριός, δεν έχουμε καιρό για τσαμπουκάδες

 

 

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το γεγονός πως χαμογελάς τον τελευταίο καιρό είναι από μόνο του αξιοθαύμαστο. Ακόμα πιο άξιο απορίας είναι πως έχεις αφήσει την καρδιά σου έτσι ανοιχτή στον έρωτα. Όχι ότι δε μου αρέσει, αντιθέτως σε θαυμάζω, αλλά επειδή σε ξέρω προετοιμάσου γιατί σε λίγο θα βλέπεις με καχυποψία και τον ίδιο σου τον εαυτό. Μέχρι να γίνεις ο συνήθης απροσπέλαστος εαυτός σου, κοίτα να χαρείς τον έρωτα στο φουλ, αφού σου χαρίζεται απλόχερα, και τα ξαναλέμε άλλη φορά.

Αγάπη μόνο: Αιγόκερως για σταθερότητα

That’s life my love: Υδροχόος, το αντίθετο της σταθερότητας

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αν αγαπώ κάτι σε σένα είναι η αισιοδοξία σου. Χωρίζεις; Ε και, όλα καλά θα πάνε. Χάνεις τη δουλειά σου; Ε και, θα βρω άλλη, λες. Δεν έχεις να πληρώσεις ενοίκιο; Ε και, θα πληρώσω τον άλλο μήνα. Κοινώς έτσι ξέρεις να ΜΗΝ αντιμετωπίζεις τα προβλήματα σου εσύ. Και φυσικά κανείς δε σε κατανοεί. Κυρίως το ταίρι σου. Και επέρχεται ο χωρισμός που λέγαμε πιο πριν. Και το χειρότερο; Θα το συνειδητοποιήσεις αργά και τόσο ξαφνικά, που δεν θα μπορούμε να σε συμμαζέψουμε από τα πατώματα. Αλλά αισιοδοξία ε;

Αγάπη μόνο: Yes yes yes στον Λέων

That’s life my love: No no no στον Υδροχόο

 

Αιγόκερως

Δεν συνεννοούμαστε νομίζω, Αιγοκεράκι μου. Το έχεις χάσει το χάρισμα σου, άλλα θες να πεις κι άλλα λες με αποτέλεσμα να φέρνεις την καταστροφή στα ερωτικά σου. Και φυσικά θυμώνεις, και δε σε αδικώ αφού μέσα σε μία στιγμή είσαι ικανός με μία λάθος λέξη, να γκρεμίσεις τον κόσμο σου. Μη σε σταματά όμως αυτό. Μην κλειστείς στον εαυτό σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και βρες τις σωστές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι. Εν ανάγκη, ζωγράφισε το, αλλά μην σταματάς να επικοινωνείς.

Αγάπη μόνο: Σκορπιός που σε πιάνει χωρίς να του μιλήσεις

That’s life my love: Παρθένος, αυτός όλο λόγια είναι

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, δύο είναι τα σημεία προσοχής αυτή τη βδομάδα. Πρώτον, απέφυγε τους καυγάδες. Ναι έχεις τα νεύρα σου αλλά πίστεψε με, το να πιαστείς στα χέρια με το ταίρι σου, δεν θα σε βγάλει πουθενά, εκτός βέβαια κι αν είναι να μεταφέρεις τον καυγά στην κρεβατοκάμαρα που τότε, αλλάζει το πράγμα. Δεύτερων, είπαμε να ανοιχτείς και να δείξεις τα συναισθήματα σου μα εσύ το παράκανες. Άσε που έχει μπερδέψει τα θέλω με τα πρέπει και τα έχεις κάνει ένα κουβάρι. Να δω πως θα ξεμπλεχτείς τώρα.

Αγάπη μόνο: Μόνο με έναν όμοιο σου, ναι στον Υδροχόο

That’s life my love: Ιχθύες, δε σε καταλαβαίνει με τίποτα

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, εγώ λέω να σταματήσεις να ψάχνεσαι για καυγάδες κι αντ΄ αυτού να πάρεις από το χέρι το ταίρι σου και να του δείξεις τι εστί ρομαντισμός, κέφι κι έρωτας.  Τώρα αν το ταίρι σου δεν δείχνει την κατάλληλη αδιαλλαξία στις προσπάθειες σου να βάλεις νερό στο κρασί σου, εγώ λέω να βγεις μόνος σου έξω και να βρεις ένα άλλο ταίρι που θα τα εκτιμήσει όλα αυτά. Μόνο προς Θεού, μην παραπονεθείς στον νυν για τον πρώην, το έχασες το παιχνίδι και θα μείνεις μοναχός.

Αγάπη μόνο: Καρκίνος, ναι, σκέψου το

That’s life my love: Αιγόκερως, μην το σκεφτείς καν