Το ενεργειακό Εκκρεμές, στο χέρι κάποιου γνώστη των μαντικών τεχνών, μπορεί να δώσει απαντήσεις … σε κάθε συγκεκριμένο ερώτημα, του ΝΑΙ και ΌΧΙ.

Αναλυτικά για όλους και για τις επόμενες 5-10 ημέρες:

Κριός :

ΝΑΙ: Θα έχετε τις επικοινωνίες και τα πλησιάσματα από κάποιον πρώην σας, που τώρα μόνο έχει καταλάβει την αξία σας… και σας θέλει πίσω.
ΟΧΙ: Δεν θα χρειαστεί να έχετε κάποια ανησυχία, για τον οποιονδήποτε σύντροφο σας… και πιθανόν τρίτο άτομο.

Ταύρος :

ΝΑΙ: Υπάρχει πάνω στην τύχη σας, μια καινούργια προσωπικότητα, που σύντομα ερχόμενη …θα σας ζεστάνει την καρδιά και θα σας προσφέρει ότι σας έλειψε.
ΟΧΙ: Κάποιοι από εσάς, μπορεί να έχουν τσακωθεί αυτό το διάστημα με τον άνθρωπο τους, αλλά είναι μόνο προσωρινό…και όχι οριστικός χωρισμός.

Δίδυμοι :

ΝΑΙ: Με τόσο κόπο που έχετε ρίξει και προσφέρει, στην εργασία σας, σίγουρα θα έχετε χρήματα ικανά, για να εξελίξετε και την προσωπική σας ζωή.
ΟΧΙ: Δεν υπάρχει πραγματικά κάποιος λόγος, να είστε με μια μόνιμη ανασφάλεια για αυτήν την ερωτική σχέση, που διατηρείτε. Διώξτε τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Καρκίνος :

ΝΑΙ: Ο άνθρωπος που έχετε στο πλάι σας, έχει σκοπό κάποια στιγμή να κάνει αυτήν την σχέση, γάμο. Οι προτάσεις …θα έρθουν την Άνοιξη.
ΟΧΙ: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη …για να δείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είτε αυτός μένει μακριά σας, είτε έρχεται μετά από τσακωμό…!

Λέων :

ΝΑΙ: Αυτή η μεγάλη σας προσωπική προσπάθεια, θα έχει αποτέλεσμα και το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει και πάλι μέσα στην σχέση, και θα συνεχίσετε από εκεί… που είχατε σταματήσει.
ΟΧΙ: Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο παρασκήνιο, που θα χρειαστεί να ανακαλύψετε. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας εμφανιστεί…με απαντήσεις.

Παρθένος :

ΝΑΙ: Οι δηλώσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, αφορούν το άμεσο σας μέλλον …και τι έχετε σκοπό από κοινού να κάνετε. Αυτό δεν θα αλλάξει.
ΟΧΙ: Δεν θα βρείτε μπροστά σας, καμία πλέον ενόχληση από το παρελθόν, που θα σας ταράξει τα γαλήνια νερά … των ερωτικών σας σχεδίων.

Ζυγός :

ΝΑΙ: Τα αισθηματικά σας ζητήματα, είναι αυτά που θα λυθούν άμεσα και εντός του μήνα, καθώς το πρόσωπο που αγαπάτε, θα σας μιλήσει με όλη του την αλήθεια.
ΟΧΙ: Μην ασχοληθείτε με τις υπερβολές …που αντιλαμβάνεστε στον κοινωνικό σας κύκλο, και σίγουρα δεν μπορούν να επηρεάσουν την σχέση σας.

Σκορπιός :

ΝΑΙ: Το άτομο που τόσο καιρό και με τον δικό σας τον τρόπο πολιορκείτε, εντός των επομένων ημερών …θα σας αποδεχτεί για μόνιμο σύντροφο του.
ΟΧΙ: Δεν θα πρέπει να έχετε κάποια υπερβολική αγωνία…για κάποια πρώην ερωτική ιστορία του ανθρώπου σας. Έχει λήξει. Τίποτα ύποπτο.

Τοξότης :

ΝΑΙ: Υπάρχουν κάποια κρυφά σχέδια στο μυαλό του ταιριού σας, που θα σας αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και θα σας ικανοποιήσουν.
ΟΧΙ: Ξεχάστε τα παλιά. Δεν θα χρειαστεί να πάτε και πάλι πίσω και να ψάξετε τι αξίζει και το όχι. Νέος δυναμικός έρωτας πλησιάζει και όλα…θα αλλάξουν πορεία.

Αιγόκερως :

ΝΑΙ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα … εντός των ερχόμενων 4-2 εβδομάδων, να μιλήσετε με κάποιον πρώην σας και να ανοίξουν οι ευκαιρίες για επανένωση.
ΟΧΙ: Έχουν τελειώσει τα δύσκολα οικονομικά σας… και εσείς θα βρεθείτε να πατάτε πια γερά στα πόδια σας, και αυτό να είναι πια μόνιμο.

Υδροχόος :

ΝΑΙ: Δεν έχει σημασία τι έγινε πάνω σε ερωτικές εντάσεις και καυγάδες. Οι μέρες θα σας φέρουν και πάλι το αγαπημένο σας πρόσωπο…στην αγκαλιά σας.
ΟΧΙ: Δεν υπάρχει κάποιος τρίτος, από τα παλιά …του συντρόφου σας, που να μπορέσετε να μπει ανάμεσα σας και να σας χαλάσει την σχέση.

Ιχθείς :

ΝΑΙ: Αυτός που έφυγε…θα επικοινωνήσει, θα σας ψάξει και λίαν συντόμως, θα σας εμφανιστεί με προτάσεις …που θα μιλούν για επανασύνδεση.
ΟΧΙ: Αφήστε τους άλλους να λένε ότι πιστεύουν και θέλουν. Εσείς θα είστε καλά πια μέσα στον δεσμό σας και αυτό δεν θα αλλάξει.

ΠΗΓΗ: astro-live.gr