Tα Ζώδια της εβδομάδας 19/7-25/7/21: Η εβδομάδα μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε φιλικές υποθέσεις επιδιώκοντας να κλείσουμε κύκλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 20.07 το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο βοήθα σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας και οικογενειακές υποθέσεις. Η ευστροφία και η διορατικότητα θα μας βοηθήσουν να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Στις 22.07 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, σε μία θέση που δεν της ταιριάζει. Η Αφροδίτη σε θέση πτώσης μας καλεί να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα και στην λεπτομέρεια της προσωπικής μας ζωής. Αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει έντονα προβλήματα λόγω του άγχους και της επικριτικότητας που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά μας. Οφείλουμε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά της σχέσης μας και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα που μπορεί να βαλτώσει την προσωπική μας ζωή.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθύες την ίδια μέρα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Οφείλουμε να αφήσουμε εμμονές για κολλήματα στο περιθώριο και να μην σπαταλήσουμε χρόνο η ενέργεια σε ανούσια ζητήματα που μπορεί να τραυματίζουν την σχέση μας.

Παράλληλα, στις 22.07 ο Ήλιος περνάει στον λέοντα και μας βοηθά να μην χάσουμε το κέφι, την αισιοδοξία και την ανάγκη να περάσουμε μοναδικές διακοπές φλερτάροντας. Ο ήλιος στο ζώδιο της κυβέρνησης του φροντίζει να ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή μας και να μας ωθήσει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό σε πρωτοβουλίες που θα είναι καθοριστικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι θα μας θαυμάσουν για το θάρρος και την ενεργητικότητά που δείχνουμε, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά υπερβολές λόγω της ανάγκης προβολής.

Στις 24.07 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική μας ζωή. Γεγονός είναι ότι υποβόσκει ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικό τρόπο καθώς δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο για εμάς πώς μπορούμε να καλύψουμε τις προσωπικές μας ανάγκες. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε αλαζονεία και διάθεση για εριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο τα φιλικά μας πρόσωπα όσο και τον σύντροφό μας.

Στις 25.07 η αντίθεση του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις εμμονές και την διάθεση για αντιπαραθέσεις που εκφράζονται με ωμότητα και σκληρότητα. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε την ένταση και την ανυπομονησία που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 θα καθορίσει τη διάθεσή σου και φαίνεται πως θα σε ενισχύσει με θετική ενέργεια. Μία πολύ καλή εβδομάδα για να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες με φίλους, επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και στο φλερτ!

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σου ζητά να διευθετήσεις -ώστε να μπορέσεις να το αφήσεις πίσω- ένα ζήτημα το οποίο αφορά είτε μία αισθηματική είτε μία φιλική σχέση.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα που δείχνει πως αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και ζητήματα τα οποία αφορούν θέματα του σπιτιού ή οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε προτρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, κυρίως αν αυτές αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Δίδυμος

Δίδυμε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για να περάσεις αρκετό χρόνο αυτή την εβδομάδα κανονίζοντας επισκέψεις σε συγγενείς, φίλους, συνομιλώντας με γνωστούς, αλλά και κάνοντας δημόσιες σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο!

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες κοινωνικές, φιλικές ή ακόμα και συγγενικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία μέχρι στιγμής δεν βρίσκονταν στο στενό σου περίγυρο.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα στον οικονομικό τομέα και να προχωρήσεις σε κάποιες διευθετήσεις όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 μπορεί να φέρει ευκαιρίες από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος σε οικονομικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7, δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις και εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, μιας και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα αποτελέσει «άσσο στο μανίκι σου» σε αυτό.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου και μία περίοδος κατά την οποία θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

Εκτός από εσένα αυτές τις ημέρες θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθότι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) ενδεχομένως να φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις σε κάποιες από αυτές. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις μερικά θέματα που φαίνεται πως υπάρχουν, ώστε να μπορέσεις να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος

Παρθένε μου η εσωστρέφεια θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα όμως να θυμάσαι πως θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την επίτευξη κάποιων προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 σε προτρέπει να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, παρά μόνο σε πρόσωπα τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης σου.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σου ζητά επειγόντως να ξεκουραστείς, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο την κούραση που συσσωρεύτηκε από το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο την παρέα των φίλων σου καθώς και των ανθρώπων που ξέρεις πως μπορείς να συζητήσεις χωρίς να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχουν προτεραιότητα οι φιλικές σχέσεις, η επικοινωνία με τους φίλους σου, αλλά και οι συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε πρέπει να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες είτε σε μία φιλική είτε σε μία αισθηματική σχέση.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί αρκετά για ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι διακοπές με κάποιο τρόπο το μυαλό σου θα βρίσκεται πίσω στο «γραφείο»!

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις που θα κάνεις θα βγεις κερδισμένος. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως είναι καλοκαίρι και όλοι έχουμε ανάγκη από μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα ταξίδι ή -αν δεν το έχεις ήδη σχεδιάσει- δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μία εξόρμηση μαζί με φίλους ή με το ταίρι σου σε κοντινό προορισμό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 φέρνει τέτοιου είδους σχέδια όπως επίσης και μετακινήσεις αλλά και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου!

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα φέρει νέα, πληροφορίες και επικοινωνία με αρκετά πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα συστήνεται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή! Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν κάποιες αναμνήσεις και κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο παρόν σου.

Με την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 εκτός από τα έντονα συναισθήματα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις τέτοιου είδους. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις «για αργότερα», καθώς όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο λιγότερο θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως θα υπάρξουν νέα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία νέα συνεργασία.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις χρόνο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε γυρίσουν σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που από ότι φαίνεται δεν θα παίρνουν αναβολή. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 θα σε βάλει στη διαδικασία όχι μόνο να διευθετήσεις εργασιακά θέματα αλλά την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε και αν έχει το πρόγραμμά σου.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από κάποιες βλαβερές συνήθειες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου και να τις αντικαταστήσεις με κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό για εσένα, τη διάθεση σου αλλά και τον οργανισμό σου!

πηγή: myastro