Tα Ζώδια της εβδομάδας 2/8-8/8/21: Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε σημαντικές ανατροπές που θα επηρεάσουν τα αισθηματικά μας καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι μας ή νέα γνωριμία που είναι θα μας απασχολήσει.

Η αντίθεση του Ερμή και του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 02.08 ενισχύει την επιφυλακτικότητα και την αποξένωση που μπορεί να προκύψει σε αισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα πέσουν στο κενό λόγω της αδιαλλαξίας που μπορεί να υπάρξει στην προσωπική μας ζωή. Προσοχή επίσης στην επικοινωνία και την αντιμετώπιση των παιδιών καθώς είναι εύκολο να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και να βρούμε τις ισορροπίες σε ότι αφορά τις ανάγκες τους.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 03.08 μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε έντονα συναισθήματα και να βιώσουμε την απελευθέρωση που αποζητούμε στην προσωπική μας ζωή. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα δημιουργήσουν υπερένταση και έντονο καρδιοχτύπι. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να ανατρέψουμε τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να βάλουμε με ένταση το πάθος και τον αισθησιασμό σε πρώτο πλάνο.

Στις 04.08 τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο εξάρι τη νευρικότητα, την διάθεση για αντιφατικές αλλαγές και την έντονη αντίδραση σε ζητήματα που δεν είναι απαραίτητο να έχουμε άποψη. Οφείλουμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις μας καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή.

Παράλληλα σπασμωδικές συμπεριφορές θα προβληματίσουν σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς δεν υπάρχει ψυχραιμία και η καλή διάθεση να αντιμετωπίσουμε κάτι σημαντικό για αυτά. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που αφορούν τις διακοπές και τη διασκέδαση, είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις αλλαγές και να ευχαριστηθούμε τις στιγμές.

Στις 07.08 το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την ξεροκεφαλιά και μπορεί να φέρει ανατροπές σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε κυρίως αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να αντιδράσουμε επιπόλαια και βεβιασμένα σε απαιτήσεις του συντρόφου.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο προσωπικό και δημιουργικό. Τα Φώτα σε τετράγωνο με τον ουρανό από τον Ταύρο οδηγούν σε αλλαγές που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά και να μας δημιουργήσουν υπερένταση. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Διαφορετικά η ρήξη με το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να προκύψει. Νέες γνωριμίες έρχονται από το πουθενά δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα, οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να δούμε πώς θα εξελιχθούν στη συνέχεια.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία μπορεί να έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα καθώς μολονότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει -τον Λέοντα- το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανατροπές σε συζητήσεις και ένα περίεργο κλίμα σε αυτές.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ενισχύει το παραπάνω σενάριο καθώς τα «φώτα» της θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό. Αυτό δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και να αποφύγεις νέες συμφωνίες αν προηγουμένως δεν έχεις εξετάσει πολύ προσεκτικά τα δεδομένα τους.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή είναι μία εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν κάποιες δυσαρμονικές όψεις -όπως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο- που θα δημιουργήσουν προκλήσεις και εμπόδια. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και σε δεύτερη φάση σε κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες θα γίνουν περισσότερο λόγω εκνευρισμού.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς και στις επαφές σου με τους άλλους μιας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνουν τέτοιου είδους δυσκολίες.

Δώσε προσοχή αφενός στο πρακτικό κομμάτι των συναντήσεων και επιβεβαίωσε την ώρα των ραντεβού ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Ακόμα και οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το πρόγραμμα αυτών εντελώς ξαφνικά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα χρειαστούν την προσοχή αλλά και τη διευθέτηση σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 8/8 φέρνει τα ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου στο προσκήνιο.

Ίσως υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σου όσον αφορά κάποια έξοδα, ενδεχομένως να υπάρξουν και διαφορετικά δεδομένα στα έσοδα, τα έξοδα και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Μέσα στο «τρέξιμο» που μπορεί να έχει αυτή η εβδομάδα για κάποια ζητήματα θα υπάρξουν και ευκαιρίες να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις καλά.

Λέων

Λέων μου μία εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η επικοινωνία θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 8/8 συνηγορούν σε ξαφνικές εντάσεις και συζητήσεις οι οποίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και εκνευρισμό σε γενικότερο πλαίσιο.

Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς και σε σχέσεις που σε ενδιαφέρει η εξέλιξή τους.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αρκετά δεδομένα τα οποία θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να φέρει κάποια νέα από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, τα οποία θα σε εκπλήξουν με κάποιο τρόπο. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ίσως πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τις συνήθειες σου και την καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και στο ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως κάποιες από αυτές θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην καταλήξουν σε παρεξηγήσεις.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 ενισχύει το παραπάνω σενάριο και ενδεχομένως να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά τη διάρκεια συζητήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 αλλάζει τις ισορροπίες σε σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 8/8, μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι συζητήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες, οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείς με ψυχραιμία και κυρίως με υπομονή προκειμένου να μη δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σε θέματα της δουλειάς.

Στον αντίποδα αυτών η Αφροδίτη θα σχηματίζει μία θετική όψη με τον Ουρανό που θα εξομαλύνει τα πράγματα ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα φτάσουν σε εσένα μέσα από πληροφορίες που θα πάρεις από πρόσωπα του φιλικού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα σε δυσκολέψουν, ίσως και να σε εκνευρίσουν και ενδεχομένως να σε απομακρύνουν και από κάποια πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, από την άλλη οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικοινωνία.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 8/8 θα επαναφέρουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Αυτό ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ώστε να μην τον αφήσεις να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αποφάσεις και κινήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες να μην έχουν την εξέλιξη που είχες κατά νου ή δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτών να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 4/8 αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. 

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 φαίνεται πως μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία. Αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα δεδομένα που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν έντονα και ενδεχομένως αρνητικά συναισθήματα. 

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 2/8 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 4/8 δείχνουν πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στους εμπλεκόμενους σε αυτές. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 φαίνεται πως θα αποφασίσεις κάποιες αλλαγές για την καθημερινότητά σου.

πηγή: myastro