Tα Ζώδια της εβδομάδας 26/7-1/8/21: Η εβδομάδα αυτή μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε παράλληλα και με πρακτικά ζητήματα εκτός της διασκέδασης και των διακοπών που μπορεί να μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Στις 28.07 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα ενισχύοντας την ανάγκη σε επικοινωνιακό επίπεδο να εκδηλώσουμε συναισθήματα και σκέψεις στην προσωπική μας ζωή. Η πολυλογία και η αμετροέπεια μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς είναι εύκολο να κουράσουμε τους γύρω μας λόγω της διάθεσης να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η συγκεκριμένη μετακίνηση επικεντρώνει κυρίως την ανάπτυξη μας σε θέματα φιλικών σχέσεων, στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχουμε. Δεν αποκλείεται να διευρύνουμε το φιλικό περιβάλλον με νέα πρόσωπα που θα έχουν πρωτότυπες και επαναστατικές προτάσεις. Γεγονός είναι ότι μπορούν να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια που θέλουμε να καταβάλλουμε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Στις 29.07 η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε υπερβολική κατανάλωση ενέργειας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τους γρήγορους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην προσωπική μας ζωή λόγω της αμετροέπειας που μας διακρίνει, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφύγουμε διαπληκτισμούς που θα τραυματίσουν την σχέση μας. Παράλληλα οι υπερβολές στην διασκέδαση μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και κινήσεις που τελικά θα μας εκθέσουν.

Την ίδια μέρα αργά το βράδυ ο Άρης περνάει στην Παρθένο και μας καλεί να επικεντρωθούμε πια σε πρακτικά ζητήματα, σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει. Είναι σημαντικό για εμάς να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινότητα με σκοπό να μας διευκολύνει στις αυξημένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε. Μπορούμε παράλληλα να προσέξουμε το σώμα μας βάζοντας ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα μας γεμίσει ενέργεια.

Στις 01.08 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Λέοντα μας βοηθά να προχωρήσουμε σε σχέδια που αφορούν τα ταλέντα μας ή την προσωπική ζωή. Υπάρχει διάθεση να συνειδητοποιήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας και το τι μας ικανοποιεί, προσοχή σε υποκειμενικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα (28/7) και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει έναν έξτρα ενθουσιασμό στην επικοινωνία σου με τους άλλους αλλά και τη διάθεση να φλερτάρεις! Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Δία που έχει περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να δημιουργήσει μία ένταση μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων!

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία ώστε να μην παρεξηγηθεί κάτι από αυτά που θα πεις ή κάτι που μπορεί να πεις σαν αστείο.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας και θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με το σπίτι. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στο τέλος της εβδομάδας η ενέργειά σου ολοένα και θα αυξάνεται κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο διάστημα.

Πριν περάσει ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου -ευρισκόμενος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα- θα σχηματίσει μία αντίθεση με το Δία ο οποίος περνά στην τελευταία μοίρα του υδροχόου. Αυτή η αντίθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά τη δουλειά, για αυτό χρειάζεται σύνεση.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 και θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας. Από τη νέα του θέση ο Ερμής θα σε «ενώσει» περισσότερο με τους άλλους και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Ο Ερμής σε αυτή τη θέση είναι πολύ βοηθητικός για να λυθεί μία παρεξήγηση με ένα συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο. Στις 29/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με περισσότερη όρεξη και με το μισό κόπο δουλειές οι οποίες σχετίζονται με το σπίτι.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσεις θέματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Οι περισσότερες συζητήσεις θα σχετίζονται με τα έσοδα, τα έξοδα και πράγματα που θέλεις να κάνεις στο εγγύς μέλλον και χρειάζονται αποταμίευση! 

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις μετακινήσεις σου καθώς, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή μία μικρή ταλαιπωρία.

Λέων

Λέων μου μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 28/7 ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο! Από τη νέα του θέση θα σου χαρίσει ευγλωττία, επικοινωνιακή άνεση και μία διάθεση η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους άλλους. 

Προς το τέλος της εβδομάδας λίγο πριν ο Άρης εγκαταλείψει το ζώδιό σου θα σχηματίσει μία αντίθεση με το Δία ο οποίος βρίσκεται ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η αντίθεση φαίνεται πως θα δοκιμάσει τις αντοχές κάποιων σχέσεων, μέσα από τις αντιθέσεις που θα φέρει στο προσκήνιο.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται αρκετά σε περίπτωση που συναναστραφείς με ανθρώπους οι οποίοι μιλούν χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν.

Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα ενισχύσει το σενάριο της «απόστασης», καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει εσωστρέφεια. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την ενέργειά σου, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που ακολουθήσεις μία αθλητική δραστηριότητα!

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τα σχέδια, τις σκέψεις, αλλά και κάποιους στόχους που έχεις για το επόμενο διάστημα. Ο φιλικός περίγυρος τονίζεται με τη νέα θέση του Ερμή και είναι πάρα πολύ πιθανό να αυξηθούν και οι προσκλήσεις από φίλους!

Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στην Παρθένο, όμως λίγο πριν -ευρισκόμενος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα- θα σχηματίσει αντίθεση με το Δία που πέρασε στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Αυτή η αντίθεση μπορεί να δημιουργήσει κάποιες υπερβολές ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην έκφραση των ιδεών, των απόψεων αλλά και στις διευθετήσεις που αφορούν ζητήματα της δουλειάς.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα ανοίξει το πεδίο δράσης σου κάνοντας το πιο συλλογικό. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο διάστημα η επαφή με φίλους, με ομοϊδεάτες, με ανθρώπους που συμμετέχετε όλοι μαζί σε εθελοντικές δράσεις ή σε μία ομάδα ανθρώπων, θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προϋποθέσεις για εσένα, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 δείχνει πως ευνοούνται ιδιαίτερα συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα είτε στη δουλειά είτε με αφορμή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα σε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, καθώς η παρουσία του Ερμή στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα προσχήματα!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή είναι μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για ενδοσκόπηση και περισυλλογή, καθώς η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 28/7 θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Ακόμα θα βοηθήσει και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες! 

Λίγο πριν ο Άρης φύγει από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει μία αντίθεση με το Δία που έχει περάσει στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου και αυτή η αντίθεση ενδεχομένως να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολών είτε στα συναισθήματα είτε στα έξοδα!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες σου αλλά και με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω θέματα τα οποία σας είχαν απομακρύνει.

Η νέα θέση του Ερμή είναι κατάλληλη για να έχεις μία αρχική επικοινωνία σχετικά με μία νέα συνεργασία, καθώς θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για συζητήσεις τέτοιου τύπου. Στις 29/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Παρθένου και από τη νέα του θέση δείχνει πως η επόμενη εβδομάδα θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 ενισχύει το παραπάνω σενάριο. Αυτές οι ημέρες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων φαίνεται πως θα περάσουν πάρα πολύ γρήγορα για εσένα!

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες «εκκρεμότητες» που υπάρχουν σε μία προσωπική ή μία επαγγελματική σχέση. Βέβαια παρά τις εκκρεμότητες φαίνεται πως όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να τακτοποιήσεις εγκαίρα τις δουλειές σου και να χαλαρώσεις.

πηγή: myastro