Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από ξαφνικά γεγονότα και εκρηκτικές διαθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες και ανασφάλειες, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικoί. Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ώριμη σκέψη, καθώς λειτουργούμε παρορμητικά και εκφράζουμε την άποψή μας με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν θα διστάσουμε μέσω της έπαρσης και της αλαζονείας να κεντρίσουμε αρνητικά την προσοχή του συντρόφου μας. Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε δεύτερη και τρίτη φορά πριν εκφράσουμε την άποψή μας, προκειμένου να αποφύγουμε περιττές εντάσεις.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει παρασκήνιο, τάσεις ελέγχου και χειρισμού, ανασφάλειες και ζήλια που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουμε να εξουσιάσουμε τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική μας ζωή λόγω φόβων και απωθημένων που έχουμε μέσα μας. Παράλληλα, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές υπόγειες καταστάσεις που μπορεί να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Προσοχή σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα έχουν κυρίως ψυχολογικό κόστος. Είναι απαραίτητο να πάρουμε αποστάσεις από τις καταστάσεις που βιώνουμε και να σκεφτούμε ξεκάθαρα και χωρίς εκνευρισμό πως πρέπει να κινηθούμε από δω και στο εξής.

Η εβδομάδα κλείνει αισιόδοξα, καθώς την Κυριακή 16 Αυγούστου ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα και το πάθος σε όλα τα επίπεδα. Στα αισθηματικά μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές χαράς με την παρέα και το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή μας και να μας ενθουσιάσει. Επαγγελματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας με γενναιότητα και δυναμισμό. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Είναι γεγονός ότι θα κερδίσουμε τον θαυμασμό το περιβάλλον που κινούμαστε.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ για να ξεμπερδέψεις με αρκετές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, που μάλιστα θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα.

Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντος ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα που το διάστημα είναι ευνοϊκό πλανητικά, φρόντισε να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους, που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, αυτήν την μέρα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις, ζωτικής σημασίας.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου, να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, και η επιτυχία θα είναι δική σου. Η ημέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όρια, τόσο τα δικά σου όσο και τα δικά τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικότερα, η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά με συνέπεια και προσοχή θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή, να μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

πηγή: myastro