Tα Ζώδια της εβδομάδας 11/1/2021 – 17/1/2021:  Η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα, καθώς ο Ερμής με τον Δία σχηματίζουν σύνοδο στον Υδροχόο στις 11.01 και δημιουργούν την ανάγκη για όμορφες συζητήσεις και επικοινωνία. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι φιλικές σχέσεις και οι φιλοδοξίες που μπορεί να εκφραστούν μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ο σχεδιασμός δεν υπολείπεται μεθοδικότητας, όμως είναι δεδομένο ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και ότι υπάρχει διάθεση σύμπνοιας και ομονοίας σε κοινές δράσεις. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε υπέρμετρες δεσμεύσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να είμαστε αντάξιοι αυτών που υποσχόμαστε.

Μεταμορφωτικές αλλαγές επηρεάζουν την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση

Στις 12.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί αναστάτωση και υπερένταση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά φιλικές συζητήσεις και επικοινωνίες, καθώς με ευκολία μπορεί να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα λόγω της υπερδιέγερσης και των επαναστατικών απόψεων που υπολείπονται μέτρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς κόντρες και ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Στις 13.01 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που επηρεάζει σημαντικά τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι η σύνοδος των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που δημιουργεί συνθήκες αναγεννησιακών αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απαραίτητο να γίνει με απόλυτη συναίσθηση ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να προχωρήσουμε σε νέα βήματα που θα δώσουν μακροπρόθεσμα μεγάλες ευκαιρίες στο πεδίο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ή προτάσεις που θα αλλάξουν άρδην τη δημόσια εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να τα αντιμετωπίσουμε μακριά από φόβους και εξουσιαστικές διαθέσεις παλαιότερων εποχών.

Η πολυαστρία στον Υδροχόο (Κρόνος, Δίας, Ερμής) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλώντας υπερένταση και εντάσεις σε σχέση με το φιλικό περιβάλλον, τα οικονομικά μας, πιθανούς στόχους που μπορεί να είχαμε και τώρα να ανατρέπονται. Δεν αποκλείεται μέσα από τις δυσκολίες να υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες που καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε περνώντας σε μία νέα δημιουργική και αφυπνιστική περίοδο της ζωής μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα αισθηματικά μας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή από δω και στο εξής.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά στις 12/1 όπου και θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, ιδιαίτερα αν αυτές οι συζητήσεις αφορούν οικονομικά ζητήματα και δοσοληψίες.

Καλό θα ήταν να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει και να δεις αν πρέπει να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους θέματα. Στις 13/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά ζητήματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα στρέψεις περισσότερο την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες.

Ίσως δεν βρεις πρόσφορο έδαφος για να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις σε ζητήματα δουλειάς και παρότι είσαι ένα ζώδιο που έχει υπομονή, αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα το θυμάσαι! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ίσως σου φέρει αναμνήσεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σχέσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και αυτές φαίνεται πως θα είναι λίγο «πικρές».

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να κινηθείς με αποφασιστικότητα σε πράγματα που θέλεις να διευθετήσεις, όμως η ένταση δεν θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ομάδες και συλλόγους που είσαι μέλος καθώς και σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φίλους. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 13/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και ενδεχομένως να σε απομακρύνει και με κάποια από αυτά.

Η καλή διάθεση θα βοηθήσει πολύ και στην καλή εξέλιξη συζητήσεων και ομαδικών εργασιών. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 μπορεί να μεταφέρει το περίεργο κλίμα και στις συνεργασίες σου, για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες -αρκεί να μην ξεχάσεις πως τις διαθέτεις- προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις.

Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 μπορεί να φέρει συζητήσεις μεταξύ συνεργατών και φίλων οι οποίες θα αφήσουν μία πικρία ή μπορεί να δημιουργήσουν και αντιπαραθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου ή σε ένα εργασιακό ζήτημα. Να θυμάσαι πως καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, όμως κάποιες είναι απαραίτητες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 δείχνει την προσήλωση σου σε αυτή.

Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν προμηνύει ευκολίες και θετικά αποτελέσματα, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ίσως φέρει κάποια εμπόδια όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές καταστάσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν «να χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι» σε αυτές, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος αν απλώς απομακρυνθείς. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 δημιουργεί έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας σε προσωπικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις.

Μία ημέρα μετά η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα. Η απομάκρυνση από «πηγές» και ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό και νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς, θα είναι σωτήρια για αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς ακόμα και με οικεία σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με το Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα «μεταμορφώσει» σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς θα αποκαλύψει ένα άλλο πρόσωπο σε κάποια από αυτά.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε την καθημερινότητά σου είτε υποθέσεις στενών σου προσώπων. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, για αυτό θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι για αυτές.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/1 στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δείχνει πως μπορεί να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος αν επικεντρωθείς και ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις οικονομικές σου διευθετήσεις, προκειμένου να μην βγεις ζημιωμένος. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη ενός αισθηματικού σου ζητήματος.

Από την άλλη η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου τις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει σθένος και διάθεση για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να «καταπιέσεις» πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην υπάρχει η εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναλάβεις δράση σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή την ακίνητη περιουσία σου καθώς εκεί ενδεχομένως να δημιουργηθούν περισσότερα εμπόδια. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/1 δείχνει παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με ποιους μοιράζεσαι τα νέα σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα από το παρελθόν καθώς αυτά είναι που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον εξ αιτίας υποθέσεων του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις προσεκτικά σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς θα αλλάξει η «δομή» σε κάποιες από αυτές.

πηγή: myastro