Αυτήν την εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως, όμως είναι γεγονός ότι η ένταση καραδοκεί. Οι υπερβολές οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και εξουσιαστικά παιχνίδια που οφείλουμε να χαλιναγωγήσουμε.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω αυξάνοντας την αισιοδοξία σε υπέρμετρο βαθμό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή και την ακίνητη περιουσία που θα επικεντρώσουν την προσοχή μας. Σημαντικό είναι να εξετάσουμε αν κάποιες από αυτές δεν έχουν προϋπόθεση εξέλιξης. Πολλά μπορεί να είναι αυτά που θα μας υποσχεθούν, όμως μπορεί στην πορεία να διαπιστώσουμε ότι δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμα.

Στην οικογενειακή ζωή οι στιγμές χαράς μπορεί να οδηγήσουν σε εξάρσεις συναισθηματικής φύσεως. Παράλληλα τα ξεσπάσματα δεν αποκλείονται, καθώς δεν είναι εύκολο να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ ρεαλισμού και υπερβολής. Είναι απαραίτητο να μην οδηγηθούμε σε συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν οικεία πρόσωπα κρατώντας χαμηλούς τόνους. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσουμε όμορφα με οικεία πρόσωπα, χωρίς εντάσεις και αμετροέπεια.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύοντας την ανάγκη ελέγχου και εξουσίας σε οικογενειακό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν. Επίσης, πιθανόν είναι να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιδιώξουμε να έχουμε τον έλεγχο των άλλων λόγω των ανασφαλειών και των φόβων μας. Η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της και οι συγκρούσεις δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν.

Αισθηματικά, το πάθος κυριαρχεί και δημιουργεί ιδιαίτερη έξαψη στις σχέσεις. Χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικά παιχνίδια μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε τις οποίες αμφιβολίες υπάρχουν και μας δημιουργούν αναστάτωση. Η καχυποψία και η ζήλια δεν θα ευνοήσουν τη σχέση με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία. Αντίθετα μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο της προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 έως και Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η τύχη είναι με το μέρος σου όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά.

Τώρα που ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με τους άλλους και να αφήσεις πίσω σου παρεξηγήσεις και εμπόδια του παρελθόντος. Για αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς σε αυτές μπορείς να βγεις κερδισμένος.

Ταύρος

Ταύρε μου μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και ο Ερμής πλέον βρίσκεται σε ορθή πορεία που σημαίνει πως θα βοηθήσει να γίνει ακόμα περισσότερο επικοινωνιακή! Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνουν πως μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που είχες να συναντήσεις καιρό.

Επένδυσε χρόνο στους άλλους αυτές τις ημέρες καθώς μέσα από την επαφή σου με αυτούς θα βγεις κερδισμένος. Αν έχεις κατά νου ένα σχέδιο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή ένα εκπαιδευτικό ζήτημα δώσε του προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθεί.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς διευθέτηση, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με ασφαλιστικούς και δημόσιους οργανισμούς. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υποδηλώνουν πρόσφορο έδαφος για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο σε έχει «ταλαιπωρήσει» από καιρό. Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα και σε επικοινωνιακό επίπεδο να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς!

Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αλλάξουν προς το καλύτερο κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται είτε με μία προσωπική είτε με μία επαγγελματική σχέση. Μην ξεχνάς πως αυτή την εβδομάδα ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία και θα είναι αρωγός στην καλή επικοινωνία!

Λέων

Λέων μου αυτή η εβδομάδα έχει καλά νέα για εσένα καθώς φαίνεται πως θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η αντίθεση μεταξύ του Ηλίου που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν θετικά νέα όσον αφορά ένα ζήτημα που σε ταλαιπώρησε αρκετά στην καθημερινότητά σου.

Μην ξεχνάς πως αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός στη διευθέτηση διάφορων ζητημάτων. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σου όπως εργασιακά project και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα έρχεται με θετικούς οιωνούς, καθώς από τη μία ο κυβερνήτης σου Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και από την άλλη η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υπόσχονται όμορφες στιγμές!

Οι συναντήσεις με φίλους και με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές να προκύψει ένας νέος έρωτας. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τότε ο χρόνος που θα περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου και με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ιδανικός για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με όμορφες εικόνες! Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μία καλή εβδομάδα για να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω αλλάζουν το κλίμα σε μία κατάσταση, η οποία σε είχε επιβαρύνει το τελευταίο διάστημα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες στη δουλειά που θα μπορέσεις να στρέψεις προς όφελός σου, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία. Μην αφήνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες για αργότερα καθώς αυτές τις ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να τις διευθετήσεις όπως πρέπει.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό θα πρέπει να προσμετρήσει στα θετικά των ημερών! Οι συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα όχι μόνο του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σε γεμίσουν με θετική διάθεση και δεν αποκλείεται να σου φέρουν και νέα τα οποία θα σε χαροποιήσουν.

Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνουν επαφές με κόσμο, κάποιες αγορές και πιθανότητα για να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή! Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι για αυτή την εβδομάδα είναι να μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να τριγυρίζουν στο μυαλό σου και να μην σε αφήνουν να επενδύσεις στο παρόν.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία μεταξύ των εσένα και των ανθρώπων που θα συναναστραφείς θα είναι βοηθητική για να διεκπεραιώσεις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και βοηθά οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία καθώς ενισχύει τις διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω φέρνουν το ταμείο σου σε πρώτο πλάνο για αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως υπάρχουν νέα δεδομένα σε αυτές. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, δείχνουν ευκαιρίες μέσω των άλλων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία επικερδής συμφωνία ή μία πολύ καλή σχέση είναι μέσα στα σενάρια αυτής της όψης.

Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι εξίσου βοηθητικός για να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να λύσεις παρεξηγήσεις, που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί μεταξύ εσένα και αγαπημένων σου προσώπων, το προηγούμενο διάστημα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και όλες τις υποχρεώσεις που την αφορούν. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω φέρνουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις τις εργασιακές και όχι μόνο υποχρεώσεις.

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής ο οποίος έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου καθώς το επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων θα είναι εξαιρετικό. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο καθώς όσο τις αφήνεις τόσο εκείνες θα πολλαπλασιάζονται.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σου προσφέρει νέα δεδομένα και ευχάριστες στιγμές. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υπόσχονται νέες γνωριμίες αλλά και μία ευκολία στη διευθέτηση προσωπικών ζητημάτων που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου καθώς θα σε οδηγήσει να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις και να κάνεις τις σωστές επιλογές στην προσωπική σου ζωή!

πηγή: myastro