Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά, καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις και σημαντικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτουμε αυτήν την εβδομάδα θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για εμάς σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικές είναι επίσης οι εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, καθώς δεν αποκλείεται να ανταμειφθούμε όπως μας αξίζει, λόγω της σκληρής προσπάθειας και της εργατικότητας που έχουμε καταβάλει. Είναι απαραίτητο να κυριαρχήσει το ένστικτο και η ειλικρινή στάση που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική μας πορεία. 

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να αναστατώσει την προσωπική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ελκύει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τη σχέση μας, καθώς είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε την κατάσταση με ψυχραιμία. Η εριστική συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει, ώστε να επικρατήσει η ωριμότητα που απαιτείται. Αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα και αποστασιοποίηση. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά μας.

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητα και τη δουλειά μας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη, ώστε να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις που μας ευνοούν στο εργασιακό περιβάλλον. Σε αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά το τρίγωνο των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς μας προικίζει με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Διεκδικούμε με ωριμότητα αυτό που θεωρούμε ότι αξίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αναλαμβάνοντας την όποια ευθύνη μας αναλογεί. Ας μην ξεχνάμε ότι με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό οι συνθήκες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσουμε ζητήματα του παρελθόντος και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο μπροστά μας. Ο καθημερινός προγραμματισμός, οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει δεν θα είναι πια ψυχολογικό βάρος για εμάς, αν συμπεριφερθούμε μεθοδικά και ρεαλιστικά.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία, ξεπερνώντας όμως τα φυσιολογικά όρια. Είναι απαραίτητο να μη χάσουμε το μέτρο, καθώς μπορεί να μπούμε σε διαδικασία υποσχέσεων ή λόγων που τελικά θα μας εκθέσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες συμφωνίες ή στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες μας, καθώς με μεγάλη ευκολία μπορούμε να συμφωνήσουμε σε καταστάσεις που τελικά θα ανακαλύψουμε αργότερα ότι δεν μας καλύπτουν.

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Σε αυτό θα βοηθήσει η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία μιλά για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και την ανάληψη νέων καθηκόντων στη δουλειά!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει λεκτικές υπερβολές κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα καλό κλίμα σε επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δείχνει πως βρίσκεσαι στην αρχή μιας νέας περιόδου στη ζωή σου. Αυτή η αρχή μπορεί να σχετίζεται με τη διεύρυνση των γνώσεων σου και είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε μία ξένη γλώσσα.

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που ακούς αλλά και σε αυτά που λες, καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει μεγάλες υποσχέσεις οι οποίες θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (17/9) η οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις! Είναι πάρα πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και να επενδύσεις χρόνο σε αυτές.

Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως αυτή η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις ουσιαστική επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει μία αρμονική όψη τριγώνου με τα φώτα της νέας Σελήνης φαίνεται πως θα σταθεροποιήσει σχέσεις που αξίζουν αλλά και πρόσφατες γνωριμίες οι οποίες σε ενδιαφέρουν. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να ανταλλάξεις κάποιες κουβέντες με συνεργάτες σου, οι οποίες θα αφήσουν λάθος εντυπώσεις εκατέρωθεν.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι καλό να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποθέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φαίνεται πως θα τις φέρει στο προσκήνιο. Η αρμονική όψη που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο έσοδα-έξοδα, λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και μία ευχάριστη αλλαγή στον εργασιακό τομέα από την οποία θα βγεις κερδισμένος σε οικονομικό επίπεδο.

Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή πού βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πληροφορίες οι οποίες θα έρθουν από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως θα έχουν μία δόση υπερβολής.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17/9 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν νέες προσωπικές σχέσεις πιθανόν και μία νέα συνεργασία. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου «βλέπει» τα φώτα της νέας Σελήνης μέσω μιας θετικής όψης και φαίνεται πως θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για οτιδήποτε νέο ξεκινήσει αυτές τις ημέρες.

Το Σαββατοκύριακο το κλίμα αλλάζει καθώς στο τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει τη διάθεση για υπερβολές, κυρίως για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να πάρεις και σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το παρόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, δείχνουν πως αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις ή έρχονται από το παρελθόν.

Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αμετροέπεια και δεν αποκλείεται να σε παρασύρει και να πεις πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερβολές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία φέρνει νέα πρόσωπα γύρω σου και διευρύνει το φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτές τις ημέρες θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα παρατηρήσεις πώς θα έχεις μία εξαιρετική ικανότητα να τους κερδίσεις! Αυτό θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αισθηματικού ενδιαφέροντος, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την πρώτη στιγμή.

Η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα τα οποία στηρίζονται σε σταθερές βάσεις ιδιαίτερα αν αυτά τα ξεκινήματα αφορούν προσωπικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε λόγια και υποσχέσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στη δουλειά πού βρίσκεσαι ήδη.

Και εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χτίσεις γερές βάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου λέει να φιλτράρεις προσεκτικά πληροφορίες που έρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 δείχνει πως έχεις την ανάγκη να πάρεις το σύντροφό σου ή ακόμα και ένα φίλο σου και να κάνεις ένα ταξίδι! Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες καθώς φαίνεται πως θα έχεις τον τρόπο να πείσεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν τα σχέδιά σου!

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ακουστούν υποσχέσεις οι οποίες θα έχουν το στοιχείο της υπερβολής.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπους προκειμένου να διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται και αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και παλαιότερα χρέη.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μαζί της, δείχνει πως τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, καθώς φαίνεται πώς θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δείχνει πως καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον!

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία φέρνει μία νέα αρχή σε μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω βλέπει με μία θετική όψη τριγώνου τα φώτα της νέας Σελήνης και σου λέει πως τώρα αξίζει να επικεντρωθείς και να επενδύσεις χρόνο στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να δημιουργήσει σχέσεις οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.

Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά τις υποσχέσεις που θα ακούσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

πηγή: myastro