Tα Ζώδια της εβδομάδας 15/2/2021 – 21/2/2021: Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου. Είναι το πρώτο τετράγωνο που θα σχηματιστεί μέσα στο 2021 και δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης μεταξύ παλιότερων συμπεριφορών και αντιλήψεων σε σχέση με νεωτεριστικές σκέψεις και ιδέες μέσα από τις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε σε άλλα επίπεδα ως ανθρωπότητα. Γεγονός είναι ότι ο έλεγχος και ο περιορισμός θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το χρονικό διάστημα, όμως θα δημιουργήσουν ένα κύμα αντιδράσεων που θα προβληματίσει την κοινωνία.

Η σύγκρουση συντηρητισμού και νεωτερισμού αλλάζει τα δεδομένα στην ανθρωπότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, το συγκεκριμένο τετράγωνο μπορεί να φέρει δραματικές αλλαγές σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, οικονομικές υποθέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε, καθώς ζητήματα ξεκαθαρίζουν με αιφνιδιαστικό και απόλυτο τρόπο. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθούμε από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή μας. Στις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την εσωστρέφεια και τον συναισθηματισμό. Η ανάγκη να ασχοληθούμε με ζητήματα του παρελθόντος μας οδηγεί σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα όπου αναθεωρούμε συμπεριφορές και κινήσεις του παρελθόντος. Προσοχή στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας, καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης και το παρασκήνιο θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στις 20 Φεβρουαρίου σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο που φέρνει στην επιφάνεια μία εσωτερική σύγκρουση αναγκών και επιθυμιών στο πεδίο της προσωπικής ζωής. Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσουμε μέσα μας αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ένταση και τις αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την αδιαλλαξία, την έντονη ανεξαρτησία και την ανάγκη επιβολής προς τους άλλους, προσπαθώντας έτσι να εξομαλύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφωνίες που έρχονται στην επιφάνεια στην σχέση μας. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε οικονομικές συναλλαγές, καθώς η ένταση και οι διαφωνίες θα πρωταγωνιστήσουν.

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο βοηθώντας στην αποκατάσταση της επικοινωνίας. Από δω και στο εξής θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε σκέψεις και διαφωνίες που μπορεί να πρωταγωνίστησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να αφορούν το φιλικό μας περιβάλλον. Καλό είναι να δώσουμε περιθώριο μερικών ημερών στον εαυτό μας, ώστε να συγκροτήσουμε την σκέψη μας και τις επόμενες μέρες να εκφράσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ρεαλισμό απόψεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον κοντινό περίγυρο μας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στη σκέψη σου, στα συναισθήματά σου αλλά και στις ανησυχίες σου. Είναι πιθανόν να εστιάσεις περισσότερο σε ένα «μισοάδειο» ποτήρι, ξεχνώντας πως η δική σου οπτική είναι αυτή που μπορεί να το μεταφράσει ως «μισογεμάτο».

Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες ανησυχίες να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να δηλητηριάσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή την καθημερινότητά σου σε γενικότερο πλαίσιο.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις «τάσεις φυγής» για αυτό και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κρατάς αποστάσεις από ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το μυαλό σου ενδεχομένως να είναι σε πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση και ίσως συνειδητοποιήσεις την σπουδαιότητα του διαδικτύου και των social media ώστε να έχεις επικοινωνία μαζί τους!

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στα πρόσωπα με τα οποία ξέρεις πως μιλάς την ίδια γλώσσα. Οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους αρκεί να προσέξεις κάποια θέματα που μπορεί να αποτελέσουν σημείο διενέξεων.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να βλέπεις καλύτερα κάποια ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα σου είχαν δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και ερωτήματα. Αυτά είναι πιθανό να σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα και σε αυτό θα συμβάλει και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2.

Κάποια δεδομένα στη δουλειά φαίνεται πως αλλάζουν και θα βγεις κερδισμένος αν φανείς ευέλικτος ως προς αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια πρόσωπα, τα οποία μπορεί να έχουν βάλει ως στόχο να σε εκνευρίσουν, να το καταφέρουν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 θα βοηθήσει στο να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις, οι οποίες είχαν αρκετά ζητήματα το προηγούμενο διάστημα.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στη σκέψη αλλά και στη διάθεση σου για αυτό χρειάζεται να τα επιλέξεις με προσοχή. Η επικοινωνία με ανθρώπους που έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό έχει την τιμητική της αυτές τις ημέρες, για αυτό και αξίζει να αδράξεις την ευκαιρία και να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούν εκκρεμότητες του παρελθόντος όμως με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2, θα είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις. Το κλίμα στη δουλειά αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και φαίνεται πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

Προς το τέλος της εβδομάδας οι δικές σου επιθυμίες ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετικές από τις επιθυμίες των γύρω σου, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου από τα μέσα αυτής της εβδομάδας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 τις φέρνει στο προσκήνιο.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν ήσουν τόσο κοντά και να ξεκινήσουν νέες σχέσεις είτε σε φιλικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας πέφτουν και μαζί τους αρχίζουν να φεύγουν και οι εντάσεις οι οποίες υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας, στο πλάνο που ακολουθείς σε καθημερινή βάση καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, μιας και φαίνεται πως οι προσωπικές σου υποθέσεις λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων θα βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου είσαι ένας από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 σου χαρίζει έμπνευση και δημιουργική διάθεση. Ή αισθηματική σου ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονα! Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα αποτελέσει και πηγή δημιουργίας για εσένα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα είχες παραμελήσει τους δύο παραπάνω τομείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς πολύ με το σπίτι σου, τη διακόσμηση του ακόμα και τις δουλειές του, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη διάθεσή σου.

Τώρα ξεκινάει και μία πολύ καλή περίοδος σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή μέσα στο χώρο που ζεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ερεθίσματα που σου δίνει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου και να δημιουργήσει εντάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και σε κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια θέματα που έχουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επικοινωνία και ενδυνάμωση κοινωνικών, προσωπικών ακόμα και συγγενικών σχέσεων που σε ενδιαφέρουν.

Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο (19/2) δείχνει πως πρέπει να προσέξεις περισσότερο τα έξοδά σου για να μην επηρεαστεί το ταμείο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 φαίνεται πως θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον οικονομικό τομέα, τους λογαριασμούς, τις υποχρεώσεις σου και θέματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια έξοδα τα οποία μπορεί να μην είναι δικά σου αλλά να σχετίζονται με ένα οικείο σου πρόσωπο ή με το σπίτι, καθώς αυτά ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αλλαγή του οικονομικού σου πλάνου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Ταύρο στις 19/2 δείχνει πως μπορεί να επηρεαστείς από τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου για διάφορα ζητήματα και τελικά η συμπεριφορά σου να εγείρει αντιπαραθέσεις ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά και επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Τώρα η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά και δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να βάλεις πρώτα τον εαυτό σου σε υποθέσεις που μέχρι πρότινος κοιτούσες περισσότερο να μη στεναχωρήσεις τους άλλους.

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευθετήσεις τα «κακώς κείμενα» που υπάρχουν σε αυτές. Προς το τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

πηγή: myastro