Τα Ζώδια της εβδομάδας 16/11 – 22/11/2020: Η εβδομάδα αυτή αρχίζει στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό και δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και προσωπικές σχέσεις. Το ακριβείας τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω στις Δευτέρα 16 Νοεμβρίου οδηγεί στην υπερβολή και την αμετροέπεια. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε συμπεριφορές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση μας. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε σπατάλες και περιττά έξοδα, καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε τις κινήσεις μας. Το κόστος θα είναι σημαντικό στον προϋπολογισμό μας αν αφεθούμε και δεν δούμε ρεαλιστικά τι πραγματικά έχουμε ανάγκη. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, η αδιαφορία, η τεμπελιά, η αμέλεια δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αντιδικίες. Είναι σημαντικό να μη χάσουμε το ενδιαφέρον μας και να μην υπερεκτιμήσουμε στόχους που πιθανά έχουμε θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Αναπάντεχα γεγονότα και χειριστικές συμπεριφορές βάζουν φωτιά στις σχέσεις.

Στις Τρίτη 17 Νοεμβρίου η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αναστάτωση, καθώς αιφνιδιαστικά νέα και γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Οι αντιφατικές συμπεριφορές και η υπερδιέγερση είναι πιθανό να προκαλέσουν σκληρές συγκρούσεις που θα μας επηρεάσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή, καθώς με ευκολία μπορεί να εκδηλώσουμε καχυποψία και αμφιβολίες το ταίρι μας. Όμως αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και μπορεί να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση. 

Στις Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να προχωρήσουμε με δυναμισμό σε επαγγελματικά ζητήματα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες στο πεδίο της καριέρας. Είναι απαραίτητο να εναρμονίσουμε τις δύο αστρολογικές συγκυρίες, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν πρέπει να αφεθούμε στην αδιαλλαξία και την ανάγκη να επιβάλουμε την άποψή μας, καθώς τέτοιες συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Η αισιοδοξία του πύρινου αυτού ζωδίου θα μας συντροφεύσει για ένα περίπου μήνα και θα μας βοηθήσει να στραφούμε σε πνευματικά ζητήματα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος ή πρόσωπα που έχουν τις ίδιες φιλοσοφικές ανησυχίες μαζί μας θα είναι κυρίαρχη αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θέση αδυναμίας για το συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον σε οικονομικές υποθέσεις που θέλουμε να προχωρήσουμε. Ταυτόχρονα όμως ενισχύεται η καχυποψία και οι ανασφάλειες στην προσωπική μας ζωή και δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθούμε σε εντάσεις με το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες καθώς και οικονομικές διευθετήσεις ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις σε ζητήματα τα οποία δεν έχεις διευθετήσει.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη την τελευταία ημέρα της εβδομάδας δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ευνοϊκό και πιο αισιόδοξο για εσένα, καθώς θα δεις κάποια ζητήματα αλλιώς! Οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση φαίνεται πως θα ξεκινήσει να έχει προτεραιότητα για εσένα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αντιδράσεις λίγο περίεργα στην παραμικρή κουβέντα που θα σου πουν οι άλλοι, καθώς οι συνθήκες που θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις «θέση μάχης». Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν είναι πολύ ευνοϊκή για να υπάρξουν ήρεμες συζητήσεις και συμφωνίες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

Στο τέλος εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αρκεί για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργούν μία απαιτητική καθημερινότητα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει πτώση της ενέργειας σου.

Τα πράγματα βέβαια δεν θα κινούνται για καιρό στο ίδιο μοτίβο καθώς την Κυριακή 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου, στο ταίρι σου και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει γύρω στον Οκτώβριο.

Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σκεφτείς τα δεδομένα που έχεις, να πάρεις αποφάσεις και να ανασυνταχθείς σε γενικότερο πλαίσιο.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς πολύ σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνουν αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις ψυχραιμία σου.

Μην επιμένεις στη διευθέτηση ζητημάτων που βλέπεις πως «κολλάνε» αρκετά, καθώς οι πρώτες ημέρες εβδομάδας μπορεί να έχουν αρκετά εμπόδια. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζει το κλίμα, σε κάνει περισσότερο ευδιάθετο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στον αισθηματικό τομέα!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι εύκολο να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αναδείξει διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα έρθουν έντονα στο προσκήνιο. Αυτές οι διαφωνίες πιθανόν να σε απομακρύνουν από κάποια πρόσωπα τα οποία μέχρι πρότινος είχαν δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο προς εσένα.

Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα για εσένα κατά το οποίο δεν θα υπάρχει τόση κινητικότητα σε πρακτικά ζητήματα, όμως θα υπάρχει αρκετή «κινητικότητα» στα συναισθήματά σου. Το επόμενο διάστημα λοιπόν φαίνεται πως ξεκαθαρίζεις κάποιες καταστάσεις μέσα σου και παίρνεις αποφάσεις για αυτές.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά καθώς οι λογαριασμοί και οι λοιπές υποχρεώσεις θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου.

Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να είσαι φειδωλός με τα έξοδα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για αγορές. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση κάτι που θα σε φέρει «κοντά» με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση Ερμή/Ουρανού να λαμβάνει χώρα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα καυστικός και πολλές φορές αιχμηρός στο λόγο σου, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι πως και οι άλλοι θα σου δίνουν αφορμές για κάτι τέτοιο, όμως και εσύ δεν θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις σου. Στο τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και όχι τα πρόσωπα που σου προκάλεσαν εκνευρισμό τις προηγούμενες ημέρες!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να εμφανιστούν ως δια μαγείας κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή πού βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις!

Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα το μήνα και των γενεθλίων σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για εσένα και τις επιδιώξεις σου. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν οι ευκαιρίες να διευθετήσεις με επιτυχία είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα και να «κερδίσεις» τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα πιθανόν να παρατηρήσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου έχουν αλλάξει τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς. Με κάποιους θα εκπλαγείς ευχάριστα με κάποιους άλλους δυσάρεστα, όμως η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις.

Στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις οι οποίες έχουν παραμείνει άλυτες εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα του παρόντος στον αυτόματο πιλότο καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι τέτοιο.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πλάνο σου.

Ενδεχομένως να υπάρξουν και συζητήσεις οι οποίες δεν θα γίνουν σε ήρεμο κλίμα και σε αυτό θα πρέπει να δώσεις σημασία ώστε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει στο δικό του ρυθμό. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ενδυναμώσεις τη σχέση που έχεις με τους αγαπημένους σου φίλους.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, κάτι που θα σε χαροποιήσει. Η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε συζητήσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Οι απόψεις ενός προσώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου ή ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει ένα ζήτημα μπορεί να σου δημιουργήσουν απορίες και ενδεχομένως να σε κάνουν να αλλάξεις και γνώμη για εκείνο! Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και δείχνει πως από την Κυριακή ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα.

πηγή: myastro