Δυναμική η εβδομάδα που έρχεται για πολλά από τα ζώδια! Πολλές εξελίξεις σε ερωτικά και όχι μόνο!

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει νέα ξεκινήματα σε αισθηματικές σχέσεις. Η ευνοϊκή όψη που θα πραγματοποιήσει ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τη νέα Σελήνη, σου δίνει ώθηση για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις πράγματα που θέλεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι μία καλή περίοδος για να δεις πως θέλεις να κινηθείς αλλά και τι προσδοκάς στα ζητήματα που σε απασχολούν. Στις 20/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, φέρνοντας ευκαιρίες για διευθετήσεις απαιτητικών ζητημάτων. Στις 22/8 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο σε προετοιμάζει για την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι σου και πολύ πιθανό να δρομολογήσεις ακόμα και μία μετακόμιση, μιας και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 μιλάει για νέα ξεκινήματα. Το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τα φώτα της νέας Σελήνης δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες και σου λέει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο που ζεις ή με οικογενειακές υποθέσεις. Στις 20/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την προσωπική σου ζωή. Δύο ημέρες μετά και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας όχι μόνο ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά φαίνεται πως θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για να ανθίσει ένας νέος έρωτας.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους νέες πληροφορίες! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 και η ευνοϊκή όψη με τον Άρη από τον Κριό, δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή και επικοινωνιακή για εσένα. Οι συναναστροφές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα βοηθήσουν πολύ στην καλή σου διάθεση. Στις 20/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα εγκαινιάσει ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα του σπιτιού! Δύο ημέρες μετά η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως το διάλειμμα τελείωσε και η επιστροφή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις θα αποτελέσει γεγονός.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα στα οικονομικά πλάνα που έχεις, καθώς και στα ζητήματα που αφορούν τα έσοδα και τα έξοδά σου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τα βάλεις σε μία τάξη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να διευθετήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις, αρκεί να επικεντρωθείς σε αυτές. Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με τα φώτα της νέας Σελήνης μπορεί να φέρει και μία επαγγελματική επιτυχία! Στις 20/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Ήλιος, που σε προτρέπει να ποντάρεις στις επικοινωνιακές σου ικανότητες και να δώσεις προτεραιότητα στις δημόσιες σχέσεις!

Λέων

Λέων μου αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα και σε αυτό θα συμβάλει η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 19/8. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πώς θα βρεθούν γύρω σου πρόσωπα τα οποία θα υποστηρίξουν με θέρμη τα σχέδιά σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου δώσουν ώθηση για να πραγματοποιήσεις ένα στόχο που έχεις βάλει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία νέα αρχή διαφαίνεται και σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Στις 20/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Ήλιος, δείχνοντας πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο αξίζει να δώσεις προτεραιότητα τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να ξεκινήσεις τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 και η αρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, αυξάνει τις αντοχές, το πείσμα και τη θέληση σου για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα! Στις 20/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Ήλιος εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σου! Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να «στηρίξεις» ήδη υπάρχουσες σχέσεις αλλά και για να δημιουργήσεις καινούργιες, προσωπικές και επαγγελματικές.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος που θα περάσεις μαζί τους θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 και ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και πραγματοποιεί θετική όψη με τα φώτα της νέας Σελήνης, σηματοδοτούν νέες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να σου γίνει μία νέα πρόταση για συνεργασία και δεν αποκλείεται να συνεργαστείς με κάποιο φίλο σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20/8 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 22/8, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο κατά την οποία πρέπει να δουλέψεις μακριά από τα φώτα και να μην κοινοποιήσεις τις κινήσεις σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα, καθώς εκεί διαφαίνονται ευκαιρίες. Αυτή η εβδομάδα είναι από τις πλέον υποστηρικτικές του Αυγούστου και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 φέρνει κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση. Σημαντικό ρόλο σε αυτή θα παίξουν και τα πεπραγμένα του προηγούμενου διαστήματος, καθώς αν οι κινήσεις σου ήταν στοχευμένες, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς. Στις 20/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και στις 22/8 ακολουθεί και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα νέο διάστημα που θα φέρει επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες, μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη μου μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ώρα της προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα που σε απασχολούν, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις ένα ταξίδι! Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 και ο Άρης πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και σχηματίζει αρμονική όψη μαζί της, δείχνει πως οι ημέρες θα έχουν έρωτες, φλερτ και συναντήσεις! Στις 20/8 το κλίμα θα αλλάξει άρδην καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σε γυρίζει πίσω στην καθημερινότητα και σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Στις 22/8 κάνει και ο Ήλιος την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα με ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείς, σίγουρα θα βγεις κερδισμένος σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με υποθέσεις του παρελθόντος, ιδιαίτερα όσες έχουν να κάνουν με τον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 δείχνει πως τώρα είναι μία καλή περίοδος για να ρυθμίσεις οφειλές και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Να θυμάσαι πως δεν θα είσαι μόνος σου σε αυτά που έχεις να κάνεις, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους. Στις 20/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Ήλιος. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι που δεν είχες προγραμματίσει ή πιθανό να έχεις νέα από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά!

Υδροχόος

Υδροχόε μου μία ευνοϊκή εβδομάδα είναι μπροστά σου καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 φέρνει νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες, τα οποία φαίνεται πως είναι προς όφελός σου. Μεγάλο ρόλο σε αυτά θα παίξουν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς με τον τρόπο τους θα συμβάλουν στη διευθέτηση δικών σου ζητημάτων. Μία νέα σχέση είναι ένα πιθανό σενάριο όπως επίσης και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20/8 και δύο ημέρες μετά η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως το επόμενο διάστημα είναι πρόσφορο για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και επαφές που αφορούν νέες ή ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα της καθημερινότητας προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας και να μην τα αφήνεις να σε αγχώνουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν όχι μόνο την καθημερινότητά αλλά και την ευεξία σου, διακόπτοντας κακές συνήθειες ξεκινώντας μία αθλητική δραστηριότητα! Η είσοδος του Ερμή και του ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

πηγή: myastro