Έντονα αρχίζει η εβδομάδα, καθώς στις 19/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερένταση και οδηγεί σε υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις. Προσοχή καθώς θέματα του παρελθόντος επανέρχονται, ενώ είναι απαραίτητο να αποφύγουμε την έπαρση και να λειτουργήσουμε σε ρεαλιστικό πλαίσιο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε σχέση με την καθημερινότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα που μπορούν να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο για εμάς. Μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε θέματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν την προσωπική μας ζωή.

Στις 21/10 η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις. Παρεξηγήσεις και νευρικότητα οδηγούν σε ανατροπές, που κυρίως θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Στις 22/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει με πάθος και δυναμισμό την προσωπική μας ζωή. Η καθημερινότητα δεν είναι μονότονη, καθώς τα συναισθήματα ενισχύονται σημαντικά και ο αισθησιασμός είναι πρωταγωνιστής των σχέσεων.

Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ζητήματα που απασχολούν οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μας ενδιαφέρουν. Η έντονη διαίσθηση μπορεί να μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να την αφουγκραστούμε και να αφεθούμε σε αυτήν. Διαφορετικά η καχυποψία και οι αμφιβολίες θα μας κυριεύσουν. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες στιγμές, λόγω ανασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια.

Στις 24/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις σε καθημερινό επίπεδο. Δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, που μπορεί να μας οδηγήσει με προσπάθεια και σοβαρότητα σε σημαντικές επιτυχίες. Οι ανάγκες οριοθετούνται και εκδηλώνονται στην προσωπική μας ζωή με ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση. Κλείνουν λεπτά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση μας, καθώς δείχνουμε σοβαρότητα και πρακτική διάθεση στον τρόπο που όταν διαχειριζόμαστε.

Τέλος στις 25/10 ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ενισχύοντας την ανάγκη για επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Δείτε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο τα ζητήματα που διευθετείς καθημερινά καθώς από αυτά μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες παρανοήσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας, δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις και θα είναι εύκολο να υπάρξουν λάθη.

Αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πιο απλές εργασιακές ή καθημερινές υποχρεώσεις. Στις 23/1ο ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα βοηθήσει ιδιαίτερα όχι μόνο τη διαίσθησή σου αλλά και το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο! Δεν αποκλείεται να σκεφτείς μία ιδέα η οποία θα βοηθήσει πολύ το ταμείο σου.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθιστούν «απαγορευτικά» τα συμπεράσματα και τις τελεσίδικες αποφάσεις, όσον αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Όσο οι ημέρες περνούν θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τα δεδομένα που έχεις. Στις 23/10 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου το Σκορπιό και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα έχουν προτεραιότητα! Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση ανάμεσα την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, χρειάζεται να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρανόηση ή κάποιο λάθος σε αυτά.

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς ο Ποσειδώνας επηρεάζει την κρίση και μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Στις 23/10 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς περισσότερο στην καθημερινότητά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βάλεις μία τάξη σε εκκρεμότητες που υπάρχουν και να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρχει μία ζέστη και ρομαντική ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η οποία δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς η οποία γλυκαίνει την ατμόσφαιρα όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες, για αυτό χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργεί ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, καθώς και οτιδήποτε αφορά έσοδα, έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις θα έρθει στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο όμως στις αρχές της εβδομάδας σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας στη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων.

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου καθώς θα έχεις την τάση να είσαι υπεραισιόδοξος όσον αφορά τις οικονομικές σου προβλέψεις! Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψεις την προσοχή σου στην οικογενειακή σου ζωή, καθώς και σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν το χώρο που ζεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως έχεις επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη προσωπική ή επαγγελματική σχέση και το ενδιαφέρον σου είναι ακλόνητο. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και δημιουργεί εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς.

Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο επαγγελματικό είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον. Από τις 23/10 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία έχεις να ακούσεις καιρό.

Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας, σου λέει να αποφύγεις να ανοίξεις ξανά ιστορίες του παρελθόντος καθώς μπορεί να παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο αν δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή η ανάγκη να γίνει η αιτία για να επικοινωνήσεις και με πρόσωπα που έχεις να ακούσεις καιρό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί νέα ειδύλλια και νέα φλερτ.

Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου, ξεκινάει επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Τώρα είναι η ευκαιρία να βγεις μπροστά σε ζητήματα που σε απασχολούν και να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Το επόμενο διάστημα θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέμματα και να κερδίσεις όχι μόνο νέους φίλους αλλά και νέους θαυμαστές.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, τα πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας σου λέει πως εκτός από οικογενειακά ζητήματα χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στον επαγγελματικό τομέα.

Αν επικεντρωθείς στον ένα μόνο τομέα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πράγματα τα οποία δεν θα πέσουν στην αντίληψή σου στον άλλο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα. Από τις 23/10 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να ανασυνταχθείς και να πάρεις αποφάσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δείχνει πως οι συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει επαφή δια ζώσης παρά μόνο απομακρυσμένη επικοινωνία.

Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα καθώς οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους, μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις το μυαλό σου σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν δυσθυμία. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα λάβει χώρα στις αρχές της εβδομάδας και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που θα έχεις αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πιθανόν να αυξηθούν και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις.

Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού αξίζει να επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως εκεί θα υπάρχουν εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως η εικόνα μιας προσωπικής ή μιας επαγγελματικής σχέσης μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα. Μην επικεντρωθείς μόνο στο «φαίνεσθαι» αλλά και στο «είναι», ώστε να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Η ωραιοποίηση καταστάσεων αποτελεί μία πιθανή παρενέργεια αυτής της όψης. Στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινάει για εσένα μία περίοδος όπου θα έχει εξωστρέφεια, επικοινωνία ενδεχομένως και συναντήσεις!

πηγή: myastro