Η εβδομάδα αρχίζει έντονα με το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να δημιουργεί καχυποψία και διάθεση για φραστικά χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα πληγώσουν. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε με χαμηλούς τόνους έντονες συμπεριφορές από συνεργάτες και ταίρι και να αποφύγουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν σε σημαντικές σχέσεις. Οι ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλώσουμε θα τραυματίσουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό σηματοδοτώντας την φθινοπωρινή ισημερία. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας κυρίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στο πώς θα φέρουμε την απαραίτητη αρμονία σε αυτές. Σημαντικό είναι να βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με τις προσωπικές μας ανάγκες, καθώς η διάθεση για ισορροπία μας οδηγεί σε υποχωρήσεις. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας καλύπτουν σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς εκπτώσεις, διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα αντιδράσουμε και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη και οδηγεί σε εξωστρέφεια και έντονη κοινωνικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο πολλές μπορεί να είναι νέες γνωριμίες, καθώς επιδιώκουμε να αρέσουμε και να τραβήξουμε τα βλέμματα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε σκληρές συμπεριφορές και λόγια που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια σε συμφωνίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για να αποφύγουμε την απαισιοδοξία και την κατήφεια που θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Σημαντικό να δείξουμε διάθεση για κατανόηση και να μην γίνουμε αυστηροί με πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Ερμής στον Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Η ένταση κυριαρχεί και δεν είναι εύκολο να αποφύγουμε πιθανές εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Προσοχή, καθώς ο παρορμητισμός και οι λάθος κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την καχυποψία. Δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε ότι νιώθουμε και το πιθανότερο είναι να παρατηρούμε τους γύρω μας, προσπαθώντας να κατανοήσουμε συμπεριφορές και κινήσεις. Η διάθεση για συμφωνίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις κυριαρχεί.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 η προσοχή σου θα στραφεί σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο ενδεχομένως και με νέα δεδομένα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως ίσως να μην συγκρατηθείς και να πεις λόγια που πληγώνουν.

Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και τη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά.

Ταύρος

Ταύρε μου στις 22/9 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές δουλειές και εργασιακές υποχρεώσεις για εσένα. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να εκμεταλλευτείς σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο είτε για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα είτε για να κάνεις δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν είτε απλώς για να ξεκουραστείς.

Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στον Κριό στις 24/9 μπορεί να φέρει δουλειές τις οποίες είχες ξεχάσει στο προσκήνιο και αυτό θα σου δημιουργήσει άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε εκνευρίσουν και μόνο με μία λέξη τους.

Δίδυμος

Δίδυμε μου η αστρολογική εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάτι το οποίο αποτελεί εξαιρετικό νέο για εσένα καθώς φέρνει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες, νέους έρωτες και φλερτ! Τώρα ξεκινάει μία περίοδος που ακόμα και αν έχει κάποιες δυσκολίες θα έχει και πολύ καλές ημέρες με ευκαιρίες για εσένα.

Στις 24/9 ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία αντίθεση με τον Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού και σε συμβουλεύει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων ή συντρόφων. Προτίμησε να αφήσεις «μία κουβέντα να πέσει κάτω», παρά να πιαστείς από μία λάθος κουβέντα και να ανοίξεις ένα κύκλο έντασης με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με αυτούς που αγαπάς και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο του Κριού (24/9) μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Αυτό μπορεί να χαλάσει για λίγο το κλίμα όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι προσωρινό, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις λόγια που δεν εννοείς.

Λέων

Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνοντας πως θα είναι μία άκρως εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα και θα έχει επαφές είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας αυτή η διάθεση φαίνεται πως θα επηρεαστεί λίγο από την αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό. Αυτή η όψη είναι πιθανόν να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και των προσώπων που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτές τις αντιπαραθέσεις προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων τα οποία έχουν περάσει και έχουν επιλυθεί.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα, έξοδα, λογαριασμούς και οικονομικές διευθετήσεις. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου και δεν αποκλείεται να έχεις την ιδέα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι σχέδια τα οποία δεν γίνεται να υλοποιηθούν και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς είτε είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα είτε δεν είναι στην κατάλληλη χρονική περίοδο. Η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό σου λέει να αποφύγεις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο για το πορτοφόλι σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου στις 22/9 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί το ξεκίνημα του μήνα των γενεθλίων σου! Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις πιο εύκολα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου συναντά με μία δυσαρμονική όψη αντίθεσης τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό. Αυτή η όψη δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε προσωπικές σχέσεις καθώς και στις συνεργασίες και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτές θα έχουν τα λόγια. Όσο περισσότερο προσέξεις αυτά που θα πεις τόσο θα μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πώς ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο και πιο αποδοτικό για εσένα να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου μακριά από την πολυκοσμία και τα φώτα. Ο Ήλιος εδώ δείχνει πως θα υπάρξει εσωστρέφεια που θα είναι πολύ βοηθητική ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν και να παραμείνεις απερίσπαστος.

Στις 24/9 η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει νέα για οικονομικές διευθετήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία επιχειρηματική ιδέα ή με ένα οικονομικό θέμα του παρελθόντος.

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά στις 22/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού η οποία ενισχύει την εξωστρέφεια σου και τη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια κατά τις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς όμως αν υπάρχει καλή διάθεση, φαίνεται πως αυτά θα ξεπεραστούν!

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πώς μπορεί να υπάρχουν συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς ο επαγγελματικός τομέας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Αιτία για αυτό θα αποτελέσουν τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν ή κάποιες αλλαγές σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, το μόνο σίγουρο είναι πως η δουλειά δεν θα είναι μονότονη!

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι κάποιων επαγγελματικών διευθετήσεων, καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό δεν προάγει το «φιλειρηνικό κλίμα». Αν μπορείς μετέθεσε απαιτητικά επαγγελματικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα και αν δεν μπορείς δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία.

Υδροχόος

Υδροχόε μου στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ευχάριστο για εσένα! Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας η αντίθεση του Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές παρεξηγήσεις και εντάσεις, όμως αυτό το φαινόμενο δεν θα διαρκέσει παραπάνω από μερικές ημέρες. Στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς εκεί φαίνεται πως θα υπάρξουν προτάσεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό θα έρθουν στο προσκήνιο. Προσπάθησε να διευθετήσεις όσο καλύτερα μπορείς εκκρεμότητες και θέματα του παρελθόντος μέχρι και την Τετάρτη 23/9 καθώς μία ημέρα μετά ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό συναντά με δυσαρμονική όψη τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού.

Αυτή η όψη θα σου υπενθυμίσει κάποια θέματα τα οποία ενδεχομένως να έχεις ξεχάσει, προσπάθησε να μην ξεχάσεις ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς όσο περισσότερες εκκρεμότητες αφήνεις αυτόν τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις μετά.

πηγή: myastro