Η εβδομάδα αρχίζει με ιδιαίτερη νευρικότητα καθώς το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Δευτέρα 24 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί σε ότι αφορά τη δράση μας, κάτι που είναι πιθανό να μας απογοητεύσει και να δημιουργήσει κατήφεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερα στην επαγγελματική μας ζωή, επειδή δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με τους ανώτερους μας. Είναι πιθανό να θεωρήσουμε ότι δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που θέλουμε και αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω οδηγεί σε υπερβολές συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς το μέτρο χάνεται και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μοναδικές νέες ιδέες που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην καθημερινότητα. Η πρωτοτυπία και η ευρηματικότητα κυριαρχούν.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου η Αφροδίτη στον Καρκίνο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει το ρομαντισμό και την φαντασία στις σχέσεις. Μπορούμε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές, όπου το πάθος και η τρυφερότητα θα πρωταγωνιστήσουν και θα απογειώσουν την προσωπική μας ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα φαίνονται ιδανικές, καλό όμως είναι να είμαστε εγκρατείς, καθώς ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά είναι οι κατάλληλες για εμάς.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονα την ανάγκη για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές, όμως η ευχάριστη ατμόσφαιρα πρωταγωνιστεί και δίνει σημαντικές επιλογές στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Πιθανές ιδέες που μπορεί να έχουμε θα εντυπωσιάσουν τους ανώτερους μας και θα μας δώσουν νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά την καριέρα.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη χειρισμού και ελέγχου μέσα στη σχέση. Προσοχή καθώς τα συναισθήματα εκδηλώνονται με απόλυτο και απότομο τρόπο και μπορεί να δημιουργήσουν οριακές συμπεριφορές και εκρηκτικές καταστάσεις. Το πάθος υπερχειλίζει και δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε κινήσεις και προσωπικούς χειρισμούς. Είναι απαραίτητο να αφήσουμε χρόνο και να μην επιδιώξουμε την επίλυση διαφορών, καθώς η πορεία δεν θα μας δικαιώσει.

Κριός

Κριέ μου στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, βάζοντας εμπόδια σε κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να συγκρουστείς με άτομα κύρους, καθώς αυτές οι κινήσεις δεν ενδείκνυνται αυτές τις ημέρες.  Μία σειρά ευνοϊκών όψεων που σχηματίζει ο Ερμής πού βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό και το Δία, δείχνει πως οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα  υπερισχύσουν και θα μπορέσουν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε σημαντικές υποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την ένταση την οποία θα κρύβουν οι ημέρες της, καθώς φαίνεται πως θα σε επηρεάσει και δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία περιοριστική διάθεση, η οποία  πιθανόν να μη σε αφήσει να κάνεις κάποια πράγματα που είχες κατά νου. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πιθανόν να είναι περιοριστικές για τα δικά σου «θέλω» και να χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις τα ζητήματα που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Σε αυτό θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τα τρίγωνα του Ερμή πού βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και με το Δία στον Αιγόκερω, που θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση αλλά και την τύχη σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα προτεραιότητα για εσένα θα έχουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου, για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ συχνά  τι θέλεις να πραγματοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια, όμως μην αφήσεις απαισιόδοξες σκέψεις να δημιουργήσουν περεταίρω ανησυχία. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να βρίσκεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση, καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η καλή διάθεση είναι απαραίτητη αυτή την εβδομάδα  προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας ζητήματα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες.  Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδος και δημιουργεί κόντρες και ρήξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Απόφυγε έντονες αντιπαραθέσεις καθώς αν μπεις μέσα σε αυτές θα είναι δύσκολο να τις  διευθετήσεις με «ανώδυνο» τρόπο.  Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο και με το Δία στον Αιγόκερω, δείχνουν πως θα είναι  πιο εύκολο να υπάρξει ένα κοινό σημείο επαφής με ανθρώπους που είχες έρθει σε αντιπαράθεση τις προηγούμενες ημέρες.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχεις κάποια σχέδια τα οποία πολύ πιθανόν να εμπεριέχουν και ένα ταξίδι ή την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον!  Οτιδήποτε έρχεται «από μακριά» θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτές τις ημέρες, όμως το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Το τρίγωνο του Ερμή βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και με το Δία στον Αιγόκερω στις 25 και 29/8 αντίστοιχα, εξομαλύνει επικοινωνιακές δυσκολίες και σου χαρίζει ευελιξία ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη δουλειά,  καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο πιεστικές θα γίνονται.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις την ησυχία σου μακριά από ανθρώπους αλλά και υποχρεώσεις οι οποίες σου δημιουργούν εκνευρισμό.  Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου λέει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου αποτελεί μία πολύ ευνοϊκή θέση για εσένα καθώς σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και με το Δία αυτή την εβδομάδα. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια στις υποθέσεις που σε απασχολούν, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να τα διευθετήσεις προς όφελός σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση καθώς η κόπωση από τις υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της.  Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, φέρνει κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες είναι δύσκολο να πάρουν αναβολή, παρατείνοντας την ξεκούραση σου για μερικές ημέρες. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να «επενδύσεις» σε δραστηριότητες και ανθρώπους που  σε ενδιαφέρουν.  Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και το Δία φέρνουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις, όσο απαιτητικές κα αν είναι.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις τρόπους να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις το δεύτερο μισό της εβδομάδας για τέτοιου είδους διευθετήσεις καθώς οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο και το Δία στον Αιγόκερω θα βοηθήσουν πολύ την επικοινωνία. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους οι οποίοι ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορούν να δημιουργήσουν αναστάτωση  όχι μόνο σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν είτε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις είτε κάποιες διευθετήσεις σε σχέση με υποχρεώσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου λέει να είσαι πολύ φειδωλός με τα έξοδά σου και να μην παρασυρθείς από αγορές τις οποίες δεν χρειάζεται. Οι βοηθητικές όψεις του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο και το Δία στον Αιγόκερω δείχνουν πως όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας, θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται όχι μόνο με τον οικονομικό αλλά και τον εργασιακό τομέα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία έχουν αρχίσει να σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/8, σου λέει να αποφύγεις την επικριτική διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει μία «παγωμένη» ατμόσφαιρα στο σπίτι. Μετά την Τετάρτη 26/8 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα αρκεί και εσύ να έχεις τη θέληση να το κάνεις. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς ενισχύσουν και την καλή θέληση αλλά και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν συζητήσεις που μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο μιας και το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να πυροδοτήσει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με το παραμικρό. Στις 25/8 ο Ερμής πού βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και λίγες ημέρες μετά (29/8) σχηματίζει και άλλο ένα τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, υποδηλώνοντας ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα αλλά και κάποια θέματα που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 24/8, μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και φιλικών σου προσώπων. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτές τις αντιπαραθέσεις να πάρουν μεγάλη έκταση και να επηρεάσουν το γενικό κλίμα που επικρατεί στην παρέα. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο και το Δία στον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικές για να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, ιδιαίτερα αν αφορά συλλογικά θέματα.

πηγή: myastro