Ιδιαίτερα έντονη είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς προς το τέλος της πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, όπου ο Ουρανός πρωταγωνιστεί και φέρνει ανατροπές. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνάει στον Ζυγό, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι απαραίτητο όμως να μην προβούμε σε συζητήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες δεν θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, σε θέση κυβέρνησης για την ίδια. Επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην συντροφικότητα, την εμφάνισή μας και την ανάγκη να μας αποδεχτούν οι άλλοι. Αρχίζει μία περίοδος όπου μπορούμε να φλερτάρουμε και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του προσώπου που μας απασχολεί. Παράλληλα νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα και να μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε στα αισθηματικά μας.

Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως που πρέπει να κλείσουμε. Ο Ουρανός βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με τη Σελήνη στον Ταύρο και προμηνύει ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξουμε ριζικά τρόπο διαχείρισης σε οικονομικό επίπεδο και να επικεντρωθούμε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και άξια για εμάς.

Η ένταση που επικρατεί το Σαββατοκύριακο μπορεί να οδηγήσει σε εριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές που θα έχουν κόστος τόσο σε οικονομικές συμφωνίες όσο και στη σχέση μας. Άρα είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό, να εμπιστευτούμε την διορατικότητα μας και να προχωρήσουμε με γνώμονα τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν και μας καλύπτουν τόσο στο εισόδημά μας όσο και στα αισθηματικά μας. Την ίδια μέρα το ιδιομοιρικό τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν μας επιτρέπει να δείξουμε κατανόηση στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τις συζητήσεις, καθώς μπορεί να γίνουμε σκληροί ή να υποστούμε εριστική συμπεριφορά που θα μας πληγώσει. 

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βαρύτητα σε συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου, καθώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10. Είναι πιθανόν να υπάρξει μία δυσκολία κατά την επικοινωνία με τους άλλους, για αυτό χρειάζεται προσοχή και σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις και ανατροπές και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο! Αν θέλεις να αποφύγεις τις «δυσάρεστες εκπλήξεις», προσπάθησε να τακτοποιήσεις έγκαιρα τα οικονομικά σου θέματα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα -περισσότερο επικοινωνιακής φύσεως- κατά τη διευθέτηση εργασιακών υποχρεώσεων ακόμα και θεμάτων ρουτίνας.

Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθεις συσσωρευμένη ένταση μέσα σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 31/10 θα οδηγήσει αυτή την ένταση να βγει με έντονο τρόπο προς τα έξω, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος, πολύ πιθανόν να σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι θα λύσει.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά είτε εργασιακά, τα οποία δεν είχαν λυθεί με τον τρόπο που έπρεπε. Οι ημιτελείς ιστορίες του παρελθόντος φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τις διευθετήσεις οριστικά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου οι οικογενειακές υποθέσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς και κάποιες δουλειές που μπορεί να αφορούν το χώρο που ζεις. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10, εντείνοντας περισσότερο την εσωστρέφεια που υπάρχει ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν καθώς αυτές έχουν προτεραιότητα. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δημιουργώντας συγκυρίες για αποκαλύψεις σε φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις! Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Λέων

Λέων μου στις 28/10 ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα τα επικοινωνιακά εμπόδια θα μεταφερθούν στο στενό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου για να αποφύγεις όσο γίνεται τις παρανοήσεις.

Επίσης δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με ραντεβού, μετακινήσεις καθώς και με την εκπαίδευση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 δείχνει πως ο επαγγελματικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές διευθετήσεις και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει τον οικονομικό τομέα σε πρώτο πλάνο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν.

Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει ειδήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και ξαφνική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις να επικοινωνήσεις καιρό, ακόμα και ξαφνικές επισκέψεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επικεντρωθείς σε προσωπικές συναντήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να έχεις, ώστε να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις από αυτά που θα ειπωθούν. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο στις 28/10, δείχνοντας πώς η επικοινωνία θα αποκτήσει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε αφορά το παρελθόν. Προσπάθησε να αποφύγεις την παγίδα που μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα του παρελθόντος και όχι σε ζητήματα του παρόντος.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αποτελούν εκκρεμότητα για εσένα, καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις χωρίς να τα διευθετήσεις, τόσο πιο δύσκολα και απαιτητικά θα γίνονται. Ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό δείχνει πως παράπονα εντάσεις και αντιδράσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί σε συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα μεταφερθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σε αυτά που τους εκμυστηρεύεσαι, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες αποκαλύψεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα όσο περισσότερα πρόσωπα λαμβάνουν μέρος σε μία συζήτηση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο σε περίπτωση που είσαι μέλος ή έχεις ενεργό ρόλο σε ένα σύλλογο ή μία ομάδα ανθρώπων. Το Σάββατο που είναι και η τελευταία ημέρα του μήνα θα πραγματοποιηθεί η 2η πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ πιθανό να φέρνει στην επιφάνεια την εσωτερική ένταση που υποβόσκει τόσο καιρό. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς αυτά θα αποτελέσουν μία πηγή εντάσεων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία είτε θα σε αποσυντονίσουν είτε ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία περνάς στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, κάτι που δείχνει πως είναι πιθανό να έρθουν ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικά προβλήματα του παρελθόντος.

Σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τους θα παίξει η επικοινωνία και όσο μεγαλύτερη προσοχή της δώσεις τόσο περισσότερο κερδισμένος θα βγεις. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού η οποία φέρνει ένταση και πάθος, που μπορούν να σε παρασύρουν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η εβδομάδα βρίθει αστρολογικών γεγονότων και δείχνει πως δεν πρόκειται να βαρεθείς! Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει ανακωχή σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούσαν τον επαγγελματικό τομέα.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και επαγγελματικά θέματα τα οποία δημιουργούν εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν καταφέρεις να μην παρασυρθείς από την ένταση που ενδεχομένως να έχουν οι άλλοι.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και τα οποία ζητούν άμεση διευθέτηση. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του κάνει την είσοδο τους στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, ασφάλειες και κάρτες.

Το Σάββατο 31/10 πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος για αυτό του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου νέα πρόσωπα! Ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο είναι πιθανό να δημιουργηθεί, όμως πριν ξεκινήσεις κάτι νέο θα πρέπει να έχεις διευθετήσει παλαιότερες εκκρεμότητες.

πηγή: myastro