Tα Ζώδια της εβδομάδας 28/12/2020 – 3/1/2021! Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου το κύριο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αφήσει πίσω τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να δώσεις προτεραιότητα σε όλα τα υπόλοιπα, κάτι το οποίο μπορεί να ξυπνήσει παράπονα. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα παράπονα που μπορεί να έχεις από τη δουλειά στο σπίτι καθώς και το αντίστροφο μιας και αυτό θα ήταν επιβαρυντικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για τις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου θα ανεβαίνει και η εσωστρέφεια θα μειωθεί αισθητά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2020 που είναι αποφασισμένο να μας αποχαιρετήσει με έντονο τρόπο καθώς στις 30/12 θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο και κάποια θέματα τα οποία σε έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν. Βρες την ευκαιρία και συζήτησε μαζί τους κάτι που σε έχει ενοχλήσει και μην το αφήσεις να διαιωνίζεται αλλά θέσε στόχο να μην σε απασχολήσει τη νέα χρονιά.

Δίδυμος

Δίδυμε μου μία νέα ελπιδοφόρα χρονιά ανοίγεται μπροστά σου καθώς αυτή την εβδομάδα το 2020 μας αποχαιρετά! Βέβαια θα δώσει το χαιρετισμό του με μια Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της θα σε βάλουν σε διαδικασία να κάνεις μία ανασκόπηση προκειμένου να δεις πως πήγαν κάποιες υποθέσεις που ήταν σημαντικές για εσένα είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές και τι ακριβώς περιμένεις με τη νέα χρονιά. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά παράπονα ιδιαίτερα από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν πήγαν όπως ακριβώς είχες στο μυαλό σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά πράγματα που συνέβησαν καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για να θέσεις νέους στόχους.

Καρκίνος

Καρκίνε μου βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2020 που φεύγει με μία Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου). Αυτή η Πανσέληνος θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς πολύ προσεκτικά όλα αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του έτους προκειμένου να εκτιμήσεις και να αξιολογήσεις γεγονότα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν στάθηκαν δίπλα σου όπως θα ήθελες, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα ή παράπονα που μπορεί να υπάρχουν είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, προκειμένου να μην δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος του 2020 η οποία θα γίνει στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να τα προλάβεις όλα τώρα τελευταία στιγμή. Μαζί με το άγχος ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονα που έχεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, τα οποία να θεωρείς πως δεν δίνουν «χείρα βοηθείας», προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές. Να θυμάσαι πως αυτές τις ημέρες η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να μπεις σε αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Μία ημέρα πριν φύγει το 2020 μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν παλαιότερες σχέσεις και αισθηματικά ειδύλλια. Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει καθόλου τη διάθεσή σου. Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στην προσωπική σου ζωή, όμως προσπάθησε να μην κάνεις πισωγυρίσματα σε υποθέσεις που έχουν ήδη κλείσει.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12 θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά έντονα τη θαλπωρή του σπιτιού και των ανθρώπων που αγαπάς. Για αυτό το λόγο και δεν θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να αναβάλλεις. Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να φέρουν κάποια παράπονα στο προσκήνιο, όμως θα αποτελέσουν ένα καλό κίνητρο για να τα διευθετήσεις ιδιαίτερα αν αυτά τα παράπονα είναι μεταξύ αγαπημένων σου προσώπων.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα τα οποία αφορούν τον περίγυρό σου και δεν αποκλείεται να έρχονται στο μυαλό σου και κάποιες κουβέντες από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε βάλει στη διαδικασία να ελέγξεις πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Κάποια ζητήματα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν μία πικρία, όμως να θυμάσαι πως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και κάποιες σκέψεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που έχεις και μην αφήσεις τον εαυτό σου να εστιάσει σε αυτά που δεν έχει, καθώς αυτό είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Όσο περνούν οι ημέρες η αισιοδοξία σου θα επανέρχεται για αυτό προς το τέλος της εβδομάδας αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα και στο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου την προτελευταία ημέρα του χρόνου (30/12) θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) η οποία θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Μαζί με αυτές φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο και κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις είτε από στενούς σου συνεργάτες είτε από το σύντροφό σου και αυτά θα καταλάβουν αρκετό χώρο στο μυαλό σου αλλά και στα συναισθήματά σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η έκλειψη χρειάζεται προσεκτική διαχείριση, διαφορετικά μπορεί να φέρει αρκετά προβλήματα είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου πρωταγωνιστικό ρόλο στην εβδομάδα και στη διάθεσή σου θα παίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να εγείρει κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα σε επηρεάσουν και με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν κατάλληλο υπόβαθρο για παράπονα, ιδιαίτερα για θέματα του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη στάση κάποιων ανθρώπων απέναντι σου που ίσως να μην είναι αυτή που περίμενες κάτι το οποίο θα σε πικράνει. Στην εκπνοή αυτού του έτους προσπάθησε να επικεντρωθείς στους στόχους σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις με τη νέα χρονιά και άφησε όλα αυτά που σε ταλαιπώρησαν και σε πίκραναν πίσω σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνεις μία ανασκόπηση όλης της χρονιάς που πέρασε καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα φέρει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να υπάρξει θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές εκτιμήσεις κάτι το οποίο θα επηρεάσει την εξέλιξη επαγγελματικών και προσωπικών ζητημάτων. Μία παλιά αισθηματική υπόθεση ή μία φιλική σχέση η οποία το τελευταίο διάστημα δεν είχε δώσει πολύ καλά δείγματα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα τα άλλα, όμως θα χρειαστεί καλή διάθεση και όρεξη προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις.

πηγή: myastro