Η εβδομάδα αρχίζει ιδιαίτερα θετικά για τις προσωπικές σχέσεις, καθώς στις 28 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική μας ζωή. Ειδικά, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα γνωρίσουν ιδιαίτερη εύνοια στα αισθηματικά τους.

Ανάγκες και επιθυμίες εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος με ιδανικό τρόπο και να νιώσουμε καλύτερα στα αισθηματικά μας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον στάσιμο Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προβλήματα σε επαγγελματικές επιδιώξεις και προσωπικές επιθυμίες. Νιώθουμε έντονα τον περιορισμό των άλλων και πιθανά εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικές επιλογές που μας ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο να αποβάλλουμε τυχόν απαισιόδοξα συναισθήματα. Ας δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να εντοπίσουμε ποια σημεία των στόχων μας χρειάζονται αλλαγές, ώστε να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του 3ο δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 2 Οκτωβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού φέρνει στην επιφάνεια πληγές της προσωπικότητας μας που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κατάματα την «Αχίλλειο πτέρνα» μας, καθώς μπορεί να μας οδηγεί σε δυσάρεστες εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή και στις συνεργασίες μας. Προσεκτικοί ακόμα θα πρέπει να είμαστε και σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε δεν αποκλείεται να μας εκνευρίζουν. Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας. Αντίθετα, θα μας απομακρύνουν περισσότερο από ό,τι θέλουμε να πετύχουμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του 1ο δεκαημέρου του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σε προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Στις 2 Οκτωβρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, μία θέση που δεν της ταιριάζει. Περνάει δηλαδή σε θέση πτώσης και μας ωθεί να επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες και να γκρινιάζουμε για μικρά πράγματα κουράζοντας τους γύρω μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που θα παίξουν αρνητικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με το σώμα μας και γενικότερα με την υγεία μας, φροντίζοντας την τόνωση της ενέργειάς μας με κάθε τρόπο. 

Κριός

Κριέ μου άλλη μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν στη δουλειά σου.

Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) φέρνει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Αυτή η Πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία –μιας και θα τα αναμοχλεύσει- να τα διευθετήσεις οριστικά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις ακόμα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε ταλαιπωρήσουν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα βρίσκεις την καλή σου διάθεση και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 2/10 μπορεί να φέρει κάποια απωθημένα στο προσκήνιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου μία ημέρα μετά στις 3/10, δείχνει πως ξεκινάει για εσένα ένα πολύ καλό διάστημα, κατά το οποίο θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε αυτό θα συμβάλουν και κάποιες νέες γνωριμίες!

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις θέματα τα οποία θεωρητικά έχουν κλείσει, όμως μέσα σου δεν έχουν τακτοποιηθεί. Βρίσκεσαι προ των πυλών για μία καλή εκκαθάριση ιδιαίτερα για πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο.

Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις ενέργειες που κάνεις για θέματα του παρελθόντος. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να φέρει παράπονα από φίλους σου ή ακόμα και από το σύντροφο σου στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν τους συνεργάτες σου παρά θέματα που αφορούν εσένα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι σε ισχύ και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε επικοινωνιακά εμπόδια και σε ανθρώπους οι οποίοι φαίνεται πως μπορούν να σου δημιουργήσουν εμπόδια στις επαγγελματικές σου βλέψεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να σε οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκες κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα και με την καθημερινότητα τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ και αυτό δείχνει πως η κούραση λόγω των αυξημένων καθημερινών απαιτήσεων είναι πιθανό σενάριο των ημερών.

Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να φέρει ξανά στο μυαλό σου κάποια σχέδια που σχετίζονται με ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ακόμα και με ένα πρόγραμμα σπουδών, τα οποία υπήρχαν σαν σκέψη αλλά τα άφησες πίσω.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε κάποιες σκέψεις που κάνεις οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος ή να σε γυρίσουν πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ ενισχύοντας οτιδήποτε σε ανησυχεί.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού σου λέει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στον οικονομικό τομέα καθώς θα χρειαστούν διευθέτηση άμεσα. Την Κυριακή 3/10 η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο δικό σου ζώδιο!

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα ενισχυθεί με το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς αυτή η όψη βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και εντείνει τις αποστάσεις με τους άλλους κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 2/10, σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να αναλάβεις την ευθύνη σου σε αυτές, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθούν και να αποκτήσουν ακόμα πιο γερές βάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται και αφορούν την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα εκτός από εσένα αφορούν και άλλους.

Η επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει και έντονες αντιπαραθέσεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ φέρνοντας στο προσκήνιο διαφορετικές γνώμες, ιδέες και απόψεις. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού απαιτεί από εσένα να κάνεις μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις αυτά που σε κρατάνε δέσμιο συγκεκριμένων καταστάσεων και συναισθημάτων.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια θέματα που αφορούν εκτός από την καθημερινότητα και οικονομικές υποχρεώσεις. Οι λογαριασμοί, τα έσοδα και τα έξοδα θα βρίσκονται στο μυαλό σου αρκετές ώρες την ημέρα και πολλές φορές θα αποτελούν τη βάση για τη διάθεσή σου.

Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και αυτό δείχνει πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός με τα έξοδά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να κλείσει κάποιες αισθηματικές ιστορίες οι οποίες δεν είχαν δώσει ξεκάθαρα δείγματα κατά το παρελθόν ώστε να ξεκινήσουν νέες!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σε ισχύ και σου λέει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που θα πεις, καθώς τα καυστικά λόγια θα πληγώσουν αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε μία οικογενειακή σου υπόθεση. Πριν πάρεις αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επαφές είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένες με συνεργάτες σου και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Κατά την επικοινωνία μεταξύ σας είναι πιθανό να προκύψουν κάποια νέα, όμως είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις.

Το τετράγωνο μεταξύ του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, εξακολουθεί να είναι σε ισχύ για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα ειπωθούν ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να δημιουργήσει μία «εμπρηστική» κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου η οποία θα φαίνεται πως μπορεί να ξεκινήσει από μία διαφορετική γνώμη, όμως τα αίτια της ίσως είναι βαθύτερα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που έχουν προκύψει μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και ένα φίλο σου να έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση παρεξηγήσεων.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 σου λέει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση -ιδιαίτερα αν αφορούν τον οικονομικό τομέα- και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

πηγή: myastro