Ανατρεπτική προβλέπεται η εβδομάδα, καθώς την Δευτέρα 3 Αυγούστου η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα (Ήλιο, Σελήνη) αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και τη διάθεση για συγκρούσεις.

Είναι απαραίτητο να μην επαναστατήσουμε έναντι φιλικών και προσωπικών σχέσεων ή καταστάσεων που βιώνουμε, χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει λόγος. Η αντίδραση, απλά και μόνο για να υπάρξει διαφωνία, δεν θα δημιουργήσει υγιείς και σταθερές σχέσεις. Παράλληλα, ξαφνικές αποκαλύψεις μπορεί να προκαλέσουν έντονη αναστάτωση. Πιθανότατα να υπάρξουν ρήξεις που θα αφήσουν το στίγμα τους σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. 

Επίσης τη Δευτέρα ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργούν κατήφεια και απογοήτευση. Δεν αποκλείεται να δούμε οικογενειακά πλάνα να μην μπορούν να προχωρήσουν ή να υπάρχουν συγκρούσεις εντός της οικογένειας που θα μας στοιχίσουν. Προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις. Η οικογενειακή ζωή φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά, καθώς η επικοινωνία μέσα σε αυτήν δεν γίνεται με ευκολία.

Από την άλλη, την Τρίτη 4 Αυγούστου ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει υπεραισιοδοξία η αλαζονική αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να έχουμε τα πόδια μας στη γη, καθώς ο ρεαλισμός θα μας βοηθήσει σημαντικά να κατασταλάξουμε στο τι είναι αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε και ποιες είναι οι υπερβολές που πρέπει να αποφύγουμε.

Προσοχή ακόμα σε πιθανά λάθη, λόγω υπερφίαλης συμπεριφοράς που θα γεννήσει εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η αλαζονεία των ανώτερων μας θα μας ενοχλήσει και δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας. Είναι σημαντικό όμως να δείξουμε ωριμότητα, καθώς οι συγκρούσεις είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν το στίγμα τους στην καριέρα μας. Δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επανέλθουμε με τους ίδιους όρους και να ξεκινήσουμε με ήρεμες βάσεις πιθανές συζητήσεις.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο της προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 έως και Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 3/9 σε προτρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με συγκεκριμένους στόχους που έχεις θέσει για το επόμενο διάστημα.

Αν αυτοί οι στόχοι σχετίζονται με επενδύσεις/ αγορές ή αφορούν και τον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κάνεις μικρά βήματα προς αυτούς ώστε να είναι σταθερά. Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδο του το ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως ξεκινά για εσένα ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να βγεις, να ξεδώσεις και να περάσεις όμορφα παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Ταύρε μου η δουλειά κερδίζει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8 φέρνει επαγγελματικά ζητήματα στο προσκήνιο. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες «θα ταράξουν τα ύδατα» και μπορεί να χαρακτηριστούν και ως περίεργες.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις νέα ανοίγματα αυτές τις ημέρες και να κρατήσεις ήπιους τόνους όσον αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα. Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και ξεκινά μία περίοδος που θα δώσεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου και το σπίτι σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή θέματα που σχετίζονται με μακρινούς συγγενείς! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δείχνει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα τα οποία είναι «μακριά» από εσένα.

Η συμμετοχή του Ουρανού με δυσαρμονική όψη στην Πανσέληνο δείχνει πως είναι πιθανόν να ευθύνονται γεγονότα του παρελθόντος, σε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν τώρα. Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και σου λέει πως ό,τι και αν σε απασχολεί θα βρεις τρόπο να το διευθετήσεις, αν το αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα, τα οποία με τη σειρά τους θα σου προκαλέσουν εσωτερική ανησυχία. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου σου λέει να μην μπλέξεις φιλικά με οικονομικά ζητήματα και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, να θυμάσαι πως «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Στις 5/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και σηματοδοτεί ένα νέο διάστημα κατά το οποίο φαίνεται να έχουν προτεραιότητα τα οικονομικά ζητήματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα έσοδα, τα έξοδα και τη διαχείριση του ταμείου σου σε γενικότερο πλαίσιο.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 φέρνει ανατροπές! Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, μιας και η δυσαρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει εντάσεις και ρίξεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις και θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα, ακόμα κι αν νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Στις 5/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα, κατά το οποίο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις, αλλά και με αυτές που μοιράζεις!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους νέες υποχρεώσεις ή ακόμα και αγγαρείες αγαπημένων σου προσώπων δημιουργώντας ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ενδεχομένως να είναι πιεστικό. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8 δείχνει πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν σε πιεστικούς ρυθμούς, όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο τα πράγματα θα χαλαρώνουν.

Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αρκετές συζητήσεις για εσένα, χωρίς να είσαι παρών! Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στην επιλογή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι.

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8, η οποία θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα σε παρέες και φιλικές συναντήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα οι οποίες θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν αν και εσύ δεν προσπαθήσεις για αυτό.

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο η ένταση θα μειώνεται, για αυτό βάλε τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στα «sos», καθώς είναι αυτές που μπορούν να προκαλέσουν πιο εύκολα εντάσεις. Στις 5/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινάει μία περίοδος, η οποία θα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί, ιδιαίτερα αν αυτές υπήρξαν μεταξύ εσένα και φίλων σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο του Αυγούστου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος καταδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με τον άξονα καριέρα- οικογένεια τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε κάποια θέματα σχετικά με αυτούς τους δύο τομείς ή είναι εξίσου πιθανό οι κινήσεις προσώπων που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον να σε εκπλήξουν!

Εσύ καλείσαι να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου! Στις 5/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και σηματοδοτεί μία νέα περίοδο, κατά την οποία τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα αποκτήσουν βαρύνουσα σημασία και θα έχουν προτεραιότητα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα έχεις ανάγκη από δραστηριότητες, ανθρώπους και πράγματα τα οποία σε γεμίζουν χαρά, για αυτό καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου καταδεικνύει την ανάγκη να νιώσεις την ανεμελιά ενός παιδιού ή έστω την ανεμελιά που μπορεί να έρθει από ένα διάστημα χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες.

Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όμως αν το θελήσεις θα βρεις τρόπο να κερδίσεις ελεύθερο χρόνο, για να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει. Στις 5/8 ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως ξεκινά μία εποχή κατά την οποία ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες ανάγκες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, εσύ να νιώσεις πως οι προτεραιότητές σου άλλαξαν ή πως οι νέες σου ανάγκες είναι περισσότερο δαπανηρές!

Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις ανάγκες από τις επιθυμίες και να αποφύγεις περιττές αγορές αυτές τις ημέρες καθώς θα δημιουργήσουν έλλειμμα στο ταμείο σου. Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει ένα εσωστρεφές διάστημα, το οποίο ενδείκνυται για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα σου αυτές τις ημέρες. Είναι πιθανόν να υπάρξουν συμπεριφορές από αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες θα σε εκνευρίσουν και ενδεχομένως να σε οδηγήσουν είτε να ανταποδώσεις είτε να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για εκείνους.

Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να θυμάσαι πως μέσω της συζήτησης και του διαλόγου για οποιοδήποτε ζήτημα, θα έχεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα. Στις 5/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που έρχονται από τους άλλους παρά τα δικά σου θέματα…

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αυξήσεις ταχύτητα προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα, τα οποία σχετίζονται είτε με την καθημερινότητα είτε με εργασιακές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 σε προτρέπει να μην αφήνεις τα πράγματα για την τελευταία στιγμή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εμπόδια τα οποία θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου ώστε να έχεις μία γενική τους εικόνα.

Στις 5/8 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μία περίοδο η οποία θα έχει αρκετές διευθετήσεις όσον αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και ιδιαίτερα αυτών που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, για αυτό όσο λιγότερα αφήσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διευθετήσεις!

πηγή: myastro