Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 02.09 και λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κλείσουμε ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων. Στις 01.09 το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα στις συζητήσεις.

Δεν αποκλείεται να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που είναι κοντά μας καθημερινά. Παράλληλα σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Γεγονός είναι ότι με τη συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για αναγεννησιακές αλλαγές στην επαγγελματική μας ζωή. 

Στις 02.09 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων μας καλεί να κλείσουμε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να μας δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση. Η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα και πρωτότυπες λύσεις που θα μας απαλλάξουν από ψυχολογικά βάρη.

Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση, καθώς δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουμε συναισθήματα και να γίνουν αντιληπτά από τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Προσοχή ιδιαίτερα σε οικογενειακές, προσωπικές και οικονομικές σχέσεις, όπου μπορεί να επικρατήσει τελικά ψυχρότητα.

Στις 03.09 το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προσδίδει ωριμότητα και σταθερή διάθεση τις συζητήσεις. Οι λύσεις που θα δώσουμε στο πεδίο της δουλειάς θα είναι μακροπρόθεσμες και θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Στις 04.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει μία εσωτερική σύγκρουση μεταξύ αναγκών και επιθυμιών. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για πρωτοβουλίες και έντονη δράση.

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα ανοίγει αυλαία με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9. Αυτή η Πανσέληνος δείχνει πως ξεκίνησε το διάστημα που θα επανέλθεις πλήρως στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αν και φαίνεται πως δεν βρίσκεσαι ακόμα σε αυτή τη διάθεση. Δώσε προτεραιότητα σε εργασιακά ζητήματα καθώς φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα όπου θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις συμμάχους στα σχέδιά σου. Για αυτό το λόγο θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται και να επηρεάζεται αρκετά από τη γνώμη που έχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα σχετικά με τις κινήσεις σου.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για αυτό και θα αναζητήσεις την επαφή και την επικοινωνία με τους φίλους σου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλικές σχέσεις. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα και να βρεις ένα νέο χόμπι. Το να μοιραστείς τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα. για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς κοντά με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 του στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνει αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ξαφνικές λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με αυτούς και σε απασχολούν αρκετά, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην παρασυρθείς από σχέδια τα οποία δεν γίνεται να υλοποιηθούν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να φύγεις για κάποιες ημέρες από το «κλεινόν άστυ» ή να αλλάξεις παραστάσεις σε γενικότερο πλαίσιο. «Υπεύθυνη» για αυτά τα συναισθήματα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 η οποία θα σε ωθήσει να συλλέξεις καινούργιες εμπειρίες, να έρθεις σε επαφή με νέα πράγματα και διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Βέβαια είναι πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε προσγειώσουν αρκετά και εσύ καλείσαι να βάλεις τις απαραίτητες προτεραιότητες ώστε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις του παρελθόντος και θα ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 είναι πιθανό να σε οδηγήσει στην αναμόχλευση παρελθοντικών θεμάτων τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και ανοίξεις ξανά θέματα τα οποία έχουν κλείσει, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Στις 5/9 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Συγγενείς, γνωστοί, φίλοι ακόμα και γείτονες και τα θέματα που τους απασχολούν θα αποκτήσουν προτεραιότητα για εσένα!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 2/9 δείχνει ευκαιρίες για μία νέα αρχή σε επαγγελματικά και προσωπικά ξεκινήματα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει κάποια θέματα του παρελθόντος, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα, προκειμένου να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα στο παρόν. Να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και ευχάριστες εκπλήξεις σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 σου λέει πως αξίζει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων που θα βρίσκονται σε προτεραιότητα το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις και αυτές οι σκέψεις είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν άγχος. Αυτό το συναίσθημα με τη σειρά του θα κάνει την εμφάνισή του στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 σου λέει να επικεντρωθείς και να κλείσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα. Στις 5/9 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου κάτι που θα σε βοηθήσει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές το επόμενο διάστημα και θα σε οδηγήσουν σε πιο γρήγορη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων στις 2/9 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας σε αστρολογικό επίπεδο και δείχνει πώς το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανόν να παίξει «περίεργα» παιχνίδια και δεν αποκλείεται να σε φέρει εξαιρετικά κοντά με ένα φίλο σου και το αποτέλεσμα αυτού είναι να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου ώστε να μη θέσεις σε κίνδυνο διαπροσωπικές σχέσεις. Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 εγκαινιάζοντας ένα διάστημα το οποίο θα είναι αρκετά εσωστρεφές. Αυτή η εσωστρέφεια θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να μαζέψεις δυνάμεις για τα επόμενα σου σχέδια!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπος προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 φέρνει ευκαιρίες για να κλείσεις οριστικά επαγγελματικές εκκρεμότητες και να μην τις αφήσεις να διαιωνίζονται. Ο εργασιακός και ο επαγγελματικός τομέας θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη μετέπειτα πορεία σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 αποτελεί μία ευνοϊκή πλανητική μετακίνηση για εσένα καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 2/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις προσεκτικά κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, ιδιαίτερα αν σε αυτές υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εξιδανικεύσεις προσώπων καθώς αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες. Στις 5/9 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις και σου λέει να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και τα οικεία σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές διευθετήσεις και τακτοποιήσεις λογαριασμών και τέτοιου είδους υποχρεώσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 θα φέρει ζητήματα που σχετίζονται με έσοδα-έξοδα και το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο, στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις για αυτά τα ζητήματα αρκεί βέβαια και εσύ να ασχοληθείς με τη διευθέτηση τους. Στις 5/9 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση είναι περισσότερο βοηθητικός όχι μόνο για την επικοινωνία σου αλλά και για τη διάθεσή σου! Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έχεις επαφή με αρκετά πρόσωπα που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι που θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τιμητική σου καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου- Ιχθύων) στις 2/9 σε φέρνει στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις τα οποία σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Η λύση θα έρθει μέσω προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανόν η συμβουλή τους να σε βοηθήσει να βρεις τα πράγματα διαφορετικά προς όφελος σου. Στις 5/9 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι διαισθητικές σου ικανότητες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες!

πηγή: myastro