Η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία στο τέλος της, εντείνοντας την ανάγκη να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό, την εριστική διάθεση, την επιθετικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε το έντονο ψυχικό δυναμικό που μας διακατέχει.

Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε παρορμητικά ότι νιώθουμε, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να πληγώσει τους γύρω μας. Προσοχή και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς ο δυναμισμός και η επιθυμία για να επιβάλλουμε απόψεις και σκέψεις κυριαρχούν. Όμως οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις είναι ακόμα έντονες και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο της προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 έως και Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Κριός

Κριέ μα αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και η ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει με οικεία σου πρόσωπα. Πρόσεξε κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει ροπή σε κόντρες και λεκτικές αψιμαχίες με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται συζήτηση προκειμένου να διευθετηθούν, προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, καθώς τότε θα υπάρχουν λιγότερες παρανοήσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις προσεκτικά ζητήματα που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος μιας και αν τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, είναι πιθανόν να πάρουν  διαφορετική τροπή από αυτή που επιθυμείς.  Προτίμησε να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα μετά την Πέμπτη καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως οι συζητήσεις θα αποκτήσουν έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας.  Αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα κατά την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, προσπάθησε να μην θυμάσαι πράγματα τα οποία έχουν περάσει και να επικεντρωθείς στα «του παρόντος».  Την Κυριακή 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και η  επικοινωνία θα αρχίσει να βρίσκει τους ρυθμούς της.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή να «τρέχεις» προκειμένου να διευθετήσεις λογαριασμούς οι οποίοι αδειάζουν το ταμείο σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως ένα παρελθοντικό  οικονομικό ζήτημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, για αυτό προσπάθησε να το διευθετήσεις και να μην το αφήσεις σε εκκρεμότητα. Πρόσεξε ιδιαίτερα και κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορεί άλλα να πεις εσύ και άλλα να καταλάβουν εκείνα.  Στο τέλος της εβδομάδας 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα η επικοινωνία θα ομαλοποιηθεί.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται παρελθοντικά ζητήματα όμως η υποκειμενική σου ματιά δεν θα σε βοηθήσει να τα δεις σφαιρικά.  Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό,  μπορεί να φέρει κόντρες και αντιπαραθέσεις με ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Κάνε ένα βήμα πίσω και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.  Στις 12/7 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό δείχνει πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να «ξυπνήσουν» κάποια παράπονα που έχεις από αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτά θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου.  Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου  και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως  αυτές τις ημέρες θα έχεις την τάση να θυμάσαι «περσινά, ξινά σταφύλια» τα οποία θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αναμνήσεις  και παράπονα του παρελθόντος και σκέψου αν υπάρχει λόγος για να τα αναμοχλεύσεις.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα είναι περισσότερο βοηθητικός σε ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και με την διαχείριση συναισθημάτων και πληροφοριών.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικονομικές οφειλές ή αισθηματικές εκκρεμότητες.  Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού  μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία αλλά και προστριβές με πρόσωπα που θα συναναστραφείς. Προτίμησε να επιλύσεις ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία για αυτό προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο, προκειμένου να ξαναδείς σημαντικές υποθέσεις λίγο αργότερα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πώς μιλάς εντελώς άλλη γλώσσα από αυτή που μιλούν οι γύρω σου, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί επικοινωνιακά μπερδέματα.  Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι να δεις τα πράγματα όσο πιο αποστασιοποιημένα και χαλαρά γίνεται, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να μην σε επηρεάσουν.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στον επαγγελματικό τομέα καθώς και εκεί φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία και  σου λέει πως αν κάνεις λίγο υπομονή τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μετά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά έντονα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο του ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, δείχνοντας αρκετή κινητικότητα κατά τη διάρκεια της.  Είναι πιθανό να προστεθούν κι άλλες υποχρεώσεις σε αυτές που έχεις ήδη στο πλάνο σου και κάτι τέτοιο μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να σου πάρει περισσότερο χρόνο  μέχρι να κατευνάσεις τον εκνευρισμό σου, παρά για να φέρεις εις πέρας έκτακτες υποχρεώσεις και αγγαρείες.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και δείχνει πως έρχονται καλύτερες ημέρες στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Τοξότη μου από τη μία θα έχεις το μυαλό σου σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις  του παρόντος, από την άλλη θα  υπάρχουν κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κατασταλάξεις κάπου αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το παρελθόν θα εμπλακεί με το παρόν και η εμπλοκή αυτών των δύο δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά, ιδιαίτερα σε ζητήματα του αισθηματικού τομέα.  Μην επενδύσεις σε όμορφα λόγια που μπορεί να ακούσεις ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βάλεις μία τάξη στα θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να καταλάβει  τα λόγια αλλά και τις προθέσεις αγαπημένων προσώπων, φίλων και συνεργατών. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δεν εγγυάται πως θα καταφέρνεις να μεταφράσεις τις κινήσεις των άλλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  διάχυτος εκνευρισμός, ιδιαίτερα αν νιώσεις πώς οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Τότε θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλύτερη για να διευθετήσεις  ζητήματα που σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα αν και αυτά μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση και εκνευρισμό.  Επικεντρώσου στον απώτερο σκοπό σου που είναι να τα φέρεις εις πέρας και  όχι στην κούραση που μπορεί να έχεις, προκειμένου να μην τα αφήσεις σε εκκρεμότητα.  Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης υποχρεώσεων της καθημερινότητας.  Πρόσεξε περισσότερο αν αυτές οι εκκρεμότητες σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο «βατή» σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που  σχετίζονται με το ταμείο σου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθούν νέα δεδομένα σε αυτά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό  δεν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην κάνεις ένα νέο άνοιγμα που σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα.  Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πώς το επόμενο διάστημα θα  έχει ευκαιρίες για την αισθηματική σου ζωή.

πηγή: myastro