Τα Ζώδια της εβδομάδας 7/12 – 13/12/2020: Η εβδομάδα αυτή είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εκλείψεων, της πρώτης που πραγματοποιήθηκε στις 30/11 και της δεύτερης που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12. Είναι μία εβδομάδα που ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες με τις όψεις του μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω του θόλου σκηνικού που στήνει.

Στις 9/12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστικές κινήσεις και μπορεί να δημιουργήσει εξαπατήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον μας. Παράλληλα καλό είναι να επικεντρωθούμε εσωτερικά, ώστε να σκεφθούμε ποια είναι πραγματικά τα αντικείμενα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε για να βοηθήσουμε την προσωπική μας εξέλιξη. Καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές αποφάσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν σημαντικά λάθη. 

Μια εβδομάδα με αισθησιασμό, δράση, αλλά και αυταπάτες.

Στις 10/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος στην προσωπική μας ζωή. Τα ισχυρά συναισθήματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και καθοδηγούν τη σχέση μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Στα οικονομικά, η διαίσθηση μας είναι έντονη και μας βοηθά να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν τρίτους, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που μας ενδιαφέρουν.

Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα το θάρρος, τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητα. Έχουμε την έντονη ανάγκη και επιθυμία για επίτευξη των στόχων μας σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα γίνει άμεσα εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Παράλληλα, με μεγαλύτερη ευκολία μπορούμε να προσεγγίσουμε πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν. Πιθανές προτάσεις από το εξωτερικό νοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.

Στις 13/12 το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας καθιστά ευάλωτους σε ψέματα και αυταπάτες. Καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να εμπλακούμε σε καταστάσεις θολές και αχαρτογράφητες. Πρόσωπα μπορεί να μας προσεγγίσουν εκφράζοντας μεγάλες υποσχέσεις και σχέδια, όμως το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν κρυφά σημεία που δεν εκφράζονται και μπορεί να μας οδηγήσουν σε παγίδες. Παράλληλα είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και να είμαστε απόλυτα μετριοπαθείς στις δεσμεύσεις μας. 

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις και έτσι να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου.

Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που από τη μία θα φτιάξουν τη διάθεση σου από την άλλη όμως θα «χαλάσουν» το ταμείο σου! Στο τέλος εβδομάδας στο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα έχει «κινητικότητα» ακόμα και αν βρίσκεσαι στο σπίτι! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου και κάνε ένα περίπατο ή επικοινώνησε με ανθρώπους που έχεις να ακούσεις καιρό.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε μία σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία ίσως να έχει κάποια ζητήματα. Προσπάθησε να τα επιλύσεις αυτές τις ημέρες καθώς να θυμάσαι πως θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να το κάνεις.

Προς τα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό ενισχύει την ενέργειά σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και πρακτικά ζητήματα!

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχουν κάνει και την εμφάνισή τους κάποια θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που θεωρείς πως έχεις «ανοιχτές» καθώς αυτές χρειάζονται προτεραιότητα.

Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει ένα τηλέφωνο από ένα φίλο σου, ο οποίος θα σε παρακινήσει για κάτι! Οι συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον αισθηματικό τομέα αλλά και τον επαγγελματικό, φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους προς το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα χωρίζεται σε δύο μέρη και κατά το πρώτο μισό της αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποια εργασιακά ζητήματα καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Κατά το δεύτερο μισό της κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σε οδηγήσουν να αλλάξεις προτεραιότητες και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό στις 11/12 φέρνει επιβράβευση στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έχεις επικεντρωθεί σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή σε οικογενειακές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο.

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα «εστίας». Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 11/12 θα πραγματοποιηθεί ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Άρη που βρίσκεται στον Κριό. Αυτή η θετική όψη θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε μελλοντικά σχέδια, στόχους και φιλοδοξίες!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα προτεραιότητα θα έχει η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως κάποιοι από αυτούς σου έχουν λείψει αρκετά. Έτσι λοιπόν εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση και κράτησε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα αυξήσει την ενέργειά σου, η οποία φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος εκτόνωσης στις εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού! Μία άκρως παραγωγική εβδομάδα έχει ξεκινήσει.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς αυτά είναι που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και για το διάστημα που θα παραμείνει στο παραπάνω ζώδιο θα είναι πολύ δύσκολο να δώσεις προτεραιότητα σε κάτι άλλο εκτός των οικονομικών.

Είναι γεγονός πως μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιες αγορές όμως καλό θα ήταν να προσέξεις πάρα πολύ τα έξοδα για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει δίπλα σου ένα πρόσωπο που υπήρξαν αντιπαραθέσεις το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η γοητεία σου συνεχίζει να αυξάνεται και αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο τη φέρνει στο προσκήνιο και την κάνει αντικείμενο συζήτησης!

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου υποθέσεις και με την αισθηματική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως αν προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε οικονομικά ζητήματα προς το τέλος της εβδομάδας, τότε φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα βρίσκεσαι σε άκρως επικοινωνιακή διάθεση, καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 11/12 ο Ήλιος που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό και θα σε οδηγήσει στη δράση!

Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό που θα είναι προς όφελός σου, για αυτό οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως ενδείκνυνται για γυμναστική και άθληση!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα αναπολήσεις αρκετά δραστηριότητες που έκανες με φίλους σου καθώς και την ενασχόληση σου με κάποια ζητήματα που αφορούσαν συλλογικές δράσεις.

Τα τηλέφωνα, το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα θα κρατήσουν «ζωντανή» την επικοινωνία με τους φίλους σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου. Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, σε προτρέπει να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στο σπίτι και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε καλό σκοπό!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στο περιβάλλον εργασίας σου, το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να φέρει κάποια κέρδη μέσα από ένα επαγγελματικό project το οποίο είχες φέρει εις πέρας.

Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», καθώς και αυτό χρειάζεται για να αποφορτιστείς και να ξεφύγεις λίγο από σκέψεις για τη δουλειά!

Ιχθείς

Ιχθύ μου το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε μελλοντικά σχέδια και ανθρώπους οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μακριά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί την επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις επαφή «δια ζώσης».

Στις 11/12 το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς και κάποιες υποχρεώσεις καθημερινότητας. Εκμεταλλεύσου τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας καθώς φαίνεται πως μπορείς να φέρεις εις πέρας σχεδόν τα πάντα!

πηγή: myastro