Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην καθημερινότητα αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικό δελτίο. Στις 9 Σεπτεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο δουλειάς και καθημερινό προγραμματισμού. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο που κινούμαστε καθώς έρχονται ευκαιρίες που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε.

Πιθανόν είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη μας και σε νέους δρόμους σε ότι αφορά την καριέρα μας. Είναι απαραίτητο βέβαια να ξεφύγουμε από πιθανές αλαζονικές και υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας που μας διακατέχει. Στα αισθηματικά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να λύσουμε θέματα ρουτίνας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση μας. Οι όποιες λεπτομέρειες δημιουργούν ένταση μπορούν να μείνουν στο παρελθόν.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό (από τις 9 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε στάση) και μας ωθεί να περάσουμε μία περίοδο έντονων αναζητήσεων σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας. Μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου έχουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε επιθυμίες, σχέδια και επιδιώξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, καθώς μπορεί να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις και δυσκολίες που πρέπει να διαχειριστούμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε αυτό το χρονικό διάστημα, ώστε να αντιληφθούμε πραγματικά αν εν γένει στη ζωή μας ακολουθούμε τον δρόμο που μας ικανοποιεί. Στα αισθηματικά, ο εγωκεντρισμός και ο εκνευρισμός θα είναι κακή σύμβουλοι σε πιθανές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε. Στα επαγγελματικά, είναι προτιμότερο να μην πραγματοποιήσουμε νέα ξεκινήματα, αλλά να προβούμε σε αλλαγές που  μπορεί να είναι απαραίτητες στις ήδη υπάρχουσες δράσεις μας.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που επηρεάζουν την καθημερινή μας δράση. Καλό είναι να μην πάρουμε πρωτοβουλίες σε εργασιακά ζητήματα που μας απασχολούν, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος για εμάς. Παράλληλα ας αφήσουμε στην άκρη για λίγο πιθανές συζητήσεις ή συμφωνίες με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον, επειδή το πιθανότερο είναι να μην μας δίνουν αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως αυτά που θέλεις να κάνεις έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας, για αυτό και θα χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τη δράση σου. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σχέδια του προηγούμενου διαστήματος. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αλλά και τις ενέργειες που έχεις κάνει σε αυτά. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα φέρνεις συχνά στο μυαλό σου κινήσεις που αφορούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν -όσον αφορά ένα προσωπικό ζήτημα- να νιώσεις πως έχεις κάνει κάποιες λάθος ενέργειες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθείς να τις διορθώσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει άλλες ανάγκες και επιθυμίες σε εσένα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δεις με «διαφορετικό μάτι», τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων ή ακόμα και σε μία παρέα. Τώρα φαίνεται πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει ξεκαθαρίσματα στο φιλικό αλλά και κοινωνικό σου περίγυρο.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από τις συζητήσεις αυτές είναι μία καλή εβδομάδα για να φτιάξεις ένα καλό οικονομικό πλάνο αλλά και για να ξεκινήσεις αποταμίευση. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε κινήσεις που θα κάνεις και αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν ευκαιρίες σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, βοηθά πολύ την κατάσταση σε αυτούς τους δύο τομείς. Συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα είναι μέσα στα σενάρια αυτής της εβδομάδας, η οποία φαίνεται πως θα είναι ενδιαφέρουσα. Στις 9/9 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και αυτό δείχνει πως κάποια σχέδια που είχες για το επόμενο διάστημα και σχετίζονται είτε με ένα ταξίδι είτε με εκπαιδευτικά ζητήματα, ίσως χρειαστούν αναθεώρηση.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν είναι βοηθητικές για να τις διευθετήσεις έως και τα μέσα της εβδομάδας. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία δεν είχες διευθετήσει μέχρι τώρα. Αυτά τα ζητήματα πιθανόν να σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς και με κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις άμεσα, καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα διευθετήσεις μετά.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές φιλικές συναντήσεις και επαφές με κόσμο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και θα σε αποφορτίσουν από την έντονη καθημερινότητα. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι «άλλοι» θα σου δίνουν συχνά-πυκνά αφορμή να εκνευριστείς. Τα ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αναπόφευκτα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις, που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα και σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με αυτόν, καθώς η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε αφορά τη δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού ξεκινά στις 9/9 και είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως μαζί της ξεκινούν και οι αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει και αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Κάποια σχέδια φαίνεται πως πιθανόν να καθυστερήσουν όμως αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να τα αξιολογήσεις καλύτερα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι ενέργειες που θα κάνεις σε αυτό τον τομέα θα είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και οικονομικών θεμάτων. Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία θα συνοδεύεται από ένα δελεαστικό οικονομικό σκέλος. Από τις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις και να καταλήξεις σε χρήσιμα συμπεράσματα! Το μήνυμα της ανάδρομης πορείας του Άρη είναι να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος σε μία σχέση που έχεις τώρα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα υπάρξουν συναντήσεις αλλά και εξελίξεις σε προσωπικά σου ζητήματα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η αρμονική όψη που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες στην προσωπική σου ζωή. Από τις 9/9 φαίνεται πως το κλίμα θα αλλάξει μιας και ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού η οποία φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν εντός οικίας και χρησιμοποίησέ τις διπλωματικές σου ικανότητες για να διευθετήσεις ένα οικογενειακό ζήτημα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία αφορούν και άλλα πρόσωπα. Να θυμάσαι πως μπορείς να διευθετήσεις οτιδήποτε προκύψει αρκεί να έχεις καλή διάθεση. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις ξανά και να αξιολογήσεις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις που έχεις με συγγενικά σου πρόσωπα και μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς θα έχεις κάποιες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις είτε με συνεργάτες σου είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι αρμονικές όψεις μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στην Παρθένο και της πολυαστρίας που υπάρχει στον Αιγόκερω υποδηλώνουν ένα ευχάριστο κλίμα στο περιβάλλον σου. Από τις 9/9 τα πράγματα φαίνεται πως διαφοροποιούνται καθώς ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να διευθετήσει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και οποιοδήποτε θέμα αφορά το ταμείο σου, ώστε να μην το βρεις μπροστά σου αργότερα.

πηγή: myastro