Tα Ζώδια της εβδομάδας 8/2/2021 – 14/2/2021: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου είναι το καθοριστικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, καθώς οδηγεί σε επανεξέταση ζητημάτων του παρελθόντος και νέα ξεκινήματα. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς σηματοδοτεί μία καινούργια πραγματικότητα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Ζητήματα του παρελθόντος ανατρέπονται και οδηγούν σε νέα ξεκινήματα σε κοινωνικό επίπεδο.

Η πολυαστρία στον Υδροχόο (Ήλιος, Σελήνη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος) δημιουργεί ιδιαίτερη δυναμική σε κοινωνικά θέματα, σε φιλικές σχέσεις, σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο και αφορούν συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχουμε, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δώσουμε λύσεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές που καλό είναι να κατευνάσουμε. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από παρορμητικές σκέψεις, καθώς οι παρεξηγήσεις και η ερωτική μας διάθεση θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η απόλυτη συνοδός Αφροδίτης – Δία στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα με βάση την φιλία και την κατανόηση των ιδεών και των αντιλήψεων μας. Μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον μπορεί να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα καθορίσουν την προσωπική και επαγγελματική μας πορεία.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μας βοηθά να εκφράσουμε με ευκολία σκέψεις και ανάγκες που αφορούν τον φιλικό περίγυρο και την κοινωνία. Πιθανές είναι οι επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να επανασυνδεθούμε μαζί τους. Λύνοντας θέματα από το παρελθόν που απασχολούν την προσωπική μας ζωή μπορούμε να ομορφύνουμε τη σχέση μας και να την αντιμετωπίσουμε με διαφορετική ματιά.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την έμπνευση και την επιθυμία να επικεντρωθούμε σε καλλιτεχνικές ανησυχίες που μας ικανοποιούν άμεσα. Η πνευματικότητα εναρμονίζεται με την πράξη και δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που απογειώνει πνευματικά ζητήματα.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο μας βοηθούν να πολλαπλασιάσουμε τις ιδέες μας, να αφιερώσουμε χρόνο ώστε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά μας. Η ορθολογική μας κρίση θα βοηθήσει να κλείσουμε εκκρεμότητες και παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσεις στα επικοινωνιακά ερεθίσματα των άλλων, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι συγκαταβατικός.

Πρόσεξε ιδιαίτερα και ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι ομαδικών συζητήσεων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 στρέφει την προσοχή σου στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου, στα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς και σε υποθέσεις που τα απασχολούν.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαντάσου πως επικοινωνιακά βαδίζεις πάνω σε τεντωμένο σχοινί και η κάθε λέξη με ένταση μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου. Το τετράγωνο του Ερμή ο όποιος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 10/2, δημιουργεί δυσθυμία η οποία μπορεί να εκφραστεί με ένταση και θυμό.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 στρέφει το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό τομέα καθώς φαίνεται πως εκεί υπάρχει αρκετή κινητικότητα. Να θυμάσαι πως τώρα δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για κάποια θέματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά στη δουλειά, όμως με κάποιο τρόπο φαίνεται πως δεν θα σε επηρεάζουν πλέον όπως πρότινος.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να πέσουν κάποιες «σκιές» στη διάθεσή σου -η οποία σε γενικότερο πλαίσιο δεν συνάδει με αυτές- καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποια θέματα του παρελθόντος. Αυτά είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί την τάση της ανακύκλωσης κάποιων θεμάτων.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 μπορεί να σε οδηγήσει να αποκτήσεις ξανά επαφή με κάποια πρόσωπα με τα οποία έχεις χαθεί.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και είναι πάρα πολύ πιθανό να σχετίζονται με κάποια υπόθεση του παρελθόντος ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά εσύ δεν θα πρέπει να πέσεις σε αυτή την παγίδα, μιας και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να «ρίξει λάδι στη φωτιά» πολύ εύκολα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 και η πολυαστρία που θα υπάρχει κατά τη διάρκεια της σε αυτό το ζώδιο, δείχνουν πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα ή τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν σε αυτόν. Αν υπάρχουν χρέη του παρελθόντος τώρα είναι πιθανό να επιτυχείς μία πολύ καλή διευθέτηση σε αυτά.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα ίσως παρατηρήσεις πως οι άλλοι κάνουν κάποιου είδους «τεστ» αντοχής στη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να δίνονται αρκετά συχνά αφορμές για εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα τα οποία θα σε οδηγήσουν αντιδράσεις. Να θυμάσαι πως θα κερδίσεις πολλά περισσότερα αν δεν υψώσεις τη φωνή σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα χάσεις το δίκιο σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 επισφραγίζει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το διάστημα για το τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις από πρόσωπα που αγαπάς.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα μιας και είναι αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως και η επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της, κάτι που θα γίνει πιο έντονο μετά τις 10/2 που θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Προσπάθησε να μην αφήσεις την κούραση και τον εκνευρισμό για κάποια θέματα που έχεις προς διευθέτηση να επηρεάσει την επικοινωνία προς τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και τη συμπεριφορά προς το ταίρι σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 θα σε οδηγήσει να δεις με «άλλο μάτι», θέματα της καθημερινότητας τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα.

Ζυγός

Ζυγέ μου μία άκρως δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρκεί να προσέξεις κάποια μικρά επικοινωνιακά εμπόδια τα οποία μπορεί να προκύψουν γύρω στα μέσα της. Συγκεκριμένα στις 10/2 το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να σε οδηγήσει να εκφράσεις έντονα τον εκνευρισμό σου, ο οποίος φαίνεται πως μπορεί να προκληθεί από ζητήματα της καθημερινότητας.

Παρόλα αυτά η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα κάτι το οποίο θα επισφραγιστεί με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2. Αυτή η νέα Σελήνη θα εξάρει τη δημιουργική σου διάθεση και τη φαντασία σου και είναι πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα. Όλα είναι πιθανά αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Σκορπιός

Σκορπιέ με αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς κάτι το οποίο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Παρόλα αυτά φαίνεται πως τα θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, θα βρίσκονται ψηλά τις προτεραιότητές σου.

Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διενέξεις είτε με συνεργάτες σου είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/2 στο ζώδιο του Υδροχόου δεν αποκλείεται να σε βάλει σε σκέψεις όσον αφορά τα επόμενα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και μία μετακόμιση.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις και να είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στην επικοινωνία ακόμα και με ανθρώπους που δεν περιμένεις. Για αυτό το λόγο ίσως χρειαστεί να είσαι υπομονετικός μέχρι να γίνουν κάποια πράγματα που θέλεις, όπως και ευέλικτος σε κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις ή αλλαγές σχεδίων.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως να θυμάσαι πως η θετική στάση είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 εντείνει την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα και δίνει το έναυσμα για κάποια ξεκαθαρίσματα σε παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα σκέφτεσαι αρκετά ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο φαίνεται πως έρχεται από το παρελθόν όμως σε απασχολεί μέχρι και στο παρόν. Οι σκέψεις που κάνεις θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 δεν προάγει τη σταθερότητα και δημιουργεί εκνευρισμό ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 σε οδηγεί να σκεφτείς τι ή ποιος έχει περισσότερη σημασία για εσένα αυτό το διάστημα και να επικεντρωθείς εκεί.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ανοίξεις αρκετά μέτωπα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολλά και μικρά πράγματα τα οποία χρειάζονται τη δική σου διευθέτηση. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να σε οδηγήσει να χάσεις την υπομονή σου και να πεις λόγια που δεν εννοείς και λέξεις που πληγώνουν.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 11/2 θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα επενδύσεις σε αυτές. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες υπάρχουν εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται αρκετά από τη γνώμη που έχουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου στα δικά σου ζητήματα, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις των προσωπικών σου υποθέσεων. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει διαξιφισμούς με τους γύρω σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως οι άλλοι «υπερβαίνουν τα εσκαμμένα» σε δικά σου ζητήματα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 μπορεί να σου δώσει λύση σε ένα ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει για καιρό και μέχρι τώρα φαινόταν άλυτο.

πηγή: myastro