Τα Ζώδια της εβδομάδας 9/11 – 15/11/2020: Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι έντονη αστρολογικά, καθώς τα δρώμενα στον ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά γεγονότα που θα μας επηρεάσουν έντονα. Στις 09.11 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Ανάγκες και επιθυμίες αντικρούονται και είναι απαραίτητο μέσα μας να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να αποφύγουμε τις οποίες εντάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να εκτονωθούμε στο ταίρι μας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προσπάθεια επούλωσης βαθύτερων ανασφαλειών και εξομολόγηση έντονων συναισθημάτων.

Στις 10.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να περιεργαστούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν, χωρίς να εκφράσουμε την άποψή μας. Η καχυποψία εκτοξεύεται και μπορεί να οδηγηθούμε σε τριβές με πρόσωπα πού συναλλασσόμαστε οικονομικά ή σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε πληγές που είναι καλά κρυμμένες μέσα μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε κατανόηση στον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ξεπεράσουμε ότι μας πονάει.

Στις 12.11 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας έντονο σκηνικό σε πεδία εξουσίας και σε οικονομικές υποθέσεις που πιθανά μας απασχολούν έντονα. Σε ότι αφορά το επίπεδο της καριέρας είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές με έναυσμα την συγκεκριμένη σύνοδο. Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματος μας που θα μας βοηθήσουν να δομήσουμε μία νέα δημόσια εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ανάγκη για εξουσία που μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και επιβλητικότητα.

Στις 15.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καλή οικονομική συμφωνία που θα μας ικανοποιήσει. Παράλληλα βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα που μας απασχολούν έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν επούλωσης. Έχουμε το ψυχικό σθένος την ωριμότητα και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε ότι μας έχει πληγώσει.

Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να δραστηριοποιηθούμε. Δεν θα μείνουμε πια άπραγοι, παρατηρώντας ότι συμβαίνει γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να χαλιναγωγήσουμε την συσσωρευμένη οργή που υπάρχει μέσα μας, λόγω της ανάδρομης πορείας του των τελευταίων δύο μηνών. Η ένταση που θα προκύψει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Είναι απαραίτητο να περιορίσουμε την επιθετικότητα, την ορμή, τον παρορμητισμό με σκοπό να προστατεύσουμε τις σημαντικές σχέσεις και τα κυρίαρχα επιτεύγματα που μέχρι τώρα έχουμε κατακτήσει στη ζωή μας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν συνεταίρους συνεργάτες του και ανθρώπους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες! Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θετικά νέα που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι.

Ένας συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών θα βρεθεί στο προσκήνιο και αν κάνεις τις σωστές διαπραγματεύσεις τότε θα βγεις κερδισμένος. Άλλο ένα θετικό που θα συμβεί κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης είναι πως ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάτι που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδια του επόμενου διαστήματος.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα από την αρχή ως και το τέλος είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει σε αυτές που θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο πως από εδώ και πέρα χρειάζεται να επικεντρωθείς στο παρόν.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Ερμής ανοίγει την αυλαία στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας καθώς στις 11/11 κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε επιφορτίζει σε καθημερινή βάση.

Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλαγές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να αναλάβεις δράση και να βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε εμπνέουν ενδεχομένως και να ερωτευτείς! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα και σε αισθηματικά ζητήματα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα καινούργιο διάστημα στην προσωπική σου ζωή το οποίο φέρνει ελπίδα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου καθώς και σε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει αρκετά τον Οκτώβριο και μέχρι τώρα παρέμεναν σε εκκρεμότητα.

Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σου βάλει ιδέες για αλλαγές! Δεν αποκλείεται να αρχίζεις να σκέφτεσαι από μία αλλαγή στο χώρο που ζεις μέχρι και μία αλλαγή του χώρου που ζεις, δηλαδή μία μετακόμιση. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, όμως απόφυγε την παρόρμηση.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, αν έχεις να διευθετήσεις ζητήματα σπουδών ή να δώσεις κάποιες εξετάσεις στην εκπαίδευση. Επίσης τώρα από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα αυξηθεί κατακόρυφα!

Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και νέα ενδιαφέροντα σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και το επόμενο διάστημα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και μπορεί να επαναφέρει ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τον Οκτώβριο, όπου ο Ερμής πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα του οικονομικού τομέα και να παίρνεις αποφάσεις οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να είναι «εν θερμώ». Ο Ερμής σε αυτή τη θέση δημιουργεί κυκλοθυμία και θα πρέπει να την αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια ή κάποια πεπραγμένα που αφορούν το ταμείο σου. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και ξεκινά να ξεκαθαρίζει το οποίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/11 θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα -ιδιαίτερα αν αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις- όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση διαφωνιών και παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος.

Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως δημιουργεί μία σταθερή βάση για να εξελιχθούν νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και σε βοηθά να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά αφηρημένο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να χάνεις αρκετό από το χρόνο σου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην περνάς στο πρακτικό κομμάτι των υποχρεώσεων.

Στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν γίνει στο παρασκήνιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, μπορεί να αναθερμάνει κάποια αισθηματικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του τον Οκτώβριο, το Σκορπιό. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις 11/11 σηματοδοτεί ένα καινούργιο διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου θα έχει καινούργιες ιδέες οι οποίες μάλιστα θα είναι αξιοποιήσιμες! Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση τους.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 αλλάζει τα δεδομένα σε μία φιλική σχέση και στρώνει το έδαφος για να εξελιχθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα.

Αυτές οι ιδέες πιθανόν να αφορούν τη δουλειά ή μια λύση για ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς ακόμα και ο τρόπος που τα βλέπεις ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση!

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σκέφτεσαι αρκετά την επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που ίσως να μην είναι εύκολο να βρεθείς αυτή τη στιγμή από κοντά, καθώς και κάποια ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν! Το μυαλό σου γυρίζει σε εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατάς την καλή σου διάθεση.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και δημιουργεί πολύ καλή διάθεση. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης σε οδηγεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.

πηγή: myastro