Το 2018 άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για πολλά ζώδια  η χρονιά που το μεγάλο όνειρο, επιτέλους θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! Είναι μία νέα χρονιά που θα αναζωπυρώσει την αξία της οικογένειας και θα δώσει και σημαντικές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού να κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου! Το 2018 αστρολογικά λοιπόν είναι ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ!
Ποιοι όμως θα είναι οι τυχεροί που θα κάνουν το «μεγάλο βήμα» και θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα του 2018;  Ετοιμάσαμε μία λίστα με τα επικρατέστερα ζώδια  και ωροσκόπους  και στην παραθέτουμε για να την μελετήσεις! Φυσικά σε ενημερώνουμε ότι η υπόθεση γάμος είναι ένα εντελώς προσωπικό θέμα, που είναι απαραίτητη η μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου!  Για το λόγο αυτό αν δεν δεις το ζώδιο ή την ημερομηνία σου στην λίστα γάμου 2018, θυμήσου ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον αστρολογικό σου χάρτη, που πραγματικά να δηλώνουν ότι τη νέα χρονιά θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την σχέση σου με τα δεσμά του γάμου!

Οι Γάμοι  του 2018

  • Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο έχουν πολλές πιθανότητες να παντρευτούν μέχρι το φθινόπωρο 2018. Περισσότερες πιθανότητες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί στις 5-13 Μαΐου και 7-15 Νοεμβρίου.  Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο ή στον Σκορπιό στην 15-16ο και στην 19-21ο. Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη
  • Γάμους θα δούμε την περίοδο του Μαΐου και του Αυγούστου και από τους Ιχθύες και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 6-8 Μαρτίου και 5-7 Σεπτεμβρίου  αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο Ιχθύ  ή Παρθένο κοντά στην 14-17ο .
  • Από τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους έχουμε γάμους σε όσους ανήκουν στο 1οδεκαήμερο . Οι γάμοι αυτοί, θα είναι περισσότερο για το κοινωνικό πρέπει, ή αποτέλεσμα μίας ήδη υπάρχουσας μόνιμης δέσμευσης. Ωστόσο θα δούμε και Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν το μεγάλο βήμα, σαν αποτέλεσμα ενός μοιραίου πάθους που ζουν!
  • Λέοντες και Υδροχόοι  αν και δεν είναι οι πρώτοι στην λίστα γάμου, έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτή τη χρονιά να παντρευτούν όσοι έχουν γεννηθεί από τις 16-22 Αυγούστου και από τις 13-19 Φεβρουαρίου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο  κοντά στην 24-29ο … Η απόφαση του γάμου μπορεί να είναι ξαφνική!
  • Δίδυμοι και Τοξότες θα ανέβουν θα κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου, κυρίως από το Φθινόπωρο του 2018,  θα είναι κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο ή έχουν τον ωροσκόπο τους στο 1ο δεκαήμερο!

Πηγή: Oroskopos.gr