Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο κινήσεων και πρωτοβουλιών καθώς επιλέγουμε να προχωρήσουμε αθόρυβα σε ότι θέλουμε να πραγματοποιήσουν.

Αρχικά, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/10 θα επηρεάσει το κριτήριο μας κυρίως στην προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να χάσουμε τον δρόμο μας, να αμφισβητήσουμε τον σύντροφό μας, να δημιουργήσουμε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστική βάση. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν αφού το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς απέναντί μας. Καλό είναι επίσης να μην παρασυρθούμε σε επίπεδο διασκέδασης κυρίως σε ότι αφορά το αλκοόλ καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε χάνοντας το μέτρο σε μεγάλο βαθμό.

Στις 28/10 οι συνθήκες αλλάζουν καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο μας δίνει την ευκαιρία να αισιοδοξούμε. Ο σύντροφός μας ή πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για σημαντικά πράγματα και εξελίξεις στη ζωή μας. Πιθανό είναι να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία από εμάς και θα μας οδηγήσουν με θετική μάτια και αισιοδοξία σε καταστάσεις που θα μας ανανεώσουν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν εξομολογήσεις που θα οδηγήσουν σε καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας.

Στις 30/10 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, στο ζώδιο της παραδοσιακής του κυβέρνησης. Ο δυναμισμός και η διαισθητικότητα που μας χαρακτηρίζουν εκφράζονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Κυρίως θα εκφραστούν μέσα από τις οικονομικές και προσωπικές μας υποθέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που οφείλουμε να λύσουμε παίρνοντας πρωτοβουλίες. Το πάθος και η αυτοπεποίθηση θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που μπορούν να παρθούν κρατώντας χαμηλούς τόνους. Είναι απαραίτητο να κινηθούμε αθόρυβα αποφεύγοντας τις προκλήσεις. Προσοχή σε έντονη καχυποψία που μπορεί να προκαλέσει τριβές και κόντρες τόσο σε επιχειρηματικές συμφωνίες όσο και σε σχέσεις.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο που δεν πρέπει να μας απογοητεύσουν. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από την καταπίεση, τον περιορισμό, την αρνητική διάθεση και την απαισιοδοξία λόγω πιθανών δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συμφωνίες ή στην αισθηματική μας ζωή.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο (28/10). Αυτή η όψη θα βοηθήσει σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς και σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα αυτό το διάστημα.

Στις 30/10 ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει σε ένα πολύ καλό ζώδιο για εκείνον -το Σκορπιό- και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει υπερδιέγερση και θα ενισχύσει την ενέργεια σου. Αξιοποίησε την προς όφελός σου διευθετώντας ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, αλλά πρόσεξε τα έξοδα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ πιο φιλική προς εσένα καθώς φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ευχάριστες στιγμές και χρόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 και μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο, το οποίο θα αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως σε κάποιες συνεργασίες ή κάποιες σχέσεις οι τόνοι να ανέβουν το επόμενο διάστημα και να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Δίδυμος

Δίδυμε μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα βρίσκονται για τους σωστούς λόγους, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο (28/10) φέρνει ευχάριστα νέα. Η εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης όπως και η αναγνώριση των προσπαθειών και της συνεισφοράς σου μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, είναι πολύ πιθανά σενάρια για αυτές τις ημέρες.

Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και σε καλεί να δείξεις πειθαρχία σε δουλειές και υποχρεώσεις που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, καθώς αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις το τρέξιμο και κατά συνέπεια το άγχος.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου φαίνεται πως θα έχει πιο ήπιους τόνους για εσένα από ότι ολόκληρος ο μήνας και θα σου δώσει την «ανάσα» που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρει ευκαιρίες για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας, οι οποίες έχουν μείνει τελευταίες. Ακόμη φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ευχάριστες στιγμές οι οποίες θα έρθουν είτε μέσω συναντήσεων και επικοινωνίας με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε γιατί θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. 

Στις 30/10 ο Άρης περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα το Σκορπιό και μαζί με τον Ήλιο -ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αυτό το ζώδιο- συνηγορούν σε ένα διάστημα το οποίο θα έχει πολλές συζητήσεις, ραντεβού και αγορές!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να χαλαρώσεις και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητες να βρεις ένα νέο χόμπι ή να θυμηθείς ένα παλαιότερο! Επίσης αυτή όψη είναι πάρα πολύ βοηθητική για θέματα τα οποία σχετίζονται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα είναι πιο απαιτητικός προς εσένα. 

Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα και προσοχή σε οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, ώστε να μην τα αφήσεις να σου προκαλέσουν άγχος.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα έρχεται με αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις από την άλλη όμως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος. 

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα ενισχύσει την έμπνευσή σου, θα φέρει νέες ιδέες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αλλαγές και νέες προσθήκες στο σπίτι, οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 30/10 θα σε «επαναφέρει στην τάξη», μιας και θα σου υπενθυμίσεις κάποιες δουλειές και θα σε προτρέψει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να μην τις αφήσεις για τελευταία στιγμή.

Ζυγός

Ζυγέ μου φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα ενός μήνα που ήταν αρκετά απαιτητικός για εσένα και πολύ πιθανό να δοκίμασε τις αντοχές σου, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του και περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά -το Σκορπιό- στις 30/10. Αυτή η αλλαγή θα σου προσφέρει ανάσα καθώς σιγά-σιγά θα παρατηρήσεις πως οι καταστάσεις που μπορεί να σου δημιούργησαν άγχος, νεύρα και ένταση το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να υπάρχουν περισσότερα έξοδα, όμως είναι στο χέρι σου να μην το αφήσεις να συμβεί.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα φέρνει και ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ετοιμάσου να φιλοξενήσεις τον Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 30/10, μία θέση που είναι πολύ θετική για αυτόν μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άρης ήταν ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας. Έτσι λοιπόν από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ακόμα θα σου προσφέρει δύναμη και αντοχή, δύο πολύ βοηθητικά στοιχεία για εσένα.

Την ίδια ημέρα με την αλλαγή του Άρη θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αποστάσεις με οικεία σου πρόσωπα, προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτό το σενάριο.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψεις εξαγώνου το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτή θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10. Αυτές οι ημέρες θα είναι βοηθητικές για να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, να βελτιωθούν κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, πολύ πιθανό να βρεις άκρη σε μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. 

Προϋπόθεση για να πάρεις αυτά τα «δώρα» είναι να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως φαντάζεσαι πως μπορεί να είναι. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα σημάνει ένα διάστημα το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και επιλεκτικός με τους ανθρώπους που θα αποφασίσεις να μοιραστείς δικά σου ζητήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου μία εβδομάδα κατά την οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα ξεκινά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10, κάτι που δείχνει πως το πρώτο μισό της εβδομάδας θα υπάρχει μία «πληθωρική» διάθεση όσον αφορά οικονομικές διευθετήσεις.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να προβείς σε κάποιες αγορές οι οποίες κοστίζουν ή είναι εξίσου πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι λίγο πιο φειδωλός με τα έξοδα ώστε «το ταμείο να μη βγει μείον». Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα είναι πολύ πιο φιλικός ως προς εσένα. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στο κομμάτι των φιλικών σχέσεων και σε ζητήματα όπου εμπλέκονται πολλοί, καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθεί πεδίο αντιπαραθέσεων.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητες που θέλεις, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να πιείς ένα καφέ με φίλους σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρεις σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες σου.

Για αυτό το λόγο φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς εσύ θα αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο και σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Στις 30/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει επικριτικό, ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Την ίδια ημέρα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προτιμήσεις να κερδίσεις χρόνο για να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, την οικογένειά σου ή απλώς για να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και αυτά που θέλεις να κάνεις.

Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα δραστήριο διάστημα, το οποίο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με νέα πράγματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

πηγή: myastro