Αλλη μια χρονιά που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου οτι αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο fit από ποτέ. Δεν είναι όμως όλα τα είδη γυμναστικής ιδανικά για εμάς, για αυτό ανακάλυψε τι σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

 ΚΡΙΟΣ
Ένα από τα χαρακτηριστικά του κριού είναι ότι είναι τόσο ενεργητικός και δραστήριος που δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος ούτε για μια στιγμή. Η ιδανική γυμναστική λοιπόν για τον κριό είναι τα αθλήματα και κυρίως τα ομαδικά, όπου θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός. Του αρέσουν οι έντονες και σκληρές προπονήσεις για να αποβάλει το άγχος της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ταύρος δεν είναι μεγάλος φαν της γυμναστικής καθώς προτιμά το φαγητό και την καλοπέραση. Αν όμως αποφασίσει να γυμναστεί ο καλύτερος τρόπος είναι κάτι που να συνοδεύεται απο μουσική όπως ο χορός, η γιόγκα και οι pilates. Επιπλέον οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την φύση, όπως το τρέξιμο στο βουνό και στην παραλία ή το ποδήλατο, θα τονώσουν τη διάθεσή του.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Άλλο ένα ζώδιο που τρέχει και κινείται όλη την μέρα. Η ιδανική γυμναστική για αυτόν είναι η αερόβια αλλά και το Zumba η οποία τονώνει το σώμα και το διατηρεί σε φόρμα. Του αρέσει η ομαδική άσκηση και θέλει πάντα να έχει ένα fitness-buddy για να μην αισθάνεται μοναξιά κατά την προπόνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καρκίνοι ως ζώδια του νερού προτιμούν την γυμναστική κοντά στο νερό όπως ιστιοπλοΐα, αεροβική σε νερό, κολύμπι και τρέξιμο στην παραλία. Είναι τύποι που τους αρέσει η οργάνωση και δεσμεύονται σε ένα πρόγραμμα, στην προκειμένη περίπτωση επιβάλλεται να κάνουν μια ετήσια συνδρομή.

ΛΕΩΝ
Το στιλ και η εμφάνιση είναι το παν για τους λέοντες, για αυτό τον λόγο θα κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν σε φόρμα. Ιδανική άσκηση είναι οι pilates, το αερόβιο, η προπόνηση με βαράκια και τα δυναμικά σπορ όπως το kickboxing.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο παρθένος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο γκουρού της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής. Του ταιριάζουν πολύ τα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, αλλά και το ποδήλατο. Από την άλλη η yoga και οι Pilates το βοηθούν να χαλαρώσει το μυαλό αλλά και το σώμα του.

ΖΥΓΟΣ
Ένα απο τα πιο κοινωνικά ζώδια χρειάζεται και ένα εξίσου κοινωνικό άθλημα. Τένις, ρακέτες, βόλεϊ, μπάσκετ αλλά και οποιοδήποτε άθλημα του προσφέρει επικοινωνία και ομαδικότητα θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα τον κρατήσει σε ένα πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα αρκετά συναισθηματικό ζώδιο με έντονη προσωπικότητα που θέλει να εκτονώνει τα συναισθήματα του μέσω της άσκησης. Το τρέξιμο, το μποξ και το spinning θα βοηθήσουν τον σκορπιό να διοχετεύσει την ενέργεια που χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα περιπετειώδες ζώδιο όπως ο τοξότης, απολαμβάνει το περπάτημα και την εξερεύνηση σε πάρκα, βουνά και στην θάλασσα. Όμως και η yoga θα τον βοηθήσει να βρει την ισορροπία μέσα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο αιγόκερως δεν αγαπά ιδιαίτερα την γυμναστική και γενικά αισθάνεται κούραση με το παραμικρό. Η ιδανική άθληση, λοιπόν, γι’ αυτόν είναι το jogging, το περπάτημα, το ποδήλατο, αλλά και ο διάδρομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Του αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και να έχει νέες εμπειρίες. Ιδανικά για αυτόν είναι τα extreme σπορ, όπως το skydiving αλλά και οι πολεμικές τέχνες.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ιχθύς θα γυμναστεί μόνο όταν θα έχει διάθεση να το κάνει και θα το πάρει απόφαση. Η γιόγκα,ο χορός και τα θαλάσσια σπορ είναι, αναμφίβολα, αυτά που του ταιριάζουν.