Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα, και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δε θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Δίδυμος

Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα σε απασχολήσει και θα πάρεις εφόδια για την αντιμετώπιση επερχόμενων ζητημάτων.

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δε σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, τη σημερινή Πέμπτη θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις, αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι σε ωφελεί να βγάλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μη διστάσεις να το κάνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει, αλλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν, όσο καλύτερα γίνεται.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμική σκέψη και αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιο σου αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μην σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου και μίλησε μαζί τους για αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το εισιτήριο για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην υπερκόπωση που παραμονεύει!

Πηγή: myastro