Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις και θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Λέων

Σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις, που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτήν την Δευτέρα για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Ζυγός

Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Η Δευτέρα φίλε Σκορπιέ έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Ιχθείς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα.

Πηγή: Myastro