Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ αυτή είναι μία καλή μέρα για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ταύρος

Η σημερινή Τετάρτη είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις, μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η μέρα για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!!!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να τα καταφέρεις καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς, αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλησέ τους και ζήτα ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δε θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά για να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, επειδή δε θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ ευνοϊκή θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να τα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.

Πηγή: myastro