Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Η σημερινή Τετάρτη απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες, που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Αυτή η Τετάρτη είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος, φίλε Καρκίνε, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Λέων

Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια λαχτάρα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία, αυτής της ανασφάλειας, που σε συντροφεύει από την φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημά σου να σε κυριεύει – είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής, προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Σκορπιός

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Τοξότης

Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτή τη μέρα θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς και στο τέλος το μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις θέματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Ιχθείς

Κοίτα σήμερα να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό.

Πηγή: myastro