Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα, αγαπημένε Κριέ, θα σε διακατέχει ένας έντονος αυθορμητισμός που δε θα μπορείς να τιθασεύσεις. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από την μεριά σου.

Δίδυμοι

Το πείσμα και η επιμονή δε σου κάνουν καλό αυτήν την ημέρα. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Καρκίνε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θετική όψη της ημέρας σήμερα σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρά σου!

Λέων

Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται στη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και με γνώμονα τη λογική σου επιδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δε λύνονται από μόνες τους. Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες εκείνες τις υποθέσεις, που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα σου τα δεδομένα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως, θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Ιχθείς

Αγαπημένε Ιχθύ, η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα περιορίσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Πηγή: myastro