Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δε θα πιστεύεις στα μάτια σου με το πόση ενεργητικότητα θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους, ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτήν τη Πέμπτη. Ωστόσο η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις με το παραμικρό. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με την σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις γιατί θα κουραστείς ψυχικά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος, ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα σου παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητα σου. Μη δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε τραβούν πίσω. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιο σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Θα έχεις την εύνοια της σημερινής θετικής όψης για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδια σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε πριν δεις καλά-καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, πρέπει σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Πηγή: myastro