Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώθεις αρκετή πίεση αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις, που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Ταύρος

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατεύσεις από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις στους στόχους σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, μπορεί να σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου, για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Δευτέρα για εσένα και θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και θα σου προκαλέσει τάσεις απομόνωσης από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνίγεσαι από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής, γιατί με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Πηγή: myastro