Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους

Ταύρος

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος και ιδιαίτερα η σημερινή Δευτέρα δεν είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως, δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου, γι’ αυτό μην εναντιώνεσαι προτού καν δεις τις εξελίξεις. Το βράδυ φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα προκύπτουν και πάλι και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα – ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλησε με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι φτάνοντας στα όριά σου.

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Λόγω των επιρροών που θα δεχτείς, καλό θα είναι να αποφύγεις να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια των συνθηκών αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα ειδικά σήμερα στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτή τη Δευτέρα για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Πηγή: myastro